Rykten

Av Olle Ljungbeck

Ryktesvisa uttalanden av Tysklands och Kinas industriministrar med anledning av fyrpartiuppgörelsen om att Sverige skall förbjuda försäljning av bensin- och dieseldrivna bilar efter 2030.

Förslaget att förbjuda försäljning av bensin och dieseldrivna bilar efter 2030 är ett bland de 73 punkter som är ett resultat av fyrpartiuppgörelsen. Enligt denna skall en utredning tillsättas 2019 för att närmare utreda frågan med möjlighet till lagstiftning före nuvarande mandattids utgång.

Som kanske inte alla känner till så ägs Volvo personbilstillverkning av Kina och Scania Vabis lastbilstillverkning av Tyskland.

De ryktesvisa uttalanden från dessa båda länders industriministrar med anledning av fyrpartiuppgörelsen bör inte förvåna någon. Länder som innehar
industrier i andra länder och producerar varor i dessa för världsmarknaden, kan ju inte ha intresse av att investera och driva företag i dessa länder om man förbjuder
användandet av produkten. Visserligen endast i det egna landet. Men självklart påverkar beslutet försäljningen internationellt och därför kan det inte vara som i det här fallet intressant för Tyskland och Kina att fortsätta driva Volvo och Scania Vabis i Sverige. En utflyttning av dessa båda industrier till Tyskland respektive Kina verkar därför ganska självklart.

Med anledning av ovanstående är det kanske hög tid för arbetarna i Volvo och Scania att börja leta nya jobb.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

53 kommentarer till Rykten

 1. Det finns många anledningar att sluta bränna olja, men framför allt att resursen är ändlig, men även att olja, med all sannolikhet, snart kommer bli dyrare, samt det faktum att oljeberoendet gör oss svaga rent beredskapsmässigt.

  Sol- och vindkraft har mognat, och vattenkraft har Sverige rikligt av och de kompletterar varandra väl.

  Ottomotorns tid är nog snart förbi. Inte ens kärnkraften kan motiveras ekonomiskt, men inte heller säkerhetsmässigt. Den är alltför lätt att slå ut militärt och restprodukten putonium hotar numera hela mänskligheten helt i onödan.

  Det land som satsar på en ekologiskt hållbar mängd människor, kollektiva lösningar, elcyklar och el-bilar helhjärtat kan ligga i framkant när det väl brakar loss i resten av världen, ungefär såsom Danmark låg i framkant vad gäller vindkraften, vilket lönade sig för dem.

  Om ungdomar kommer släppa fördelen med skateboard och el-skateboard när de blir vuxna är också tveksamt. Bensinbilar är inte längre något coolt. Tvärtom. Lätta elbilar har mycket högre cool-faktor.

  Kineser ligger redan i framkant vad gäller el-drift, så detta borde inte oroa dem alls. https://kinarummet.wordpress.com/artiklar/godisautomaten-som-levererar-elbilar/

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Min stora förhoppning är att vi bara kommer använda miljövänlig energi och det så snart som möjligt! Men att göra som våra politiker, att som t ex Annie Lööf först arbeta för spridning av dieselbilar för sedan göra en kovändning och arbeta för att på kort tid förbjuda dem (lite förenklat uttryckt;) – är att jävlas med folk!

   En övergång måste ledas av kompetenta politiker för att inte trampa på folket på botten av pyramiden! Det har varit möjligt att köra bil på vätgas sedan 70-talet, men sådant vill vårt sk Miljöparti tydligen inte veta av. Än idag finns inget ärligt Miljöparti med chans till inflytande.

   Min dröm är att det finns solcellsdrivna laddstolpar på varje tankställe i hela EU! Det hade varit möjligt ifall det funnits ärliga miljöpolitiker där.

   Gillad av 2 personer

   • Björn Sveninge skriver:

    Klåpare eller politiker, samma sak.
    Oljan är inte ändlig, den produceras hela tiden nere i jorden och förbränningen resulterar i koldioxid som är livets gas.
    Koldioxid sätter man till i växthus och det växer utav bara f.
    Men med fel underlag och klåpare och lättlurade blir resultatet därefter.
    Jag tittar sedan över tio år inte på dumburken men när man pratar med tvtittare förstår man att hjärntvätten är effektiv.
    När det gäller korrekt information kan jag rekommendera Lars Bern, han vet vad han talar om!
    Sedan kan man ju köra elbil, det blir ju billigare men hur stor del av bensinpriset är inte skatt.
    Och vad skall man göra av bensin o diesel när ingen kör dessa bilaf.
    Öknar kommer att återigen utbreda sig och vi blir fattigare till
    vilken nytta?
    Men makthavarna vill ju på olika sätt döda oss.
    Preventivmedel o aborter samt propaganda gör sitt till.
    Människan blir mer o mer egoistisk.
    Kvar blir väl de som inte lyssnar på djävulen utan kan ta till sig Guds ord.
    Meditation blir man bara slö av))!

    Gillad av 1 person

   • Jag gillar inte Centerpartiets politik. Jag tycker att de förstör Sverige åt monopolkapitalisterna på Bilderberggruppen och Trilaterala komissionen, men Lööf har faktiskt inte sagt att hon vill förbjuda dieselbilar, bara att försäljningen av dem ska förbjudas, vilket faktiskt inte kräver att de som köpt dem måste skrota dem i förtid, vilket givetvis vore katastrofalt för alla som nyligen köpt en sådan.

    Elbilens nackdelar har allt mer produktutvecklats bort. Det krävs tre till fem gånger mer energi för att framställa vätgas jämfört med att lagra el i en elbil. Vätgas är dessutom svårt att lagra. Det läcker snabbt rakt igenom ståltankar eftersom vätgasmolekyler H2 är väldigt små. Vid större läckor, när H2 blandas med luft, så är det dessutom mycket explosivt.

    Din dröm om laddstolpar som levererar ekologiskt hållbar el på varje tankställe i hela EU, tycks motverkas av EU:s uppbyggnad.

    Jag tror inte att din dröm hade varit möjligt att genomföra ens med mycket ärliga miljöpolitiker där. Det är monopolkapitalet som styr EU genom den fria rörligheten, inte politikerna, hur mycket du än kanske skulle vilja tro detta.

    Rätt väg är vänsternationell ekologiskt hållbar politik. Då kommer alla ha råd att köra elbil. Dagens EU måste vi lämna och ev. medverka till ett annat och mer logiskt samarbete, ex. ett EE (Europeiska Enhetsstaten).

    Elbilen och solceller skulle även kunna konkurrera ut bensin/disel-bilarna rent ekonomiskt, men då beror inte uppfyllelsen av din dröm på EU, men helt enkelt på tekniska framsteg.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Vad jag vet så har Annie Lööf medverkat till att försöka förbjuda dieselbilar i städer inte lång tid efter hon medverkade till att locka folk köpa dem.

    BMW körs i München på vätgas och vad jag minns så stoppades spridningen genom ovilja att satsa på möjligheten på fler orter.

    Gillad av 2 personer

   • Det första har jag inga evidens för.

    Det andra misstänker jag beror på att elbilen konkurrerat bort rimligheten i att satsa på vätgas.

    Gilla

   • Jag minns att det var käbbel om dieselbilarna p.g.a. att de släppte ut mycket cancerframkallande partiklar, vilket kan leda till att man vill avskaffa dem, men nu har de väl partikelfilter, tror jag.

    Gilla

  • Björn Sveninge skriver:

   Apropå rykten, låt oss inte tolerera dem !…? om de så är 6 miljoner sådana…

   Gillad av 2 personer

   • hllviken skriver:

    För många av nuvarande konspirationsteoretiker var 9/11 den utlösande faktorn… 🙂

    Gillad av 2 personer

   • michaelnilsson228 skriver:

    Teoretiker är en person som är orealistisk. Konspiration hittade CIA på efter mordet på JFK och har använts sedan dess som ett kraftfullt vapen för att manipulera den allmänna opinionen för att inte sanningen ska komma fram. Vi är inte ”konspirationsteoretiker”, vi är sanningssökare.

    Gillad av 1 person

 2. micaelsblogspot skriver:

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen Olle.
  Ytterligare ett nytt vannsiningt förslag från våra politiker, eller pajasar som är mer passande ord.

  Gillad av 3 personer

 3. Ping: Rykten – Micaels Lidéns Blog

 4. Björn Sveninge skriver:

  Martin har rätt i att vätgas går rakt igenom stål pga små molekyler om jag minns rätt så är H2 först i det periodiska systemet.
  Men jag tror lösningen på våra problem ligger på det religiösa området.
  Alla vet bäst))

  Gillad av 1 person

  • H är atomen väte och finns i periodiska systemet. H2 är vätgas och är en molekyl och finns inte i periodiska systemet, vilket är lätt att undersöka INNAN man har åsikter, så att man inte förvillar sig själv eller andra människor med blind och felaktig tro.

   Vad Gud är, är en bra fråga för varje förvillad stackare, särskilt för de som tror på gamla ökensekters skrifter inspirerade av hallicunerande schizofrener och epeleptiker, vilka pekar på att det är Demiurgen som avses. Vem är Demiurgen? Det är den gemensamma figuren för de flesta ökensekterna. Jesus, fredsprinsen, däremot verkar vara inne på dyrkandet av en helt annan slags gud, vilket verkar sunt eftersom:

   ”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
   / Richard Dawkins

   ”The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
   / Richard Dawkins (Source: Richard Dawkins on Wikiquote)

   Själv skulle jag nog vilja peka på att en gud är något man tillber eller spenderar tid med. Är det förvillande så är det guden, är det pengar så är det guden, är det sanningssökande så är det guden, är det fred, medkänsla och förståelse, så är det Vetenskapliga partiet, etc. etc.

   Gilla

   • Björn Sveninge skriver:

    Jag är ganska säker på att både jag och skaparen av det eten-skapliga partiet är i det när närmaste helt okunniga om människans sanna historia.
    Låt oss förkovra oss i ämnet och vara medvetna om att med bara några få pusselbitar är det svårt att se hur pusslet ser ut i sin helhet.
    Att förkasta även de första pusselbitarna kan vara förhastat.
    Demigiurgen som beskrivs vara en ond entitet kan ju mycket väl stämma.
    Bara det att begreppet gud beror på förutfattade meningar och är baserade på missförstånd och okunskap?!

    Gillad av 2 personer

   • Din Sadhguru ovan säger många bra saker när jag läser några citat på Wikiquote, men sedan försöker han lura på oss religion som källan av gudomligt ljus:

    ”As many colors of the rainbow are an outcome of one pure light, the many religions of the world are an expression of one divine source.”
    https://en.wikiquote.org/wiki/Jaggi_Vasudev

    …när i själva verket religionerna är de sektskapare som underblåser konflikter människor emellan, genom att de alla utger sig för att sitta på sanningen och att otrogna är lägre stående.

    Det leder naturligtvis inte till regnbågens enhet av olika färger, eller något rent ljus som kan upplysa de förvillade.

    Religionerna är djävulska verktyg i konfliktskapares händer för att kunna ställa grupp mot grupp och profitera på karusellen.

    I det här fallet är det helt evident jag som är den verklige ”gurun”/ läraren.

    Gilla

   • Björn Sveninge skriver:

    Gillad av 1 person

   • Björn Sveninge skriver:

    Får väl svara Martin här…
    Kommunismrevolutionen i Ryssland 1917 kan ses i olika vinklar.
    Den kan ses som judarnas revolution där de bestialiskt dödade den vita tsarfamiljen.
    Kommunism är en judisk lära och dess syfte är att ge judarna makten.
    Är det svårt att förstå?
    Men om det är bra för oss alla att judarna har makten så är väl allt bra?
    Och då eftersom vi vet vilka som styr Sverige idag och kör folkets förintelse medelst rasblandning, är den bra?
    Sök och lär om Kalergiplanen men inte på wikipedia för det ägs av anstiftarna och det är min uppfattning att den är vinklad.
    Därmed inte sagt att allt var dåligt i Sovjetunionen.
    Men hur var det med kommunisterna med Stalin i spetsen, var det så att målet var att införa kommunismen i Europa med vapenmakt men vad som då hände var att Hitler slog till först?
    För att förstå vad som händer måste vi först känna till människans historia, ursprung, alltså inte sentida vinklade fördummningsprojekt utan riktig
    re-legion.

    Gillad av 1 person

   • Björn Sveninge skriver:

    Här kommer uppseendeväckande nyheter!
    Fan är lös)!
    http://www.xn--fjllsj-cua2m.nu/media/20190125-usa-allt-narmare-statskupp.php

    Gillad av 2 personer

  • Du har f.ö. inte svarat mig, eftersom du måste svara mig genom wordpress-klockan uppe till höger, eller klicka på ”svara” intill en av mina kommentarer, annars ser jag givetvis inte ditt svar och då har du alltså inte svarat mig alls.

   Gilla

   • Björn Sveninge skriver:

    Något svara fanns inte förra gången, men den här fanns det men nu har du lärt mig något nytt, nämligen klockan till höger.
    Marx var jude! Så klart var han religiös vilken religion är ju en självklarhet.

    Sen vill jag fråga dig, är du för söndra och härska eller för folkgemenskap
    Nästa fråga är vilka är det som propagerar för klasskamp ?
    Klass mot klass står det på deras plakat.
    Vilka ligger bakom dem? Är de religiösa eller hjärntvättade?
    https://russia-insider.com/en/history/tsar-nicholas-ii-stood-way-jewish-global-dominance-so-they-killed-him/ri25868
    https://russia-insider.com/en/node/22186

    Gillad av 2 personer

   • Judendom är ingen etnicitet. Marx ser dessutom västerländsk ut. Fadern var upplyst, sonen Karl upplyst, en moralfilosofiskt medveten vetenskapsman, således ateist och begravd som ateist. https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx

    1. Jag är för folkgemenskap. Jag är vänsternationell som FNL och ANC. Vetenskapen pekar på logiken med detta.

    2. Inte är det Stalinisterna i vart fall. Evidens: “Ni är förbryllad över att bara ett parti kommer att delta i valen. Ni kan inte se hur ett val med motkandidater kan äga rum under dessa omständigheter. Men nu förhåller det sig så att kandidater inte bara kommer att ställas upp av Kommunistiska Partiet, utan av alla sorters folkliga, icke partimässiga organisationer. Och vi har hundratals sådana. Vi har inga stridande partier längre eftersom vi inte har en kapitalistklass som strider mot en arbetarklass som är exploaterad av kapitalister. Vårt samhälle består uteslutande av arbetande människor i stad och på land, av arbetare, bönder och intellektuella. Var och en av dessa grupper kan ha egna speciella intressen och de kan uttrycka dem genom den mängd av folkliga organisationer som finns.”
    /Josef Stalin

    3. Vänstern är förmodligen infiltrerade av högeragenter, vars uppgift är att göra dem så repellerande som möjligt. De är hjärntvättade, som de flesta i samhället. genom masspsykosen genom de mediar som monopolkapitalet äger, och som ljuger dygnet runt, och genom den interna sekterismen.

    Gilla

   • Björn Sveninge skriver:

    ”Karl Marx hette egentligen Mordechai Levy. Trotskij hette Bronstein. Andra framträdande personer (och kommissarier) var Lev Kamenev (Rozenfeld), Zinoviev (Apfelbaum), Alexander Pavrus (Israel Gelfand) och Jacob Sverdlov; förste president och ansvarig för likvideringen av Tsaren och hela hans familj.”

    Den som skulle komma att bli Ungerns bolsjevikledare, Bela Kun, hette egentligen Aron Cohn.

    Gillad av 2 personer

   • corneliadahlberg skriver:

    Tack hllviken! Alla borde läsa denna historieskildring av Pia Hellerz!

    Gillad av 2 personer

   • Olika extrema sekters doktriner, som helt tydligt inspirerats av olika mentalsjukdomar, må ha spridits internationellt, vilket är att beklaga, men för det mesta har det inte med kommunismen att göra alls.

    Kommunism (från franskan: communisme och ytterst av latin: communis, gemensam) är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle bör vara gemensamt ägda. Inom marxismen är det också benämningen på det tillstånd i samhällsutvecklingen där klasserna och staten upplösts och produktionsresultatet fördelas åt alla efter behov. https://sv.wikipedia.org/wiki/Kommunism

    Detta är inte direkt de politiska sekternas, monopolkapitalisternas eller ders mediers mål. Tvärtom går det ut på att berika fåtalet, ex. sänka värnskatten för de allra rikaste girigbukarna, medan massorna skall underkasta sig deras nycker, ex. massinvandring av icke-flyktningar, icke-barn, kriminella och annan social dumpning, för att krossa Sveriges välfärd och berika asylindustrin.

    Att krossa välfärd är motsatsen till vad de allra flesta riktiga kommunister vill, men visst finns det massmedialt indoktrinerade kommunister också, och säkert finns monopolkapitalets agenter djupt upp i röven på deras partier också, detta för att söndra och skapa konflikt genom olika former av osanning. Argumentationsfelet ”Guilt by association” tycks ex. vara en favoritsysselsättning hos dessa agenter.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Eftersom tydligen alla gamla försök att skapa ett hållbart samhälle har förvandlats till missfoster, vilket namn de än haft, är det tid att skapa något nytt som inte befläckas av så mycket lidande och blod som kommunism, kapitalism och idag globalism står för.

    Ideal är en sak, människorna som tror sig kunna genomföra dem en helt annan. Där går det visst oftast käppråt åt helvete, pga deras girighet, storhetsvansinne mm.

    På tal om gemensamt ägda produktionsmedel så borde det väl vara självklart att allt skattebetalarna betalar in även ägs av dem, genom deras folkvalda företrädare. Idag är det tvärt om, de blir grundlurade och länsade.

    Gillad av 2 personer

   • Psykopater, samt de blint naiva som låter sig vilseledas av dem, tenderar att infiltrera och korumpera alla system, särskilt om de är oskyddade för psykopater. Så var det nog också för kommunismens slut i Sovjetunionen, tror jag.

    Psykopater och blinda följare gillar varann och tillsammans lyckas de ofta manövrera bort bra människor och relativt intelligenta ledare. Processen ser ungefär likadan ut i de flesta partier, tycks det mig.

    Det är därför folkets egen uppgift är att ständigt förnya sin demokrati och att nå ut till varann och vakta sin demokrati, starta om den om det behövs, skapa rimliga spärrar, samt att samverka brett och hövligt. Framför allt är det vår uppgift att rösta på de som faktiskt driver på viktiga frågor!

    Att de flesta samhällen varit ohållbara samhällen är typiskt för människojuret, precis som för geten. Varken geten, eller det något intelligentare människodjuret, förstår ganska enkel exponentialfunktion och det är därför de flesta INTE röstar på Vetenskapliga partiet. (Utom 7 stycken)

    ”The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function.”
    / Albert Bartlett

    …att de ständigt bänkar sig framför den dumburk och de medier som psykopater kontrollerar, hjälper naturligtvis inte heller.

    Gilla

 5. Att folket vill avskaffa Tsarfamiljen hänger naturligtvis inte på deras ”vithet”, men på det faktum att slippa faran med rojalisterna och de rikedomar som de gömt undan och som Tzarfamiljen kan muta dem med.
  .
  Marx, såväl som största delen av alla kommunister, var f.ö. inte judar, men ateister. Varför?

  ”Religiöst lidande är, på en och samma gång, ett uttryck för verkligt lidande och en protest mot verkligt lidande. Religionen är sucken från den förtryckta varelsen, hjärtat i en hjärtlös värld, och själen i själlösa förhållanden. Den är ett opium för folket. Avskaffandet av religionen som folkets inbillade lycka krävs för deras verkliga lycka. Att uppmana dem att ge upp sina illusioner om sitt tillstånd är att uppmana dem att ge upp ett tillstånd som kräver illusioner. Kritiken av religionen är därför, likt ett frö, kritiken mot den dal av tårar i vilken religionen utgör glorian. Kritiken har plockat bort de inbillade blommorna på kedjan, inte för att människan ska fortsätta att bära den där kedjan utan fantasi eller tröst, men så att hon ska kasta av sig kedjan och plocka den levande blomman.”
  / Karl Marx bidrag ur Till kritiken av den hegelska rättsfilosofin , Introduktion …, s. 1 (1843).

  Marx hade följande att säga specifikt om judendomen:

  ”Vad är judendomens världsliga grundlag? Det praktiska behovet, egennyttan. Vilken är judens världsliga kult? Schackrandet. Vilken är hans världslige Gud? Pengarna. Nåväl! Frigörelsen från schackrandet och pengarna, alltså från den praktiska, verkliga judendomen vore hela vår tids frigörelse.”
  /Karl Marx Om Judefrågan (1843)

  ”Semit” är för övrigt ingen religion, men ett folkslag eller ev. en språkgrupp.

  Det är, helt evident, INTE kommunister som håller på med förintelsen av vår nationella självständighet, men monopolkapitalets lakejer i media och politik. Kommunisterna har inget mandat i riksdagen och heller inte mycket mediafokus. Visst är många kommunister hjärntvättade av media, men de är inte ansvariga för det.

  Jag har undersökt Kalergi och Stalin. Mycket intressant. Du kan söka Vetenskapliga partiets blogg om detta. Stalin trodde att de ”nationella socialisterna” hade goda avsikter och blev djupt depessiv när Hitler bröt pakten. Det var naturligtvis början på slutet för Hitler, men ledde även till slutet för folkets nationella socialism, till monopolkapitalets stora glädje.

  Gilla

  • Björn Sveninge skriver:

   Alla borde se denna video.
   I de små detaljerna kommer sanningen fram.
   En spdan detalj som bekräftar att Sovjetunionen avsåg att angripa hitlertyskland men förekoms av Hitler nämns i videon.
   De ryska soldaterna var försedda med tyska parlörer, lyssna på videon.
   Gäller alla och i synnerhet Martin!

   Gillad av 2 personer

   • Björn Sveninge skriver:

    Nu blir det värre, mycket värre, det här var det värsta filmmaterial jag någonsin sett, speciellt obehagligt eftersom det är sant.
    Och ännu mer obehagligt blir det när man förstår att Sverige styrs av samma sorts människor, via ombuden kallade politiker, som i det kommunistiska Ryssland och man inser att i den situation som vi nu befinner oss så kommer ännu mer raffinerade metoder att användas mot oss svenskar.
    Deras önskan om rasblandning men även inbördeskrig och förmodligen svältdöd kommer att bli mer effektivt än i videon.

    Gillad av 2 personer

 6. michaelnilsson228 skriver:

  I dag söndag den 27 januari så högtidlighålls ”förintelsens minnesdag”. Av den anledningen är det högst sannolikt att ni kommer att bli exponerade för lögnpropaganda om andra världskriget och då särskilt om nationalsocialisternas påstådda brott. Syftet är att ni ska känna skuld för något ni inte har något som helst ansvar för.

  Nürnbergrättegångarna var en rättsfars av sällan skådat slag – helt jämförbar med inkvisitionsdomstolarna som drabbade vetenskapsmän eller de metoder som användes för att ”bevisa” förekomsten av häxor och bränna kvinnor på bål. Tribunalen klargjorde inledningsvis att den”skall inte vara bunden av de tekniska regler som annars gäller för att skaffa fram bevis”. Istället fick vittnen (många av dem senare bevisade som falska vittnen) och bilder på döda judar (somliga av dem offer för allierade bombanfall och sedan ihopsamlade i högar) fungera som ”bevis” för att ”förintelsen” ägt rum. Under rättegången använde sig segermakterna av omvänd bevisbörda samtidigt som nya lagar stiftades som de åtalade dömdes för retroaktivt. Med andra ord ignorerades alla rättsprinciper under Nürnbergrättegångarna.

  Det är dags att vi svenskar slutar tro blint på de uppgifter som politiker, journalister och gråtande ”överlevare” ältar i tid och otid, och framförallt under ”förintelsens minnesdag”. Återupprepade lögner blir inte mer sanna bara för att de framförs i en dagstidning, i en Hollywoodfilm eller för att den som återupprepar bluffen själv tror på den.
  Låt inte ”förintelsekortet” hindra dig från att granska och kritisera det sionistjudiskt inflytande över västvärlden och användandet av detta inflytande för att främja mångkultur, kulturmarxism och andra folkfientliga värderingar. ”Förintelsen” upphör att vara ett psykologiskt vapen och en källa till självcensur när nog många genomskådat lögnen och bestrider denna påtvingade skuld.

  Jag vill i dag istället hedra alla miljoner tyska barn, kvinnor och män som blev våldtagna och mördade under och efter andra världskrigets slut. Jag tänker på dom som mördades i bombningen av Dresden som utfördes av brittiska Royal Air Force och USA:s flygvapen mellan den 13 februari och 15 februari 1945. Jag tänker också på dom som mördades i Dwight Eisenhowers dödsläger efter krigets slut. Dessa händelser är den riktiga förintelsen.

  – Det tyska folket får inte undkomma en personlig skuld. Tysklands förmåga att föra krig måste totalt elimineras. Vissa grupper av människor måste straffas särskilt. Den tyska generalstaben bör fullständigt elimineras. All dokumentation bör förstöras och individerna skingras så att de inte kan fungera som en enhet – Dwight Eisenhower.

  Här är dokumenterad statistik om den judiska populationen mellan 1933 – 1948:

  Judisk befolkningsstatistik från 1933, från judiska källor: population 15 315 859.
  Judisk befolkningsstatistik från 1938, från judiska källor: population 15 748 091.
  Judisk befolkningsstatistik från 1948, från judiska källor: population 15 753 638.

  Det är något som inte stämmer här, och som jag ser det verkar det som att alla judar överlevde Hitlers gaskammare tills dom kom på att tjäna pengar på lögnen om ”förintelsen”.

  ”Förintelsen” är en myt.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Jag håller med om att vi borde ”…hedra alla miljoner tyska barn, kvinnor och män som blev våldtagna och mördade under och efter andra världskrigets slut. Jag tänker på dom som mördades i bombningen av Dresden som utfördes av brittiska Royal Air Force och USA:s flygvapen mellan den 13 februari och 15 februari 1945. Jag tänker också på dom som mördades i Dwight Eisenhowers dödsläger efter krigets slut.”

   Vi borde rikta ljuset på det faktum att dåvarande tyska läkemedelsbolaget sponsrade Hitler, vad jag förstått i princip samma läkemedelsgigant som idag härskar över oss och förgör oss med sin falska info, sina gifter. MEN jag håller INTE med om att förintelsen är en myt!!! Jag tror att det helt klart gick överstyr och begicks grymma, sataniska brott! Däremot siffran 6 miljoner finns tydligen anledning att ifrågasätta. Och läkemedelsbolaget behövde mänskliga försökskaniner för sina vidiriga experiment enligt den info jag tagit till mig.

   Jag önskar så att jag hade vaknat på den tiden min fysiklärare levde, som jag litade på och som var ångefull f.d. SS-soldat, för att be honom berätta sin version! Som halvtysk har jag hört en del men inte tillräckligt…

   Gilla

   • Björn Sveninge skriver:

    Någon förintelse har inte ägt rum i arbetslägren.
    Däremot i amerikanska läger i de mest brutala former.
    Nu är ju mitt uttalande ovan olagligt i Tyskland och hade renderat långvarigt fängelsestraff.
    Den människotyp som ligger lågt för att då blir livet ofarligt kommer att 6.000.000 miljoner judar gasades, vissa människor är fega av naturen.
    Det utnyttjas av den av ”Gud” utvalda rasen.

    Gillad av 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Lever den här biskopen idag?

    Gilla

   • michaelnilsson228 skriver:

    Ja, biskop Richard Nelson Williamson 78 år lever fortfarande.
    Efter intervjun för Uppdrag granskning i oktober 2009 godkände domstolen i Nürnberg ett krav från statsåklagare i Regensburg att ålägga Williamson 120 000 euro i böter för påståendet. Att förneka ”förintelsen” klassificeras i Tyskland som ett hatbrott.

    Gillad av 2 personer

   • Björn Sveninge skriver:

    Jo Cornelia ”förintelsen” är en myt.
    Dock det fanns en tid då jag trodde på den.
    Men när man kommit till insikt om sanningen räcker det inte med tomma ord för att bevisa lögner.
    Bevisa betyder ju övertyga.
    Jag trodde också initialt på att Bin Laden låg bakom World trade centers raserande men ganska snart kom fakta i dagen som inte kunde förklaras bort.
    Två flygplan men tre raserade byggnader te. x.
    Ändå finns det personer som förnekar att judarna sprängde byggnaderna.
    Det finns även judar som håller med om detta vilket väl är tur för dem själva annars vore ju alla opålitiga?
    Just nu håller zionisterna på att förstöra Sverige med massinvandring, den utförs enligt Kalergiplanen.
    Jag har varit i Israel men det var längesedan, 1977 och begreppet karma fick en reell innbörd, sura, griniga, tråkigare människor har jag inte sett nånstans.
    Undantaget i Israel var tyska sportdykare som dök i Röda havet, de var normala.
    Men som sagt de judar som står upp för sanningen är desto mer beundransvärda, så mycket för judehat.

    https://www.nordfront.se/okej-att-vara-islamofob-och-rasist-for-judarnas-skull.smr

    Gillad av 1 person

  • Björn Sveninge skriver:

   Cornelia, Martin, Michael, Hllviken…
   Vi har kanske olika verklighetsuppfattningar men vi diskuterar ju ändå fritt här på Cornelias utmärkta sida.
   Cornelia är också en utmärkt person som alls gillar!
   Hitler var nationalist ville nog endast återställa Tysklands gränser från tiden före första världskriget. Den värsta rasismen fanns då som nu inom judendomen. Att anse sig vara ett utvalt folk framför alla andra är per definition rasism.

   Kan tipsa om förlaget Historiskt Korrekt som har gett ut en fantastisk bok om den blodiga första halvan av 1900-talet. Det som du inte fick läsa om i historieböckerna i skolan sammanfattas på ett pedagogiskt och lättläst sett i ett behändigt format. En bok att ge bort i present till den historieintresserade som behöver det, varför inte till dig själv, släkt, vänner och ungdomar? Boken är en ögonöppnare. Det är samma ondskefulla maktmänniskor och globalister som startade första världskriget som åstadkom kommunisternas maktövertagande i Ryssland, startade andra världskriget och nu planerar för det tredje.
   https://historisktkorrekt.se/

   Du gillar detta

   Svara
   lars bern
   31 januari, 2019 kl. 09:28
   Nej det är inte en korrekt bild av Hitler, hans strävan var ett kraftigt utvidgat lebensraum för den styrande ariska rasen på bekostnad av lägre stående raser, då bl.a. ryssar och andra slaviska folk. Jag kommer inte fortsatt att acceptera inlägg som förringar Hitlers grymheter och imperiedrömmar.

   Lars Bern hotar med att strypa en fri diskussion vilket förvånar mig.
   Som jag ser historian var Hitler och nationalsocialismen ett utbrytningsförsök från den verklighet vi nu lever i.
   Makt och ekonomisk koncentration till ett fåtal utvalda personer.
   De som arbetar för de utvalda personerna är politikerna som spelar sina roller i en teaterföreställning vars syfte är att söndra och härska.
   Direktdemokrati kommer de aldrig att acceptera.
   Det skulle ju avsevärt begränsa oligarkernas maktbas även om en direkt demokrati också skulle ha manipulerats.

   Gillad av 1 person

  • Björn Sveninge skriver:

   Inte bara föringelsen är en lögn, historien är full av lögner och bedrägerier.
   Jag undrar hur det kan komma sig att det blivit på detta sätt?
   Emellertid så har en ny faktor kommit in i bilden, internet som påtagligt ökat möjligheten av kommunikationer människor emellan.
   Vi svenskar är dock särskilt utsatta för bedrägerier o lögner trots internet som möjliggörs på grund av att många svenskar inte är kontaktbara i de skadliga elementens historia.
   Alla attacker och svartmålning av Ryssland. NATObaser runt Ryssland, media jorden runt deltar, se även på vårt ”svenska” Dagens nyheter men förall del i stort sett all svensk media.
   När religion angrips vilka ligger bakom?
   Den ryska kyrkan blomstrar nu men har länge fått lida, även Frälsaren själv fick erfara de listigas konspirationer.
   När jag besökte katedralen Christ the savior i Moskva och olovandes gick in i nedersta källarplanet fick jag se en intressant tavla som avbildade 3 ortodoxa präster som med sina krucifix förhindrade djävulen att komma fram ur underjorden.
   I Sverige verkar det inte längre finnas några präster med den funktionen, här har djävulen tagit över…
   Länken rekommenderas!
   https://russia-insider.com/en/node/26129

   Gillad av 2 personer

 7. Björn Sveninge skriver:

  Cornelia är också en utmärkt person som alla här gillar! Skall det vara!
  Nils Lundgren med Junilistan förbjöd direktdemoktati med motiveringen att han grundat partiet och förbehöll sig att själv utforma partiprogrammet och Junilistan försvann i interna bråk.

  Gillad av 3 personer

  • Björn Sveninge skriver:

   Förtydligande, jag kopierade visst inlägg och svar på Lars Berns blogg i mitt inlägg ovan.
   Detta.
   Lennart
   31 januari, 2019 kl. 08:36
   Hitler var nationalist ville nog endast återställa Tysklands gränser från tiden före första världskriget. Den värsta rasismen fanns då som nu inom judendomen. Att anse sig vara ett utvalt folk framför alla andra är per definition rasism.

   Kan tipsa om förlaget Historiskt Korrekt som har gett ut en fantastisk bok om den blodiga första halvan av 1900-talet. Det som du inte fick läsa om i historieböckerna i skolan sammanfattas på ett pedagogiskt och lättläst sett i ett behändigt format. En bok att ge bort i present till den historieintresserade som behöver det, varför inte till dig själv, släkt, vänner och ungdomar? Boken är en ögonöppnare. Det är samma ondskefulla maktmänniskor och globalister som startade första världskriget som åstadkom kommunisternas maktövertagande i Ryssland, startade andra världskriget och nu planerar för det tredje.
   https://historisktkorrekt.se/

   Du gillar detta

   Svara
   lars bern
   31 januari, 2019 kl. 09:28
   Nej det är inte en korrekt bild av Hitler, hans strävan var ett kraftigt utvidgat lebensraum för den styrande ariska rasen på bekostnad av lägre stående raser, då bl.a. ryssar och andra slaviska folk. Jag kommer inte fortsatt att acceptera inlägg som förringar Hitlers grymheter och imperiedrömmar.

   Gillad av 1 person

 8. hllviken skriver:

  Jordan Maxwell

  Gillad av 2 personer

 9. Björn Sveninge skriver:

  Gillad av 2 personer

 10. Björn Sveninge skriver:

  Det finns många rykten och myter ett problem i sammanhanget är att vi blivit itutade redan i skolan massor av lögner, för det heter ju att segraren skriver historia.
  Katynmassakern där hela den polska officerskåren avrättades skylldes på tyskarna men sanningen är nu avslöjad.
  Guilty by association det används ofta som ett argument, iallafall så länge den stora massan är förd bakom ljuset.
  Jag läste således en kommentar på Lars Berns blog, bild från det nationalsocialistiska Tyskland med hakkorsflaggor och så kommentaren att Sverige nu påminner om Tyskland då.
  Men som jag ser det finns det inga likheter överhuvudtaget.

  https://www.nordfront.se/massakern-i-katyn.smr

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.