Strålande info nr 19-1, den 9/1

Från Kalle Hellberg

För bilagor anmäl dig till: kalle@maxicom.se

1. Om 5G

20 000 satelliter ska bestråla hela Jorden med mikrovågor i millimeterstorlek, alltså sådana vågor som även används som vapen. På Jorden ska det utplaceras basstationer med ca 500 m avstånd i städer och samhällen. Ingen kan komma undan

Original här Översättning här

Följande från ”Extrabladet” i Danmark:

Mobilt netværk: Det er fortsat 4G, der bliver den dominerende standard herhjemme

Danske teleselskaber bruger i disse måneder både tid og mange penge på at teste 5G og gøre teknologien klar til deres mobile netværker.

Men en rundspørge, som Ekstra Bladet har lavet til de fire landsdækkende operatører, afslører også, at der kommer til at gå flere år, før almindelige forbrugere for alvor kommer til at mærke 5G i deres hverdag.

– Vi vil rigtig gerne tilbyde 5G, men vi ser det største potentiale på erhvervsmarkedet, siger Henrik Kofod, der er teknologidirektør i Telia.

Lokale netværk

Svaret er det samme hos Telenor, der blandt andet driver et stort testanlæg i Norge og i år vil lave større 5G-tests både øst og vest for Storebælt.

– Men man skal huske, at mange af de ting, som 5G kan, det kan vi faktisk allerede løse med den plan, vi har med 4G, siger Peter Ditlev Nødbak, der er udviklingsdirektør hos Telenor.

– Det interessante med teknologien bliver derfor de særlige opgaver, hvor der er brug for et lynhurtigt og robust netværk, der kan overføre rigtig meget data.

– Det nye bliver også, at vi kommer til at se 5G meget decentralt, hvor der i nogle lokalområder opstår helt særlige behov og muligheder for at etablere et 5G-netværk.

Venter på frekvenser

– I år vil det formentlig hovedsageligt være tests af 5G, man vil komme til at se i praksis, lyder svaret fra Lasse Pilgaard, strategidirektør i TDC Group. Hos Teleselskabet 3 er tests, men også en udbygning af selskabets infrastruktur blandt de vigtigste opgaver.

– Vi håber at få testet noget på det rigtige 5G-bånd i år. Men vi har ikke en dato for, hvornår frekvenserne bliver frigivet. Det kan ske i 2020, men vi ved det faktisk ikke, lyder det fra Kim Christensen, der er netværksdirektør i Teleselskabet 3.

– Vi mangler noget info fra myndighederne. Og vi kunne være lidt bekymrede for, hvor langt vi skal frem, før der sker noget med auktionen over frekvenserne.

3G er på vej ud

Mens 5G altså er langt fra at ende i hænderne på almindelige forbrugere, bliver 4G styrket og udbygget. Og for at give plads til 4G, ventes 3G derfor at blive udfaset de kommende år.

– Lyden er bedre, og hastighederne er naturligvis hurtigere på 4G. Så vi vil gerne frigive 3G-kapaciteten til 4G så hurtigt, som man kan gøre det, siger Henrik Kofod fra Telia, der som de andre teleselskaber har lavet mange 4G-opgraderinger i 2018.

………………………………………………………………………………………

2. 25 år gammal flygolycka utreds nu om mobilstörande orsak

Plan störtade in i fjällvägg, var det mobilstrålning som var orsaken?

……………………………………………………………………………………..

3. Wi-Fi kan öka risken för missfall med över 50%

Störande bevis!

Original härÖversättning här

……………………………………………………………………………………..

4. Har fått in ny artikel

Inte ens MSM kan nu dölja strålningens hälsopåverkan

………………………………………………………………………………………

5. Från vår norska vän

Skolbarn över hela världen lägger bort mobilen – men av vilken orsak?

Mikrovågssjukan är rent biologisk

Hjärncancerutvecklingen i Norge följer mobilanvändningen

………………………………………………………………………………………

6. Nordens statsministrar uppmanar till 5G-utbyggnad

Se Word-bilagor (jämför med min artikel i punkt 4, fortsättning kommer att följa)

……………………………………………………………………………………..

7. Frågor

Varför är det så bråttom med utbyggnaden av 5G? Varför är media så medgörlig med industrin och bara låter förespråkare och industrins toppar komma till tals? Varför ska vi över huvud taget ha en teknik som bevisligen skadar allt levande? Varför finns det inga journalister i MSM som ifrågasätter denna teknik? Hur är det möjligt att vi låter totalt inkompetenta politiker bestämma att 5G ska byggas ut i expressfart och inte ska ha några restriktioner för sin utbyggnad, inga utforskningar anses behövas om denna tekniks hälsopåverkan eller ens om dess behov i samhället? Vem-vilka har bestämt detta? Varför?

Är det så att vår utveckling styrs av psykopater? Se PDF-bilaga!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Strålande info nr 19-1, den 9/1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.