Kinas förändrade sjöfart

Helena Palena

Båt i Kina.

Försörjningen av den jättelika befolkningen, 1,3 miljarder människor, kan bli ett stort och överhängande problem. Går det att försörja 22 procent av världens befolkning på 7 procent av världens åkermark, skriver Mister Lai i sitt andra temporära gästspel.

För er som vill förstå utan att lyssna till vulgär propaganda så skall jag här ge er lite fakta om hur saker och ting verkligen ser ut. Vi kan först som sist konstatera att vi lever i en mycket orättvis värld där kapital finns i mängder på vissa håll, och helt saknas hos andra vilka verkligen behöver mer resurser. Men så ser det ut och så kommer det att vara.

Vilket liv du skall få beror på vad du föds, och vilka som är dina föräldrar och naturligtvis i vilket land! Föds du i ett rikt land blir du gammal – föds du någon annanstans blir du 50 år…

Visa originalinlägg 672 fler ord

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kinas förändrade sjöfart

 1. Lösningen på alla de här problemen är mycket enkel och lättillgänglig. 7 personer i Sverige röstade för lösningen på alla de här problemen.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Det är ju det som är problemet, vi måste bli MÅNGA nollor fler 😉

   Gilla

   • Ett träd kan inte bli ett träd hux flux. Det måste växa organiskt. Det är därför du är så viktig. Du måste bli en del av näringen och de nya cellerna i det växande trädet, men det är du inte … än. (sic) Jag hoppas att du en dag ska förstå det och bli en del av trädet. Dina barns framtid hänger på detta. Även de kan bli en del av plantan som växer naturligtvis.

    Plantan heter Valsamerkanspartiet. Vi är sju stycken som förstått. Fröet har blörjat gro. ALLA nya partier är välkomna, men vill de inte samverka i Enhet så utgör de heller ingen god näring för ett växande träd.

    Gillad av 1 person

 2. hllviken skriver:

  Sida innehållande klipp med politiska nyheter:

  http://www.youtube.com/user/vbn8512

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.