Regeringschef för vilken moral, heder, etik inte existerar

Av Olle Ljungbeck

Endast en fullständigt skrupelfri person kan påstå att det skall gå att samarbeta med två grupper som har helt olika politiska åsikter och när man med den ena gjort en överenskommelse att inte släppa in den andra. Den personen – i detta fall Stefan Löfven – är en mer utpräglad skrupelfri person än vad Sverige någonsin haft som regeringschef. Med tanke på att skrupelfri står för en hänsynslös och samvetslös person med en personlighet och karaktär som Löfven under sin tid som statsminister med råge visat inte endast prov på utan utnyttjat till bristningsgränsen mer än någon annan före honom, är det oförklarligt att han har något som helst anseende kvar.

Med andra ord en så moraliskt förkastlig person att för att behålla makten kan han bryta mot allt vad moral, etik och heder står för. Och det har han gjort sedan han tillträdde. En av hans främsta egenskaper är också att dölja problemen och utmåla sig själv som stå för det goda när det är precis tvärt om.

Han är en mästare i att påstå sig stå för moral när det är tvärtom. Han uttalar ofta; ”att tillsammans blir vi trygga”. När det i stället borde heta; Med Mig, Stefan Löfven har Sveriges kvinnor/flickor, pojkar/män, skolelever och åldringar aldrig varit så otrygga. Trots att detta är ett faktum spelar etablissemanget, public service, massmedia m fl med i detta falskspel som är på väg att slå ut Sverige som trygg kulturstat.

Att då se hela etablissemanget, massmedia och en stor del av Sveriges befolkning inte visa sin avsky mot honom eller minsta antydan till förakt mot detta samvetslösa politiska spel gör mig rädd för var Sverige befinner sig moraliskt.

Att bara höra honom uttrycka att det går mycket väl att komma överens å ena sidan med L och C och å andra sidan V efter att han kommit överens med de båda förstnämnda att inte släppa fram V räcker för att inse vad han är för människa. Åtminstone inte på de ca 72 frågor han gjort upp med L och C om. Men det är ju just dessa frågor som är viktiga och som V vill ha inflytande i!

Det har sagts att V inte kommer att fälla Löfven och så blir det kanske. Men då visar V inte omtanke om Sveriges folk. Med en fällning och därmed ett oskadliggörande av Löfvens förstörelse av Sverige skulle de i framtiden framstå som ett parti som tog ansvar. En partiledare/regeringschef för vilken makten är allt och för vilken moral, heder, etik inte existerar liksom omtanken om människornas livsvillkor , borde aldrig fått tillträde till politiken.

Självklart kommer det jag skriver här om Stefan Löfven, om han ges möjlighet att vara kvar som regeringschef ytterligare en period, att än mer rasera vårt land och göra otryggheten till något som leder till uppror men innan dess har tiotusentals svenska medborgare drabbats av olika form av olycka.

Vad har då de som nu inte endast låter bli att kritisera hans förstörelse av Sverige utan även de som stöder honom att säga? Inte kan de påstå att de inget visste med hänsyn till hur uppenbart hans maktbegär överskuggar humanitet, medmänsklighet, moral och omtanke om Sverige folk.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

stefan löven

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Regeringschef för vilken moral, heder, etik inte existerar

 1. hllviken skriver:

  (S) har sålt sin själ till 👹

  17 min in i samtalet:

  Gillad av 2 personer

 2. micaelsblogspot skriver:

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen. Tack Olle.

  Gillad av 1 person

 3. Ping: Regeringschef för vilken moral, heder, etik inte existerar – Micaels Lidéns Blog

 4. János Lévai skriver:

  Kommunismens glömda offer
  https://www.google.se/search?ei=z1U_XO6uGIqprgSm07-QBg&q=kommunister+d%C3%B6dat+100+miljoner+svart+bok&oq=kommunister+d%C3%B6dat+100+miljoner+svart+bok&gs_l=psy-ab.3…8054.14274..14307…0.0..0.233.1097.3j3j2……0….1..gws-wiz.QqNoNGHnXOk

  Under de år respektive land låg i krig var risken större för sovjetiska medborgare att dö i sovjetiskt democide än för medborgare i Tyskland och det ockuperade Europa att dö i tyskt democide. Totalt dödade Stalin dubbelt så många som Hitler, och Sovjetunionen är ansvarigt för tre gånger så många döda i democide som Hitler.

  Årlig dödsrisk för undersåtar under andra världskriget
  Sovjetunionen: 1,21 %
  Nazityskland: 0,91 %

  Totalt antal döda
  Sovjetunionen: 61 911 000 (varav 22 502 000 åren 1936–1945)
  Nazityskland: 20 946 000

  Nu bildar man regering med V som kommunister och ingenting protestera och sätter sig mot!
  Jag vill gratulera för Olle, han gör för Sverige den bästa!
  En gammal ungrare
  János Levai

  Gillad av 2 personer

 5. Lilla fröken PK skriver:

  Visserligen kan Sjöstedt teoretiskt fälla egeringen, om han tycker att den rör sig för långt högerut. Men då måste han få stöd av oppositionen, som väl knappast har något emot högerpolitik. Om oppositionen trots det skulle vilja stödja V, vilken regering skulle då träda till?

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  SVERIGE MÅSTE SÄTTAS IN I DET GLOBALA PUSSLET FÖR ATT SE FRAMTIDEN.
  Kinas handelsöverskott (export – import) i handeln med USA skenar – trots USA:s så kallade handelskrig. År 2018 slutade Kinas överskott på gigantiska 323 miljarder dollar.

  Kinas överskott i handel med hela omvärlden slutade på 352 miljarder dollar. Kinas handelsöverskott med omvärlden förutom USA – var således endast 29 miljarder dollar. Över 90 % av Kinas överskott i handeln med omvärlden uppkommer i handeln med USA. Kinas handel med övriga världen går nästan ”jämnt ut”. Kinas extrema handelsöverskott är ett rent USA-fenomen.

  Det senaste kvartalet – oktober, november, december 2018 – ökade Kinas handelsöverskott med omvärlden som en lavin. Överskottet i oktober var 34 miljarder dollar, i november 45 miljarder dollar och i december 57 miljarder dollar. Observera att det är under dessa tre månader som den fulla effekten av handelskriget mellan USA och Kina ska slå igenom i handelsstatistiken. Ingen form av krigföring i hela mänsklighetens historia har varit så kontraproduktiv som USA:s handelskrig.

  Kinas handelsdata för december månad 2018 – som redovisades den 14:e januari 2019 – chockar ekonomerna. Kinas överskott på 323 miljarder dollar i handeln med USA år 2018 skakar hela världen. Kinas överskott i handeln de senaste tre månaderna är extremt sensationellt. Vad händer?

  Kinesiska varor flödar nu in som en tsunami till USA medan importen från USA står stilla. År 2018 ökade Kinas export till USA med hela 11,3% jämfört med året innan. Importen däremot ökade med blygsamma 0,7 %. Kinas export till USA skenar medan Importen från USA har stannat av.

  KINA MÅSTE TACKA GUD FÖR HANDELSKRIGET.
  Inte ett enda amerikanskt storföretag har flyttat produktionen från Kina. Det är ju den billiga och professionella kinesiska arbetskraften som producerar de varor som den stenrika ”eliten” i USA berikar sig på. Hur kan någon människa tro på att denna giriga elit ska flytta från produktionens himmelrike i Kina till USA – så enastående naivt.

  Ingenting i universum är viktigare än pengar – det är girighetens enda budord. Nationer betyder ingenting för den stenrika eliten. Att Kina också tjänar storkovan genom handeln med USA bekymrar dem inte heller – inte ett dugg.

  Girigheten saknar känslor och är helt blind. Den epok när de stora pengarna tjänades genom folkslakter runt om i världen är snart över. Nu är det den fredliga handeln med Kina som gäller. Världen förändras. Den rika eliten har inga som helst problem med att anpassa sig.

  MAN MÅSTE VARA STENDUM OM MAN INTE FATTAR.
  Eliten på Wall Street vet tusen gånger mera om ekonomisk politik än vi andra. Tron att den stenrika eliten inte förstår effekterna av handelskriget är dummare än tillåtet. Handelskriget är självklart en medveten politik mot det finansiella stupet. Handelskriget är bara ett av många sätt att skapa det totala nationella kaos som tvingar fram ett undantagstillstånd i USA. Förbered er för ett djävulskt kaos. En statskupp i USA är nära förestående. En militär diktatur i USA är målet.

  Självklart måste USA ha en jättefarlig yttre fiende – ju farligare desto bättre. USA:s folk måste skrämmas från vettet. Detta underlättar det kommande militära maktövertagandet. Ryssland och Kina passar perfekt som fiender.

  UNITED KINGDOM, FRANKRIKE, ITALIEN OCH SPANIEN KOKAR ÖVER.
  … alltmedan Tyskland går som tåget. Tyvärr har Tysklands storbanker dränkts av amerikanska statsobligationer – s k bonds – under den tid när Tyskland var en amerikansk koloni. Men denna mardrömsperiod är äntligen förbi. Västeuropas ingenjörsfolk har rest sig ännu en gång. Nu är det ”tredje gången gillt”. Ingen ny Hitler kommer att kunna kuppas in till makten i Tyskland. Tyskland har valt öst och bildar nu en strategisk allians med Ryssland och Kina. USA:s imperium har rämnat.

  Tyskland måste balansera försiktigt fram. När dollarns ställning som världsvaluta faller utlöses en serie konkurser av tyska storbanker. Deutsche Bank och Commertzbank tvingas slå igen i en första våg av bankkollapser. Bostadsbubblan i Tyskland briserar automatiskt. En svår övergångsperiod väntar Tysklands folk – men landet reser sig ur askan ännu en gång. Detta kommer att gå överraskande fort.

  Däremot kommer United Kingdom – UK – och Frankrike att dras med i djupet när USA kollapsar. En stor nationell katastrof väntar UK. Frankrike kokar snart över av anti-amerikanska stämningar. Vilket historiskt uppvaknande som väntar Frankrikes folk. Spaniens öde är också givet. Landet övergår till en helt ny statsbildning – en konfederation av oberoende delstater. Portugal, Italien och Grekland är snabbt på väg att förvandlas till vad vi tidigare kallade U-länder. Ett socialt inferno väntar hela södra EU. Resterna av de forna koloniala stormakterna i Västeuropa går under.

  Märkligt nog klarar sig några länder i norr hyfsat. Norge och Finland klarar den kommande storkrisen bäst. Det jag ser i kristallkulan vad gäller vårt eget land Sverige och vårt södra grannland Danmark vill jag inte skriva om. Jag mår bara illa. Jag vill faktiskt kräkas. Vårt ”översnälla” och naiva svenska folk går rakt in i den historiska fällan. Vi har inte en chans. Våra ”fredsbevarande” insatser i NATO:s regi har skadat oss oåterkalleligt.

  Svensk integrationspolitik har varit, är och förblir ett storfiasko. Hur det går nu när vårt land flödat över av flyktingar från alla NATO:s krigshärdar vill jag inte ens tänka på.

  ETT GOTT RÅD TILL ER SOM ÄR UNGA. Fly till Norge eller Finland. Det finns ett ännu bättre flyktmål – Island. Problemet med Island är språket, men är man ung klarar man allt. Den svenska fjällvärlden är ett gott alternativ för äldre personer. Röding och laxöring och ripa och hjortron håller oss i god form.

  Naturligtvis är en hytte i svenska fjällvärlden där det finns en bilväg över till Norge att föredra. ”Blå vägen” i Västerbotten – eller ”Silvervägen” i Arjeplogs fjällvärld är mycket viktiga navelsträngar när USA:s imperium kollapsar. Den marina kosten i de norska fjordarna väntar på oss – de nya nordiska flyktingarna.

  Personligen kommer jag att kalasa på smörstekt flyndre (rödspätta). Med kall mjölk och svenskt hårdbröd och naturligtvis potatis, skapar rödspättan kontakter med himmelriket. Det handlar inte om någon kulinarisk chock – det är något helt annat. Den matharmonin som vilar över smörstekt spätta går inte med ord att beskriva.
  Brage Norin

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.