”De värsta diktatorerna”

Av Olle Ljungbeck

Sjuklöverns nästa steg för att eliminera Sverigedemokraterna – internerings- eller koncentrationsläger!

Sjuklövern är beredd att ta till vilka ytterligheter som helst för att därmed kunna undgå medborgarnas dom vad gäller deras krossande av det svenska trygghets- och välfärdssamhället.

Självklart tar de inte till grundlagsstridiga åtgärder om de inte är rädda för folkets kommande dom. Deras målsättning att ta ifrån 1,1 miljon medborgare deras rättigheter måste ha sin grund i att de slutligt insett sitt fasansfulla brott mot svenska folket och därför måste göra sig av med SD för att förhindra att sanningen kommer fram.

Eftersom de inte kan sudda ut massinvandringskatastrofen ur medborgarnas medvetande måste de söka andra alternativ för att döva sitt samvete och skrämma medborgarna till tystnad om detta enorma brott.

Är det inte egendomligt. Sverige har aldrig sedan vi blev en nation – av statens ledare (sjuklövern) – utsatts för en sådan grymhet som skett och sker genom att tillåta massinvandring av utomeuropeiska barbarer – trots detta förtigs det helt i public service och massmedia! Det märkliga är – men är också förrädares vanliga beteenden – att genom brutala och hänsynslösa metoder tysta dem (SD) som vågar tydliggöra deras våldsdåd.

Trots att sjuklövern utfört det genom historien värsta brott som några ledare och deras hantlangare någonsin gjort sig skyldiga till så förnekar de detta genom att aldrig på minsta sätt erkänna att det är de insläppta utomeuropeiska barbarerna som står för merparten av allt våld i vårt land. I stället får vi till leda höra, ”vi vet inte vilka det är och orsakerna till våldet”. Längre kan man inte gå i bedrägeri och lögner.

Trots att vi vet att migranter från utomeuropeiska länder står för merparten av våld såsom mord, våldtäkter, rån, misshandel med kniv eller annat föremål, bränder av allmän och offentlig egendom erkänner dessa moraliskt undermåliga politiker (sjuklövern) inte detta.

I sin patologiska ondska och fräckhet söker de därför ta ifrån 1.1 miljon medborgare deras politiska rättigheter för att de därmed skall kunna komma undan beviset på sin enorma skuld till svenska folket.

Precis samma metod har andra despoter gjort före dem. För var dag som går blir sjuklöverns åtgärder i överensstämmelse med de värsta diktatorerna som Hitler och Stalin. Allt ont som dessa orsakade folket skylldes på judar, delar av det egna folket etc. Dessa människor som gjordes till syndabockar för Hitlers och Stalins enorma brott var samma typ av människor som i dag görs till syndabockar av Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Annie Lööf, Gustav Fridolin, Ebba Busch Thor och Isabella Lövin. Arbetare, småföretagare och vanliga löntagare som dagligen går till sitt jobb och i motsats till de barbarer som sjuklövern släppt in gör rätt för sig.

Att då sådana moraliska ynkryggar som sjuklöverns ledare, vilka dagligen visar sin totala låghet som människa skall få triumfera är oacceptabelt.

Eller vad sägs om Jan Björklund som i sin moraliska storhet är beredd att förbjuda nyetablering av religiösa friskolor. Men av hänsyn till opinionen från de religiösa friskoleförespråkarna i det egna partiet inte vill förbjuda redan etablerade sådana. Hellre låter han råheten ta över och därmed vägra att ta bort de redan etablerade. Att detta sen kommer att drabba tusentals unga flickor i framtiden i de kvarvarande skolorna och de därmed får sitt liv spolierat berör inte denne hycklare det allra minsta.

Eller Annie Lööf en lantlig fjolla som lyckats ta en jur kand och därmed tror sig stå för en intelligens som på något sätt skulle vara märkvärdig. Utifrån detta anser hon sig stå över andra människor. Finns det något fall där diagnosen hybris så väl rimmar med personens agerande som i hennes fall? Hennes monolog om invandringen borde tydliggöra för varje svensk att hon är en humbug. Hennes totala avsaknad av analytisk förmåga borde diskvalificera henne för allt arbete som kräver tankeförmåga. Lägger man därtill hennes globalism som inte är något annat än en slags övermänniskoattityd där hon vill slå sönder välfärdsstaten i nationell form.

Är det inte underligt att en person som vill bli minister eller tom regeringschef i åtminstone en formell demokrati känner sig hedrad av att bli inbjuden i en mycket obskyr organisation -Trilaterala Kommissionen – vars grundare är bl annat Henry Kissinger som organiserade störtande av Chiles folkvalde president Allende. Det är nästan tragikomiskt att denna person med stohetsvansinne låter sig förföras av ett antal kallhamrade kriminella globalister i tron att de vill se henne som en jämlike, när de i stället i henne ser ett aningslöst redskap för sin smutsiga hantering.

Om Stefan Löfven finns inget mer att säga. Han har som huvudansvarig till massinvandringskatastrofen visat på en sådan total brist på humanitet när det gäller det egna folket att det endast är jämförbart med nazism och Stalinism. Han försökte först inbilla oss att massinvandringen var ett uttryck för hans humanism när han i stället enbart gjorde detta för att för världen framstå som världsmästare i humanitet. Allt hans agerande går endast ut på makt. Det lidande av katastrofal omfattning han vållat det svenska folket berör honom inte det allra minsta bara han får behålla makten. Ingen svensk har trots den enorma katastrof han är orsaken till, hört honom någon gång beklaga offren.

Tydligt är också att hans handlingar fortfarande går ut på att skydda barbarerna hur fruktansvärt de än behandlar hans eget folk. Eller vad sägs om hans senaste galenskap. Nu har han stiftat en lag som gör det möjligt för invandrade brottslingar som dömts till utvisning för sina brott få detta beslut upphävt och därmed tillåts stanna kvar och göra nya brott! Men inte nog härmed. I dag är det i stort sett fritt fram för isanhängare och deras likar att bli medlemmar i såväl det socialdemokratiska partiet som i ungdomsförbundet SSU!

De övriga i sjuklövern är precis samma andas barn de har inte heller någon gång erkänt sin skuld eller beklagat offren.

Våldet från de insläppta utomeuropeiska barbarerna tillåts av sjuklövern att eskalera för varje dag utan att de erkänner sin skuld.Nu senast (9/1) fick vi veta att det de senaste 5 åren gjorts anmälningar om 3500 hot och våldsbrott i våra skolor. Märk väl! De senaste 5 åren! Men ingen i TV, massmedia etc antyder om orsaken. Att huvuddelen av dessa brott som gjort världens tryggaste skola till ett helvete är de invandrade barbarerna skyldiga till! När jag därför åhör TV reporterns utfrågning av en tjänsteman från skolinspektionen om denna våldsorgie i våra skolor utan att han på minsta vis söker få fram vilka som är de skyldiga förövarna, känner jag en djup vrede. Inget kan tydliggöras mer än att de ansvariga i regeringen, på tjänstemannanivå, i public service och massmedia medvetet döljer vilka de ansvariga är trots att de är lätta att identifiera. Efter att ha lyssnat på denna tv-intervju står det helt klart att det finns en tydligt utformad policy inom public service att aldrig på minsta sätt erkänna att invandrare står för flertalet av dessa brott. Hellre än att detta erkänns skall våra barn fortsättningsvis få mördas, stympas, utsättas för ständig terror utan att förövarna utvisas.

Svensson, vad är Du för en förälder som låter detta fortgå? När tänker Du göra slut på barbarernas härjningar?

Den dag ditt barn får en kniv instucken i halsen är Du medansvarig och kan aldrig svära dig fri om Du inte gör gemensam sak med de övriga svenskar, som endast kräver en enda sak – nämligen inte bara dessas utan alla invandrade barbarers omedelbara utvisning.

Det än mer katastrofala är emellertid att samma tystnadspolicy som public service står för om invandrarvåldet också antagits av massmedia och stora delar av den statliga och kommunala förvaltningen liksom regering och riksdag. Sålunda är Sverige i dag i stort sett en fullvärdig kopia av nazityskland och det kommunistiska sovjet när det gäller lögner och osanningar från de styrande och medierna.

Självklart är dessa individers (sjuklövern) destruktiva beteende mot sitt eget folk av patologiskt slag. Ingen frisk människa kan ju låta de katastrofala följderna av massinvandringen bara accelerera. Ingen frisk människa kan totalt förneka alla de mord, våldtäkter, rån, terrorism, våldet i våra skolor utförda av invandrade barbarer och trots detta betraktas som sund.

Inte skulle 80 procent av svenska folket ge sjuklövern sin röst om de visste hela sanningen.

Svensson än en gång. Självklart är Du indirekt medansvarig till mord på våra barn, till våldsdåden mot dem, utförda av de invandrade barbarer som sjuklövern släppt in. Men sjuklövern är inte endast indirekt skyldiga utan som ansvariga för att de kom in i vårt en gång så trygga land bär de samma ansvar som mördarna, våldtäktsmännen och terroristerna. Därför är jag förvissad om att rättvisan en gång kommer att ställa sjuklövern till svars. Det är av rädsla för svenska folkets framtida utkrävande av ansvar av Stefan Löfven, Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöstedt, Ulf Kristersson, Gustav Fridolin, Ebba Busch Thor och Isabella Levin som dessa nu till varje pris söker likvidera oss Sverigedemokrater. De tror i sin naivitet att de av dem – under den tid Sverige varit en nationalstat – värsta brott och grymheter som statsledningen eller den politiska ledningen (i detta fall sjuklövern) någonsin utfört kommer att glömmas bort. I detta har de helt fel. Svenska folkets utkrävande av ansvar kan komma mycket tidigare än de anar.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

justitia25970161920

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”De värsta diktatorerna”

  1. micaelsblogspot skriver:

    Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Intressant och mycket bra skrivet, som valigt Olle.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.