Vart ska vi fly?

I Brages analys ”BANKSPYAN” ledde kommentarer in på frågan – vart ska vi fly? Vid morgonens frukostläsning fann jag ett förslag som låter intressant ur alla synvinklar som i alla fall jag alltid sökt: https://almanova.eu/svensk-visionar-bygger-by-pa-cypern/

Grundaren och visionären Jörgen Tranberg tar upp FN:s 17 mål som jag håller med till 100% borde verkställas, men en annan undrar så klart om han vet vad FN gör i praktiken, som att t.ex. sanktionera anfallskrig mot Libyen för att förhindra dåvarande ledaren Ghadaffi att grunda en afrikansk valuta, allt för att dollarn ska härska vilket verkar vara anledningen till de flesta krig, nu sist mot Syrien.

Bör naturligtvis kolla upp om Jörgen och människorna som vill grunda byn tål sådana insikter, kallat åsikter förbjudna bland PK-människorna, eller om även de vill stöta bort sådana människor, göra skillnad på Vi och Dom 😉 Du vet, Vi som gillar utländska våldtäktsmän och halshuggare och hatar Dom som vill skydda offrena för deras framfart, bl.a.

Själv har jag varit delaktig större delen av mitt liv i antroposofiska verksamheter till dess jag stötte på samma motstånd och direkta hat även bland de människorna mot de insikter jag fått genom erfarenhet och läsning av grävande journalistik, i verkligheten.

Jag vill inte bli utstött en gång till för att jag inte står bakom krigföring för dollarn och låter mig luras av finanselitens Fake news! Samma finanselit som bakom kulisserna verkar kontrollera FN.

Jag undrar även var cyprioterna slänger sitt skräp? I Spanien ser det ut som om sopcontainrarna på gatorna bara är till för turister, medan den inhemska befolkningen dumpar sitt skräp längs vägar och på varje obebyggd och instängslad tomt mellan turistbetongen, där en och annan palm får växa kontrollerat vid den tjusiga entrén.

Den här vackra sjön, jag tror det var en vattentäkt –

p_20190131_13503628229

– utsattes trots skönheten för denna våldtäkt:

p_20190131_13434628229

Min sorg över att ens tänka tanken på att fly Sverige är att det grönskar och blommar så härligt här hemma under den visserligen korta, men hett efterlängtade sommaren, den förväntansfulla våren med snödropparna som nu kikar fram i min trädgård, och sedan det färgsprakande avskedet på hösten.

Jag letade efter blommor i ökenlandskapet i södra Spanien (som jag undersöker som flyktort likt ”alla svenssons” eftersom solen lockar) och fann efter mycket letande de här blommorna i närheten av min lilla nyförvärvade lägenhet:

De var som den mesta naturen nära turistbostadsbetongen instängslade sist, men nu var stängslet öppet på flera ställen och jag strövade fritt på den torra marken. Det händer förhoppningsvis saker i Spanien gällande den ”privata” naturen och aktivister jobbar för tillgång till allas vår natur, inte bara tillgång till ofta obefintlig vägren på trafikerade bilvägar till och från betongen – Tack för ert arbete, jag kommer delta! Allemansrätten är underbar, så länge den inte missbrukas…

Förresten så är det snart dags för årsmöte i ideella föreningen MagMa och vi blir jätteglada om någon vill bidra med sin insats i det fortsatta arbetet! Hör i så fall av dig 🙂

Vi kommer ta upp frågan om Sanningskommissionen och vår vision ser/läser du här i Gräsrotsrevolten.

Detta inlägg publicerades i Gräsrotstankar. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Vart ska vi fly?

 1. drhallonhatt skriver:

  Vi måste ta tillbaka vårt land.. inte ge upp om Sverige även om det känns lockande att bara ge upp och dra någon annanstans.. Ut med packet så blir det bra igen.. och vilka som ingår i Packet vet alla..

  Gillad av 2 personer

 2. Louise Wee skriver:

  I en pinfärsk video av bibelläraren Lars Enarsson som tidigare förespråkat att de kristna skulle be för SD inför valet hör vi här hur Lars ger sin syn på lösningen på krisen i Sverige. En del av oss behöver detta perspektiv och kanske kan ett och annat frö kan sås till att bli förebedjare för Sverige och vår nation så att vi slipper förintas eller dra härifrån – saker och ting löser sig inte av sig själva om jag säger så. Själv ser jag mig inte som så ofantligt religiös person men jag tror definitivt på en gudomlig källa och att Jesus har funnits och att bön är en kraft icke att förakta. Jag tänker iallafall be för Sverige. https://youtu.be/puWNJkSAZLs

  Gillad av 2 personer

  • Bra. Jag mediterar och ber likt Jesus och Buddha. Det leder till lugn, mod, upplysning, intentioner och agerande. Min definition av Gud är det kollektiva medvetandet och ”satan” personifieras enligt min modell av människor som fallit för olika dödssynder. Vad gäller nationer och nationalism är jag enig med prästen, men vad gäller kommunismen är jag inte hellt enig med prästen.

   Kommunismen visar, i min mening, upp många fina Jesus-lika sidor. Delar brödet och vinet mer lika, samt befriar folket, likt Jesus, från Judendomens schackrande etc:

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/tag/Karl-Marx/.

   Att kineser och koreaner tyr sig till religionen beror sannolikt på att monopolkapitalismen, som numera råder där, gör att människor känner förtvivlan och söker tillflykt i sociala samfund som ger dem en känsla av trygghet mot ”vilddjuret”, d.v.s. den giriga psykopatiska monopolkapitalismen.

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Som du vet så anser jag religion kunna utövas på olika vis. Antingen individuellt i form av bön/meditation eller annan handling, eller helt fredligt tillsammans, eller så urartar den i blodigt maktutövande som vi har så många vidriga exempel på.

    Gillad av 5 personer

   • Jo. när sekter börjar tala om ”arméer” bör man nog se upp.

    Gillad av 1 person

   • Björn Sveninge skriver:

    Kommunismen är inte vad den utger sig för att vara, det är fagra ord för att vilseleda.
    De som skapat kommunismen är judar och samma pack som mördade miljontals människor. I Sovjetunionen och i alla deras krig, 911 är deras verk.
    Jesus säger detta uttryckligen, ni har djävulen till far.
    Såklart gillar inte kommunismen att sanningen kommer fram.
    Kommunism kallas numera även globalism…
    Hela den polska officerskåren avrättades och skylldes på tyskarna, samma sak med ”förintelsen” av 6miljoner judar.
    Allt är bluff och båg och nu styr de Sverige.
    Det finns anledning till oro.
    Karma tror de att de kan undkomma genom att tala om vilka planer de har i förskott.
    Därför är den utvalde Dan Eliasson s ord om att lägga upp ett förråd av mat oroande.

    Gillad av 1 person

   • Du ljuger till stor del för du har lyssnat på ljugande medier och ljugande källor okritiskt. Varför undersöker du inte saken öppet och skeptiskt istället?

    Efter min egen undersökning är de som skapade kommunismen är INTE judar. Marx hade en far som konverterade från judendom till kristendom och själv var han skolad i moralfilosofi och ateist. Två tydliga trappsteg mot upplysning.

    Jag finner inga riktiga troende ”judar” i kommunistpartiet och det vore ju synnerligen märkligt om det funnes där efter Karl Marx beskrivning om religion som ”ett opium för folket” som gör att människor inte befriar sig från förtrycket.

    Detta är intelligenta ateister eller i vissa fall sekulära som håller kvar vid traditioner likt vårt eget firande med jultomten, påskägg och liknande.

    Du är sannolikt vilseledd av dåliga icke-objektiva agenda-källor.

    Stalin som gjort sig till diktator startade, mig veterligen, krig ihop med Hitler mot Polen, men krig och imperialism är i min mening inte kommunism. Kommunismen röstades bort i Sovjetunionen demokratiskt. Statens/folkets tillgångar fördelades till alla människor innan de släppte maffia-kapitalismen fri.

    911 tycks vara skapat av en hel mängd girigbukar, inte enbart människor med judisk bakgrund, enligt Corbett report.

    Kommunism är motsatsen till monopolkapitalismens imperialism och globalism.

    2:a världskriget var en ”förintelse” av många miljoner människor-

    Fåtalet mediemoguler och politiskt tillsatta chefer styr svensk media på order från USA.

    Ett förråd av mat behövs, eftersom politikeradeln har nedmonterat svensk beredskap och strösslat pengar på annat.

    Gilla

   • michaelnilsson228 skriver:

    @Martin Gustavsson, du kan också kalla mig lögnare som du gjorde med Björn Sveninge för att jag kommit fram till detsamma som Björn trots att jag inte lyssnat på ljugande medier, ljugande källor och trots att jag har undersökt saken öppet och skeptiskt.

    Respekt är ett viktigt ord för oss alla. Respekt för våra åsikter och tankar. Alla vill bli respekterade och de flesta har lärt sig att om vi vill få respekt så ska vi respektera andra. Det är högt i tak i den här bloggen och det ska du ha en stor eloge för, Cornelia!

    Innan ni börjar läsa vidare så är viktigt att skilja mellan sionistiska judar och judar i allmänhet. De som står upp för sionismen är rasister och antidemokrater och deras agenda handlar inte om att öka demokratin och göra det lättare för människor att leva, utan deras agenda handlar om att förstöra för alla människor(lägga beslag på världens och mänsklighetens alla tillgångar) så att de till sist skall kunna ta makten över världsekonomin (NWO).

    Bolsjevikerna(kommunisterna) vars ledarskap till största delen bestod av ”judar” som tagit sig ryska namn(vilket vi aldrig fick lära oss i skolan), och utåt sett propagerade för solidaritet, rättvisa och jämlikhet, satte igång en fruktansvärd och systematisk förintelse(utrotning) av miljontals ryska kristna och oliktänkande. Sammanlagt mördades cirka 25 miljoner människor.

    Den fruktansvärda utrotningen av ryssar (främst av bildade, intellektuella och kristna vilka utgjorde ett hot för sionisterna, kabbalisterna), talas det nästan aldrig om. 42.800 präster och biskopar dödades mellan åren 1917 – 1935 enligt sovjetisk statistik. Under samma period mördades 6000 professorer, 9000 läkare, 12.900 godsägare, 50.000 officerare, 70.000 poliser, 193.290 affärsanställda, 355.150 intellektuella och 815.000 ryska och ukrainska bönder. Tre miljoner människor sändes dessutom till koncentrationsläger i Sibirien där de flesta gick en säker död tillmötes.

    Om vi ser till hur många mord som ideologin kommunismen har gjort sig skyldig till totalt så hamnar vi på siffror runt 100 miljoner eller mer..

    Gillad av 1 person

   • Tyvärr kan jag inte respektera lögn. Kommer jag med lögn så respekterar jag den som visar goda evidens för det så att jag kan bli mer sann.

    Jag kan heller inte respektera åsikter och tankar som är felaktiga, inte heller om de skulle vara mina egna.

    Du tar allting personligt och egocentrerat. Lyft ditt medvetande till en högre nivå!

    Håller med om att det är en stor skillnad mellan sionistiska judar och judar i allmänhet, ungefär som skillnaden mellan Nazistiska kristna och kristna i allmänhet.

    Nazi-sionisterna använder de psykopatiska Sion Vises protokoll såsom Nazisterna använder den psukopatiska Mein Kampf,

    Var har du funnit hållbara evidens för att ledarna för Bolsjevikerna (majoritetsmännen i Sovjetunionens demokrati) var judar? Jag har letat och inte funnit evidens för detta.

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/01/21/nmr-och-deras-ryska-motsvarigheter-verkar-ljuga-for-var-ar-annars-alla-de-judiska-bolsjevikerna/

    Att blanda ihop diktatorn Stalins paranoia med demokratisk kommunism är som att blanda ihop inkvisitionen med människor som följer Jesus budskap.

    Att arbetarklass och förtryckta bönder tar ut sin ilska på de som förtryckt dem i årtusenden hänger förmodligen inte på att alla dessa ryssar är judar. Stalin var ju inte heller jude, men ateist.

    Så kom svälten och industrialiseringen.

    Att folket fimpar de psykopatiska präster och biskopar som vilselett och pungslagit dem med villfarelser ser jag det som ett sundhetstecken.

    Idag skulle nog en hel del ljugande professorer, läkare, herrgårdsägare, landsförrädare och andra schackrande girigbukar behöva plockas bort ur samhället om landet ska ha potential att bli friskt. De jobbar ju uppenbarligen inte för folket och Sverige, men i kortsiktigt egenintresse, främmande makt och andra intressen.

    Om man ska göra en god omelett måste man knäcka några ägg. (sic)

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    När du Martin tilltalar vuxna människor som i det här fallet med – ”Du tar allting personligt och egocentrerat. Lyft ditt medvetande till en högre nivå!” – så undrar jag om din avsikt är att provocera eller om du är omedvetet arrogant?

    Jag ser att i Mikaels senaste kommentar i annat inlägg håller han med dig och är genomgående hövlig såsom människor med ”god portion” social intelligens, inte bara logisk intelligens (IQ), brukar vara.

    Ditt tilltalssätt är som om den du tilltalar har bett dig att kritisera personen i fråga.

    Jag tar upp det eftersom jag ser att du använder den tonen ganska ofta. Många blir naturligtvis förbannade. Tilltalssättet utgår inte från en känsla av att du och personen du troligen aldrig mött är jämbördiga utan du tycks se dig stå högre, kanske p g a din som du meddelat oss vid flera tillfällen högre IQ?

    Minns när jag befann mig i ett kursrum där tavlor med text och bild i form av 12 olika intelligenser var uppsatta runt om. Minns inte alla men googlade hastigt och hittade iaf 9 st 😉 https://intelligenstest.se/olika-typer-av-intelligens/

    Gillad av 1 person

   • michaelnilsson228 skriver:

    Tack Cornelia! Jag skulle kunna kalla Martin för allt möjligt, men jag har som du skrev en ”god portion” social intelligens.

    Jag försöker ha överseende med din dåliga attityd och dina översittarfasoner, Martin. Allt som jag skriver här på Cornelias blogg har jag ägnat många timmar åt att kolla upp. Som du skrev att: ”Kommer jag med lögn så respekterar jag den som visar goda evidens för det så att jag kan bli mer sann”. Jag skriver aldrig några lögner och jag frågar aldrig om evidens, för jag kollar upp det själv om det är någon som skriver något som är intressant och jag skulle aldrig kalla någon för lögnare om någon har en annan tanke eller åsikt.

    Jag har varit inne på din blogg, Martin och läst dina kommentarer till folk som skriver där och det verkar som alla som inte håller med dig kallar du lögnare.

    Du behöver inte besvara denna fråga om du inte vill. Martin, har du en personlighetsstörning en så kallad Borderline. Om du har det så är det inget att skämmas för. Det finns behandling. Jag är nyfiken och vill alltid ta reda på orsaken till varför människor beter sig som dom gör.

    Gilla

   • Tack för din omtanke. Jag lider inte av instabila relationer, känslomässig labilitet, tomhetskänslor, obefogad ilska eller självmordsförsök. Då hade jag sökt psykolog. Psykologer är ofta jättebra på att hjälpa människor i övrigt också, precis som meditation är.

    När lögn är avslöjad är den som kom med den en lögnare. Jag ljög själv nyligen och fick erkänna det: https://disqus.com/by/martintomasaldorgustavsson/

    Jag trodde att det hette ”människorasen” när det människan faktiskt är en art, alltså ”människoarten” homo sapiens sapiens.

    Inga problem. Det är enbart när man hålller fast krampaktigt vid lögn som envishet är dåligt, anser jag. Har man en positiv envishet så är det jättebra.

    Annars går man ju omkring och tror saker som är lögn och sprider lögn precis likt DN, eller DN:s läsare, eller en religiös sekt-medlem som på samma vis underkastar sig villfarelser och sprider dem.

    Folk kan bli arga när man upplyser dem om deras belägenhet, men man bör se ilska som en signal om att man kan ha missförstått något som man trodde att man förstod, och vem har inte missförstått saker? Det är omöjligt att inte missförstå saker.

    Här är min egen undersökning återigen, eftersom du undviker den:

    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/01/21/nmr-och-deras-ryska-motsvarigheter-verkar-ljuga-for-var-ar-annars-alla-de-judiska-bolsjevikerna/

    Gilla

 3. drhallonhatt skriver:

  mycket sevärd … dela till alla som behöver väckas.. https://www.youtube.com/watch?v=6zHIUnA71Vk

  Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.