Vågar du se detta?

Från Kalle Hellberg

I stället för att glo på indoktrineringsmedia SVT, så tipsar jag om denna mer verklighetsbefrämjande information.

…………………………………………………………………………….

Hej,

Vi har just lagt upp Lördagsintervju 42 med Ingrid Carlqvist som säger: Gift dig tidigt och skaffa barn. 

Programmet finns på Swebbtv.se och på Youtube:

https://youtu.be/Tw-UDfojk_E

Ingrid Carlqvist är författare, debattör och framför allt journalist. Hon debatterar kvinnornas situation och menar att Sveriges kvinnor kanske är de allra olyckligaste.

En orsak är att de skjuter upp planer på barn och familj tills de nästan har blivit för gamla. Många till och med missar detta som är det allra viktigaste i livet. Hon menar att man istället ska prioritera detta och i andra hand tänka på utbildning och arbete.

De kvinnor som är i 35-årsåldern och som har barn är ofta utbrända och deprimerade på grund stress. Ofta är det krav från arbetsgivaren som inte på ett rimligt sätt går att förena med familjelivet.

Yngre kvinnor är också olyckliga enligt de undersökningar som görs. Ingrid menar att detta beror på att deras mammor inte har haft tid med dem i unga år och att föräldrarna sedan har skiljt sig med alla de slitningar och tvister detta ger.

Hon tror att det har varit en medveten strategi från samhället att ta över föräldrarollen vilket leder till katastrof för barnen och att familjerna dukar under för det höga skattetrycket. Hon förordar sambeskattning som gör det lättare att leva på en lön.

Även pojkarna har ökande problem men enligt undersökningarna är deras problem inte lika stora.

Ingrid Carlqvist berättar att amerikanska studier visar att de flickor som inte har haft många sexpartner i unga år och som tidigt gifter sig och får barn är de som i vuxen ålder får bäst liv och som lyckas bäst med sin familjebildning.

Hon rekommenderar därför unga människor att tidigt bilda familj och satsa på utbildning i andra hand.

Vi kommer in på barnen och Ingrid menar att mamman bör ta hand om barnen tills barnen är åtminstone 3 år. Att lämna barn på dagis vid 12 månaders ålder skadar anknytningsprocessen vilket gör att de riskerar att bli otrygga personer. Pappan är inte särskilt viktig för barnet upp till tre års ålder.

Dagisgenerationen skaffar inte barn förrän de kommer upp i hög åldern och Ingrid kan tänka sig att det beror på de anknytningsproblem de bär på.

Dessutom jobbar dagis och skola idag aktivt för att avskaffa könsbegreppet vilket är ett övergrepp mot barnen eftersom det skadar deras könsidentitet.

Hon konstaterar att samhället har förändrats i helt fel riktning och hon kopplar detta till att kvinnor tänker känslomässigt och inte tillräckligt rationellt. Detta har utnyttjats av politiker och därför kan hon tänka sig att ge upp sin rösträtt om det skulle betyda att kvinnor inte längre fick rösta. Däremot ska kvinnor även vid en sådan förändring få ställa upp som riksdagsledamöter.

Vi kommer in på frågan om varför feministerna är så positiva till islamister. Ingrid menar att det beror på att kvinnor undermedvetet vill bli dominerade och därför attraheras av dominanta och självmedvetna män som har tydliga regler.

Omvänt tappar kvinnor respekten för sin man när han ägnar sig åt barnpassning och bebisar.

Hur ska man då återupprätta relationerna mellan svenska män och kvinnor? Ingrid menar att man får vända sig till unga män och förklara hur detta fungerar och att de ska vara manliga män för att attrahera. Detta innebär att de ska vara hövliga och gentlemän men sluta ställa sig in hos feminister. Män som är självsäkra och vet vad de vill upplevs attraktiva. Det är som i dans där mannen för och kvinnan följer. Dessutom måste kvinnor inse att deras uppgift är att föda barn menar Ingrid Carlqvist.

Länkar från Ingrid Carlqvist

Sambeskattning:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sambeskattning

 

Hemmafruar lyckligast:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3634473/The-job-makes-happiest-Housewife-Survey-finds-stay-home-mothers-satisfied-profession.html

 

Kvinnor som tidigt börjar ha sex:

https://www.youtube.com/watch?v=um3EmS9DKsI

https://www.heritage.org/education/report/harmful-effects-early-sexual-activity-and-multiple-sexual-partners-among-women

 

Statistik från Folkhälsomyndigheten:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/livsvillkor-levnadsvanor/psykisk-halsa-och-suicidprevention/statistik-psykisk-halsa/vuxnas-psykiska-halsa/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/livsvillkor-levnadsvanor/psykisk-halsa-och-suicidprevention/darfor-okar-psykisk-ohalsa-bland-unga/

 

Annika Dahlström om anknytning:

http://www.gp.se/debatt/en-familjepolitik-som-gör-barnen-psykiskt-sjuka-1.804931

 

Barn först, utbildning sen:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6636646

 

Argumenten mot kvinnlig rösträtt:

http://folkirorelse.se/Kvinnan-i-politiken

 

Och vår sida!

https://www.ingridochmaria.se

————-

Stöd Swebbtv på olika sätt:

– Skicka dina tips eller förslag på ”inskickade klipp” till info@swebbtv.se

– Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

– Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra

– Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Vågar du se detta?

  1. hllviken skriver:

    Jag lyssnade på lördagsintervju 42 och det hände inget särskilt.
    Vari låg det farliga?

    Gilla

    • corneliadahlberg skriver:

      Får erkänna att jag inte hunnit lyssna på intervjun men publicerade Kalles mail när jag läst det eftersom en hel del är sunt, tänkvärt och delvis nödvändigt om våra barn skall få vad de behöver, men att ens tänka tanken om avskaffad rösträtt för kvinnor – varför låta pendeln slå i med en skräll åt andra hållet, det räcker med extremer, låt utvecklingen gå framåt istället!

      Gilla

  2. Det skulle bara kul att höra vad Cornelia tycker om avskaffad rösträtt för kvinnor eftersom de är för känslostyrda. 🙂

    Gilla

    • corneliadahlberg skriver:

      Blev sagt vad jag tycker nyss 👎😫

      Gilla

      • Intervjun är mycket intressant ändå.

        Gilla

      • corneliadahlberg skriver:

        Jo den är intressant och jag publicerar som sagt inte bara dem jag delar alla åsikter med utan dem som blir censurerade genom finanselitens maktbegär.

        Får passa på att tillägga att inte bara kvinnors rösträtt – där jag hoppas Ingrid skämtar – är ett avslutat kapitel för mig utan för mig är det lika självklart att kvinnor befriat från all form av påverkan väljer i vilken ordning de skaffar barn eller utbildar sig. Med tanke på den vinklade påverkan som utövas idag är det bra att Ingrid väcker debatt i frågan!

        Gilla

      • Absolut. Ingrids information till unga tjejer motverkar propagandan från samhället om att flickor ska göra karriär innan de skaffar barn, men är förmodligen politisk propaganda som kommer ur hennes egen vilja att överbefolka Sverige med blonda blåögda barn, tror jag.

        Jag fördömer inte hennes vilja. Sådana känslor är fullt normala enligt psykiatriprofessorn Tara Swart.

        Forskning – Tara Swart – Journalister älskar sitt jobb – Deras hjärnor fungerar dåligt – Det finns hopp

        MEN personligen ser jag en stor fara med tävling i överbefolkning mellan etniciteter och religioner. Det leder inte till ekologisk hållbarhet, men till fattigdom, konflikter, miljöförstöring, artutrotning och öken. Vetenskapen har mycket goda evidens och bevis för att det är så.

        Nedväxt, INTE tillväxt – Partiets och världens viktigaste fråga!!!

        Nedväxt är idag logiskt i hela världen, så jag skulle hellre införa strikt tvåbarnspolicy i Sverige. Det skulle kunna bli en stor nyhet i världen, med nyttiga följdverkningar, tror jag, förutom att de mest sekteristiska avarterna skulle fly landet.

        Det mest tragiska är kanske ändå den kortsiktiga ”godhetens” vilja att befolka arktiskt klimat med folk som får D-vitaminbristoch andra sjukdomar av att leva i Sverige, när de blir lyckligare och mår bättre i ett mycket soligare klimat.

        Svarta passar inte i Sverige, D-vitaminbrist är vanligt hos somalier

        Det kan visa sig att de som hårt och känslomässigt tvivelaktigt vill att ”det är dags att åka hem” i själva verket är de godaste av alla, helt omedvetet, genom att de räddar dessa rmänniskor från lidande och sjukdom. Och vad är väl viktigare än vår egna och våra barns hälsa? Icke-ekologisk masskonsumtion och depression i Sverige? Tveksamt.

        Gilla

  3. hllviken skriver:

    Det blev visserligen flera barn men inte enligt Ingrids rekommendation:

    Gillad av 2 personer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.