10 artiklar om 5G du inte får missa!

Från Kalle Hellberg <kalle@maxicom.se>

Julia Caesar har gjort ett fantastiskt arbete med att sammanställa massor med fakta om kommande trådlösa tekniken 5G! Missa inte detta, ni kommer aldrig att få en så välgjord sammanställning via andra media! Industrin vädrar enorma vinster, med allmänhetens hälsa som insats!

Del 1. 5G: Ett experiment med outredda hälsorisker gör oss alla till försökskaniner

dc3b6skalle-5g

Del 2. I experimentkommunen Umeå blir försökskaninerna barn, sjuka och gamla

umec3a5-5g-ansvariga-sju-personer

Del 3. Röster om 5G: ”Wake the hell up!”

Del 4. 5G – en brutalisering av vårt gemensamma luftrum

cell-tower

Del 5. ”Regeringens ansvar att informera om strålning – en utbyggnad av 5G-nätet måste stoppas”

Del 6. Allvarliga varningssignaler: kraftig ökning av hjärntumörer

antenner-5g-1

Del 7. Allvarliga varningssignaler II: Varför sjunker fertiliteten dramatiskt i Väst?

Del 8. Politiker bryter mot lagen för att tvinga på Umeåborna 5G

Del 9. Teknikindustrin gör dig beroende – utnyttjar hur din hjärna fungerar

barn-med-mobiler

Del 10. Varför är det så bråttom att driva igenom 5G trots outredda hälsoeffekter?

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 10 artiklar om 5G du inte får missa!

 1. Den verkliga orsaken tycks sammanfalla med att de gamla telefonerna uppdateras med programvara som slöar ned dem eller att Google Play slutar fungera, nämligen att de vill sälja nya. För att motivera fler nyköp vet man också att det alltid finns ett segement som köper det snabbaste och nyaste, helt oavsett vad de behöver.

  Att de är farliga betvivlar jag inte, men det har sannolikt med avstånd till strålningskällan och exponeringstiden att göra, precis som vanligt.

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/07/12/vetenskap-och-forskning-sa-har-skyddar-du-dina-barn-mot-den-farliga-mobilstralningen/

  Gillad av 1 person

 2. hypermakt skriver:

  Lösning på om EN antenn för 5G, 4G eller 3G är hälsofarlig ELEKTRICITET eller ej, i eller omkring ETT svenskt byggnadsvÄrk, med EN bostad eller arbetslokal avsedd att brukas av ENskild svensk unionsmedborgare med RÄTT utvecklad och ägd mental kunskap att i tid och rum, enligt ABC nedan:

  A. – att rättssäkert i tid och rum ta reda på (kvalitetssäkra), om den antenn som strålar 5G, 4G eller 3G är EN del av ett svenskt byggnadsvÄrk, som i tid och rum ägs av ett svenskt rättssubjekt, som i tid och rum bedriver näringsvÄrksamhet med STRIKT produktansvar och risk för säkerhetsbrist (FEL kvalitet och säkerhet i nutid, nära framtid och rum), lokalt i EN medlemsstat på den inre fria solidariska MarknadEN i EES eller Europeiska unioEN.

  B. – att EN ENskild drabbad konsument i RÄTT svensk domstol INTE mentalt luras av humana resurser anställd av eller med uppdrag för rättssubjektet DomstolsvÄrket med säte Jönköping.
  T.ex att EU-rätt och rättspraxis producerat i tid och rum av EU-domstol med säte Luxemburg, gäller FÖRE svensk grundlag, som enligt gästskribent i tidningEN Advokaten 2007 Nr4 är kontraproduktiv, svensk lag och förordning, samt ENskild utvecklad och ägd Jantelag, Luthers lagar, samt vanor och ovanor hos humana resurser anställd av eller med uppdrag för DomstolsvÄrket med säte Jönköping.

  C. – att i tid och rum INTE LURAS att överföra ENskild ägd hypermakt till ett eller flera advokatbiträde, som är lärd, tränad och betygsatt att mentalt i tid och rum LYDA Jante och Luthers lagar, återförsäkrat av livslång förnekelse (ÅgrEN) i EN skild nedärvd Tallkotte.

  Lärstad den 5 mars 2019
  Namn eller namnteckning här på denna rad av det rättssubjekt som producerat budskap ovan.

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  ”10 ARTIKLAR OM 5G…” – var en synnerligen intressant läsning. Vilken elegant sammanställning av fakta för de som vill fördjupa sig i frågan. Tusen tack för denna läsning. 3G, 4G, 5G – nätverken kompletterar varandra och ersätter så småningom varandra. Utvecklingen går inte att stoppa. Striderna om vilka företag som ska ösa in de stora pengarna i framtidens nätverk är en enorm politisk sprängfråga.

  Den kinesiska telejätten Huawei går segrande fram i stora delar av Asien, Mellanöstern och Afrika. Där slås Apple ut från marknaderna i en takt som chockar företaget. Warren Buffet träder in på scenen och storsatsar i företaget. Så märkligt – han som alltid har struntat i tekniksektorn. Detta betyder att han till varje pris vill rädda företaget.

  Orsaken är att han vet vad som kommer att hända. USA kommer att tvingas dra sig tillbaka till hemmaplan. USA är på väg mot en militär diktatur. Att stänga ute Huaweis kommande 5G-nätverk från den Nordamerikanska marknaden är avgörande för att kunna skapa en tyst diktatur i USA.

  Man måste sätta in frågan om 5G-näten i det globala skeendet. Så här vill jag teckna den värld som just nu föds på jorden – ”den multipolära världen”.

  DET ÄR OROSTIDER – VÄRLDEN HÅLLER ANDAN.

  VARNINGARNA DUGGAR TÄTT.
  + Det ekonomiska oraklet Warren Buffet som lyckats skrapa ihop hundratals miljarder dollar på Wall Streets spelkasinon varnar för en ”finansiell megakatastrof”. ”Förlusterna kommer att bli stora – mycket stora” (Futurism.com 24:e feb 2019).

  + Den världskända före detta republikanska kongressledamoten Ron Paul som ansvarar för ”Ron Pauls Institute for Peace and Prosperity” – varnar för ett ekonomiskt haveri i USA som kommer att orsaka en depression som kan bli ”värre än världsdepressionen 1929”. Han skriver att ”Federal Reserve:s” (FED:s) – vanvettiga beslut att trycka pengar rakt ut i luften har skapat ”den största bubblan i mänsklighetens historia” (CNBC 17:e dec 2018).

  + The New York Times rubrik oroar – ”Är du redo för den finansiella krisen 2019”? Jag citerar en kort mening ur artikeln: ”det mesta av året som gått kändes som 1929 – ännu en gång (all over again)” (10:e dec 2018).

  + Newsweek – Nov. 17, 2018: ”De amerikanska hushållens skulder är nästa ETT TUSEN miljarder dollar större än de var strax före finanskraschen 2008”.

  + MagnifyMoney – Jan. 23, 2019: De amerikanska kontokortskulderna rusar upp I skyn. Bara räntorna och transaktions-avgifterna uppgick till ofattbara 110 miljarder dollar år 2018. Året innan uppgick dessa kostnader till 98 miljarder dollar. Enligt analyser kan kostnaderna skena till 122 miljarder dollar i år 2019. Över 60 % av befolkningen har i praktiken inga besparingar – eller så små besparingar att de inte klarar en enda oförutsedd utgift. Två tredjedelar av befolkningen lever från hand i mun. ”Credit Card-bubblan” kan bli den första som briserar.

  + Bloomberg – Jan. 7, 2019: James Stack som träffade mitt I prick om den jättelika bostadsbubblan som sprack i USA 2008 – liksom att huspriserna skulle börja falla det senaste kvartalet 2018 – varnar “Housing could be heading for its worst year since the last housing crash.” Den kommande bostadsbubblan i USA kan bli den största i USA:s historia.

  + The New York Times – Sept. 12, 2018: “Nästa finansiella katastrof kommer – The Next Financial Calamity Is Coming”. Företagens skulder har skenat bortom all kontroll. Till och med företag som klassas som skräp, ”the category known as BBB”, har skuldsatt sig upp över öronen – över ett tusen fyra hundra miljarder dollar enligt en rapport från Standard & Poor’s. Detta är naturligtvis helgalet. Bubblan kommer att spricka mycket snart.

  + Market Watch – May. 12, 2018: Studielånen har passerat över 1,5 trillioner dollar (1 500 miljarder dollar). Redan idag kan inte 20% av ungdomarna betala studielånen. Inom fyra år beräknas 40% inte kunna betala sina studieskulder. Även denna bubbla håller på att spricka.

  + USA:s nationella skuld EXPLODERAR. Trillion efter trillion adderas i snabb takt i konkursboet. I skrivande stund närmar sig ”US-debt Clock” 22,1 trillioner dollar. Det var inte så många år sedan skuldklockan tvingades lägga till en ny siffra – den som var nödvändig för att markera skulden när den passerade över 10 tusen miljarder dollar (10 trillioner). På en historisk sekund har skulden mer än fördubblats. USA handlar på krita så länge världen accepterar dollar som betalning för sina varor. Det är denna epok som nu är på väg mot sitt slut. USA:s monopol på att trycka dollar rakt ut i luften är snart över. USA:s ensamrätt att köpa varor i hela världen och betala med finansiella dasspapper är snart slut.

  LÅT OSS JÄMFÖRA MED RYSSLAND SOM PRESSATS SÅ HÅRT AV VÄSTS HANDELSSANKTIONER.
  INTELLINEWS Berlin March 2, 2019: Rysslands överskott I varuhandeln med omvärlden ökade med hela 20% år 2018 jämfört med året innan 2017. Överskottet hamnade på sensationella 212 miljarder dollar vilket motsvarar cirka 12% av Rysslands BNP. Observera att både ”Russia´s balance of trade” (export – import) liksom ”Russia´s current account surplus” – de handelsdata som även omfattar en serie andra viktiga ekonomiska frågor – har nått nya ryska rekordnivåer. Rysslands ekonomi blomstrar.

  Naturligtvis har oljeprisets återhämtning spelat roll – men det som ingen I väst har hört talas om är att Ryssland har blivit självförsörjande – eller nästan självförsörjande på allt som går att äta – TACK VARE västs så kallade handelssanktioner. Dessa sanktioner var i praktiken det bästa som kunde hända för Ryssland. (Sanktionerna drabbade däremot många nationer i EU som tvingades med i handelskriget).

  DEN RYSKA EKONOMIN FORMLIGEN EXPLODERAR.
  Den historiska alliansen mellan Ryssland och Kina har påskyndats avsevärt av Trumps olika former av handelskrig. Den ömsesidiga handeln skenar i en fart som ingen förväntade sig. Detta betyder väldigt mycket för den ryska – och för den kinesiska ekonomin. Rysslands och Kinas urstarka ekonomier påverkar naturligtvis hela världen. Det investeras som aldrig förr i Asiens historia.

  Den ryska importen av kött och köttrelaterade produkter har fallit med nästan 60% som en direkt följd av USA:s handelssanktioner. Importen har sjunkit från cirka 1,9 miljoner ton till 0,8 miljoner ton på några få år. En stor minskning av importen av mjölk och mjölkrelaterade produkter har skett samtidigt. En hel serie av grönsaker och brödsäd som tidigare importerades har nu omvandlats till exportvaror. Ryssland har på några få år etablerat sig som världens ”Food Super Power”. Ryssland har bland annat blivit världens ledande veteexportör. Det är inte att undra på att Putin erkänt att ”handelskriget är det bästa som någonsin hänt Ryssland”.

  EU står på knä och ber I smyg att den pålitliga ryska naturgasen ska flöda in I Västeuropa. Den billiga ryska naturgasen är av vital betydelse för många EU-länders ekonomi och konkurrenskraft. USA:s erbjudande av flytande naturgas till EU är ett perverst skämt, men av diplomatiska skäl måste EU snällt och vänligt säga – NEJ TACK.

  Kranarna för den ryska naturgasen genom de nya gasnäten som är på väg till Tyskland och Turkiet beräknas öppnas i slutet av året. Det är på samma sätt med megaprojektet ”Power of Siberia” som byggts på rekordtid. Gaskranarna för den ryska gasen till Kina beräknas öppnas 1:a december 2019. Nästan alla värderingsinstitut i västvärlden tvingas uppvärdera Ryssland ekonomiska ”credibility” – oj vad detta måste ha gjort ont.

  SKILLNADERNA MELLAN USA OCH RYSSLAND ÄR STÖRRE ÄN MELLAN SVART OCH VITT.
  Antalet självmord i USA skenar. Antalet som dör i överdoser varje år skenar. Antalet masskjutningar skenar. Kriminaliteten skenar. Antalet så kallade hatgrupper skenar. Skolorna förfaller i hela landet. Landets infrastruktur förfaller – broar, motorvägar, järnvägar, dammar och elnät. Hör och häpna – för tredje året i sträck minskar medellivslängden i USA. Detta är unikt i hela världen.

  Utvecklingen i USA är en katastrof – raka motsatsen till vad som nu sker i öster. I öster börjar folken drömma. I väst har vi slutat drömma. Vi har börjat plågas av mardrömmar. Oron känns i luften.

  DOLLARN FALLER REDAN I ÅR. Kontokortet ”US EXPRESS” har förvandlats till en enkel biljett till ”The Fiscal Cliff” – den finansiella ättestupan. Oj vad vi kommer att stå där och gapa. Vad är det som händer? Stackars alla hjärntvättade människor. Detta var inte vad de hade väntat sig.

  Det politiska skådespel som vi nu bevittnar i USA – Imperiets Svanesång – är en så sjuk teater att ingen psykiatriker i världen har en chans att förklara vad som sker. Gud har gjort dem helgalna – allihop – den ena värre än den andra. Hur kunde det urarta till ett sådant dårhus? Endast den som har sjuk humor kan dra på munnen åt allt elände. Oj, oj, oj – vilket helvete som väntar hela USA:s imperium. I särklass värst blir det naturligtvis i USA.

  SPÄNN FAST SÄKERHETSBÄLTENA – DOLLARN KRASCHAR.
  Ingen normalt funtad människa önskar att dollarns fall ska leda till en andra stor världsdepression. Politiker och ekonomer önskar att dollarns fall ska kunna ske under någorlunda ordnade former. Men alla dessa förhoppningar är förgäves. Det finns ingen återvändo. Ett kokande helvete i USA är oundvikligt. Jordens sista krigarimperium kraschar inte under ordnade former – som det brittiska imperiet.

  Den norska freds- och konfliktforskaren professor Johan Galtung tror att USA omvandlas till en ny militärdiktatur modell Franco-Spanien. Det råder inte den minsta tvekan om att det är just detta som är på väg i USA. Ett militärt maktövertagande är nära förestående. Landets finansiella ”elit” har inget annat val än att försöka inrätta en diktatur där alla obekväma sanningar tystas.

  Det militärindustriella komplexet är med på noterna. Alla krig har ju gått åt helvetet. Alla försök att genom legoarméer fortsätta krigen har också misslyckats. Alla desperata försök att upprätthålla det amerikanska världsherraväldet har kollapsat. Det finns inga reservutgångar. En militär maktkupp i USA är oundviklig. Trump köpte sig en tidsfrist genom att dramatiskt sänka företagsskatterna. Detta gav ett tillfälligt ”andrum” – men nu är förtroendet för dollar mycket nära att brista.

  Det är amerikanska ”bonds” och ”derivat” och olika former av amerikanska skuldväxlar som faller först. Det finns många varianter av finansiella dasspapper som kommer att bli värdelösa. Lavinen av bankkollapser startar någonstans i södra Europa – eller i dess närhet. Bara någon vecka senare faller Deutsche bank och Japans centralbank ”Bank of Japan”. Alla banker som är nerlusade av dasspapper faller först. Några veckor senare står USA i brand. Detta scenario har jag sett i min kristallkula under många år.

  VI ÄR PÅ VÄG MOT VÄRLDSFRED. Detta är ett hisnande historiskt ögonblick för Homo Sapiens. Vi har lärt oss läxan att inte döda varandra. Nu kan vi äntligen börja koncentrera oss på andra ödesfrågor som miljö och klimat. I en värld i krigstillstånd är detta helt omöjligt. I en värld i fred är allt möjligt. Att solen går ner i väst är oundvikligt. Att svåra orostider väntar går inte att undvika – men när stormen har bedarrat går solen upp ännu en gång i väst.

  SE UPP MED BOSTADSBUBBLORNA. Det har redan börjat skaka ordentligt i Australien, New Zeeland, Kanada, USA och United Kingdom. Ett dramatiskt fall av bostadspriserna kommer att svepa fram som en tsunami i väldigt många länder. Tysklands bostadsmarknad drabbas hårt när bland annat Deutsche Bank tvingas slå igen portarna.

  SWEDBANK, NORDEA, … ???
  Hur det går i Sverige återstår att skåda. Vi ligger illa till. Det är inte bara Swedbank som oroar. Även Nordea verkar vara inblandad i mycket omfattande kriminell ekonomisk verksamhet. Banken beklagar sig – vi har varit ”naiva”. Det låter så gulligt. Gissningsvis ligger vi MYCKET illa till.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 2 personer

 4. Brage Norin skriver:

  OJ, OJ, OJ, OJ, OJ, OJ, OJ – IDAG DEN 6:E MARS KOM DÖDSRAPPORTEN.
  USA:s underskott i handeln med omvärlden var 60 miljarder dollar i december månad 2018. OBSERVERA: USA:s export fortsätter att falla månad efter månad efter månad – allt medan importen från Kina slår nya historiska rekord – TROTS DET SÅ KALLADE HANDELSKRIGET.

  Sex månader I STRÄCK – juli till december månad 2018 – har underskottet överstigit 50 miljarder per månad. Vilket sjukt amerikanskt rekord.

  USA:s krasch är mycket nära – 60 miljarder dollar back på en enda månad!!! Det återstår bara att trycka dollar rakt ut i luften så länge som världen accepterar det perversa beteendet. När ska allmänheten fatta att det blir en djävla krasch? Svaret är nog att allmänheten inte fattar förrän dollarn har kollapsat. Då först – kanske – vi vaknar. Jag förstår mig inte på Homo Sapiens hjärna. Jag ger upp. Ord påverkar inte människor.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.