Hånet mot fattigpensionärerna

From: Kenneth Sandberg

Sent: Friday, February 01, 2019 4:16 PM
To: agenda@svt.se ; Anders Holmberg ; Anna Hedenmo ; Camilla Kvartoft ; Belinda Olsson ; Cecilia Gralde ; Claes Elfsberg ; Elisabeth Marmorstein ; Fredrik Önnevall ; Jan Josefsson ; Jan Nylander ; Jon Nilsson ; Karin Mattisson ; Kristina Hedberg ; Lennart Persson ; Linda Nilarve ; Lisbeth Åkerman ; Mats Knutson ; Pelle Nilsson ; Pontus Mattsson ; Sanna Klinghoffer ; SVT Aktuellt ; SVT Forum ; SVT Gomorron ; SVT Opinion ; SVT Rapport ; Anders Kraft ; Bengt Magnusson ; Helena Gissén ; Peter Lindgren ; TV 4 Nyheterna ; TV 4 Nyhetsmorgon
Cc: Annika Strandhäll ; Annika Strandhäll
Subject: Hånet mot fattigpensionärerna

https://www.svtplay.se/video/20605420/aktuellt/aktuellt-31-jan-21-00-2?start=auto
(9 min in i sändningen)

“Garantipensionen höjs med 200 kronor”

thumbnail_Annikastrandhäll2[1]

Annika Strandhäll:

– Det här innebär att 800 000 av Sveriges sämst ställda pensionärer den första januari 2020 kommer att få mer i plånboken.
……….

Kan en (S)köka ges ett mera representativt ansikte än det Annika Strandhäll uppvisar, när hon har mage att beskriva ovanstående som en oerhörd förbättring för landets fattigpensionärer.!?

Vi är ett mycket stort antal pensionärer i vårt land som erhåller en pension långt under EU´s fattigdomsgräns. Och så förutskickar den dekadenta socialdemokratiska regeringens socialförsäkringsminister ynka 200 kronor i ökning (men först nästa år).

Hennes hånfulla min endast accentuerar hur föraktfullt den nu sittande regeringen betraktar och behandlar oss många svenskar som arbetet sedan 13-årsåldern och som många av oss offrat allt för att ge våra barn o barnbarn ett samhälle möjligt att leva i.

När dagen för verkställande av straff för dessa många folk- och landsförrädare som styrt vårt land under senare år ska ske, så kommer undertecknad med varmt hjärta att anmäla sig till tjänst bakom bössorna. Själv är jag villig att stå för kostnaderna av den egna ammunitionen..!

//Kenneth Sandberg

Hoppas innerligt vi blir av med förrädarna utan ännu mer blodspillan, trots att de har både blod på sina fingrar och många knäckta liv på sina samveten! Se vårt alternativ Sanningskommission och ”riksrätt” – min anm.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Hånet mot fattigpensionärerna

 1. hllviken skriver:

  Smulor från den rike mannens bord…

  Gillad av 2 personer

 2. Pingback: Hånet mot fattigpensionärerna – Micaels Lidéns Blog

 3. Samtidigt i Stockholm… ”Riksdagens arvodesnämnd” höjde riksdagsmännens arvoden med 1500 kronor till 66900 kronor i månaden. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/10/05/riksdagens-arvodesnamnd-har-beslutat-hoja-politikeradelns-arvoden/

  Det är dags att bli riksdagsmän, kära pensionärer i hela riket, inte för den astronmiska lönen, men ni behövs för att återställa ordningen!

  – Ni har ingenting att förlora, kära pensionärer, men allt att vinna. Folk mitt i sina karriären är ofta rädda för att sticka ut hakan för långt. Det behöver inte ni vara. Inte ens döden skrämmer er. Ni är så nära döden ändå. Eftermälet är viktigare. Det överlever döden.

  – Korruption är för er meningslöst. Ingen pensionär kan ta pengar med sig till himmelriket och där behövs ändå inte pengar. Allt är utopiskt och gratis där, men för att komma dit måste ni göra som Gud säger! Gör det bästa och mest renhjärtade ni kan tänka er! Då får ni parkettplats i himmelriket. Tror ni mig inte så be en bön till Gud och fråga själva! Vänta sedan i tystnad på svaret! Han har lovat mig att han kommer svara er.

  – Era barnbarn kommer sannolikt gynnas av det. Jag tänker inte på arvet av dessa lagrade enorma mänder pengar från arvode, nej, de pengarna kan i själva verket skada barnen allvarligt om ni inte placerar och testamenterar dem rätt. Jag talar om att ni bryr er om barnens miljö och att de ska få leva i ett giftfritt, harmoniskt samhälle. Det vill Gud också. Jag lovar er! Jag pratar en stund med honom varje dag.

  Så här gör ni för att göra Gud glad:
  1. Starta ett parti som ni anser skulle vara gudibehagligt på en WordPress-blogg. Gud gillar bloggar som är GPL och rekommenderade av FSF.
  2. Skydda partiet mot infiltation och övertagande av djävulens lakejer, eftersom det är tröttsamt att starta om partier. Grundaren styr partiet och stor enighet vid förändringar är en bra grundprincip. Demokrati har vi på valdagen. Då väljer folket partier och kandidater.
  3. Redogör för partiets politik och kandidater och hur ni skiljer er åt i er syn på viktiga gudibehagliga frågor.
  4. Anslut partiet och kandidaterna till Valsamverkanspartiet. Gud gillar fred, kärlek och förståelse och samverkan människor emellan.

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Det blir som vanligt man gnäller lite nu i början sen är allt gömt till nästa val. Jag är själv pensionär och har förstått under många år att man måste ha lagt på hög för att få ett drägligt liv även efter 65.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.