Upprorets och befrielsens år?

Av Olle Ljungbeck

Låt 2019 bli upprorets och befrielsens år från 7-klövern och de av dem insläppta barbarerna.

Sjuklöverns partiledare från och med Fredrik Reinfeltd och övriga Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Ulf Kristersson, Ebba Busch Thor, Gustav Fridolin och Isabella Lövin är alla utan undantag landsförrädare och genom sin politik vållande till den katastrofala våldsvåg som alltifrån 2005 och fortfarande
gjort Sverige till ett av de värst utsatta länderna i världen vad gäller mord, våldtäkter, rån, terrorisering av flickor och pojkar i våra skolor och förstörelse av enskild och allmän egendom genom brand och sprängningar.

Alla dessa nämnda är skyldiga till historiens värsta brott. Men två av dem är mer utpräglade i sin ondska.

Nämligen Stefan Löfven och Annie Lööf. Dessa båda drivs enbart av maktbegär
för egen del och kan gå hur långt som helst i sin patologiska strävan efter makt.
Därmed har de stora likheter med de maktmänniskor som förstörde sina länder vid mitten av förra sekelskiftet.

Ur Regeringsformen.

Enligt Regeringsformen 2.a § skall Regeringen bl a verka för social omsorg och trygghet samt värna den enskildes privatliv och familjeliv.
Men också verka för att demokratins idèer blir vägledande inom samhällets alla områden…

Grundlagen och i detta fall Regeringsformen är tydlig vad gäller Regeringens skyldigheter mot folket. Den är vår främsta lag och är övergripande annan lagstiftning. Det Sjuklövern orsakat svenska folket genom att tillåta barbarer fritt tillträde till vårt land och där inte endast tillämpa sin ”kultur” utan också tillåta dem tvinga den på oss trots att de inte ännu inte nått upp till civilisationens nedersta stegpinne – är ett grovt brott mot Grundlagen. Eftersom Regeringen inte hindrar dessa barbarers framfart har den gjort sig skyldig till brott mot Grundlagen.

Sanningen är tom allvarligare än så. 7-klöverpartierna gynnar och uppmuntrar nämligen dessa barbarers avsikt att ta över vårt land. Värst i detta fallet är Socialdemokraterna där inte endast ungdomsförbundet SSU har låtit islamister bli medlemmar i ett flertal föreningar. Men också partiets högsta ledning har förbindelser med starkt extrema individer och grupper. Här visar sig maktgalenskapen på så sätt att man för att få fler medlemmar och därmed kunna behålla makten är beredd att som medlemmar ansluta icke demokrater och extrema grupper till partiet.

Därför har Vi, folket – enligt internationell men också av ren självbevarelsedrift rätt att göra uppror och bekämpa dessa landsförrädare eftersom de nämnda partierna tillåter barbarerna att förgöra och våldföra sig på svenska kvinnor, män, flickor och pojkar utan att på något sätt stoppa vansinnet. På mindre än ett år skulle vi får ner brottsligheten till ett minimum om vi använde oss av utvisning för alla som gör sig skyldiga till brott där straffskalan är fängelse. Uppror är därför nödvändigt eftersom Socialdemokraterna med flera partier väljer barbarerna före sitt eget folk!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Upprorets och befrielsens år?

 1. Pingback: Upprorets och befrielsens år? – Micaels Lidéns Blog

 2. Björn Sveninge skriver:

  Svenskar i gemen får tyvärr anses vara fega ynkryggar.
  Här kan vi inte räkna med levande människor som i denna video.

  Gillad av 2 personer

 3. Jan skriver:

  Om tillräckligt många slutar finansera brottsligheten genom att sluta betala skatt faller systemet, helst företagare. Finns det någon juridisk insatt läsare som kan ge praktiska råd vad detta skulle kunna innebära i praktiken?!

  Gillad av 2 personer

 4. Louise Wee skriver:

  Hej hittade en länk som jag skulle vilja sticka under näsan på han i vetenskapliga partiet Martin eller vad han heter för han sade i ett inlägg tidigare 2018 att han inte trodde på chemtrails men då borde han se den här filmen https://youtu.be/sQwvUGW8j-4. Tydligare bevis har jag aldrig sett!!!!!! Ha det gott 👼🤗🤗🤗🤗

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Vad jag sett pågick intensiv besprutning under hela julhelgen. Nu är det orkan.

   Självklart kan jag inte bevisa något samband men med tanke på hur grundlurade vi blir av finanselitens media o deras hundar politiker så anser jag att det är vår skyldighet att vara vaksamma o ifrågasätta!

   Tack Louise!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.