Josefin Nilsson

Från Kalle Hellberg

”Man kan inte annat än bli förbannad…

Jag och frugan har nu sett filmen om Josefin Nilsson och gråtit floder, hur i h-e kan detta ha fått fortgå i så många år? Må han brinna i helvetet! Har ni sett den?

https://www.svtplay.se/video/21549186/josefin-nilsson-alska-mig-for-den-jag-ar”

josefin_nilsson_ramberg_stor (1)

Min anm: Sångerskan Josefin Nilsson och skådespelaren Örjan Ramberg som dömdes för misshandeln

Forts från Kalle

Ännu finns dock män som vågar stå upp för det rätta, här en arg dalmas

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Josefin Nilsson

 1. Brage Norin skriver:

  DET ÄR VÄLDIGT MÅNGA POLITIKER SOM KOMMER ATT BRINNA I HELVETET.
  Trots allt elände som gastkramar vårt land så finns det hopp kvar i många länder inom EU. Vårt land existerar snart inte längre. Det svenska språket kommer att försvinna i dimman. Ingen förstår vad som sker. Flera andra folk inom EU har betydligt bättre framtidsutsikter. Detta kan vi glädjas över. Massinvandring är en ödesfråga, men det finns ännu viktigare politiska frågor.

  RYSK NATURGAS ÄR DEN VIKTIGASTE POLITISKA FRÅGAN I EU.

  ”Ryssland kan bli världens största producent av naturgas” säger energijätten Shells verkställande direktör Ben van Beurden – Shells ”CEO”. I en artikel skriver han att Ryssland redan idag är världens största exportör av naturgas och tillade att Ryssland mycket snart även kan bli världens största producent av naturgas. “Rysslands framtidsutsikter inom gasområdet är enorma” – skriver Ben van Beurden.

  En annan europeisk tungviktare – österrikiska jätteföretagets OMV:s ordförande i “Executive Board” Rainer Steele – gläder sig över att Gazproms gasleveranser till Österrike ökade med hela 33 % i början av detta år. OMV AG är en stor partner i Gazprom och är djupt inblandad i arbetet med att bygga Nord Stream 2. Företaget deltar i flera andra ryska energiprojekt – bland annat i ”Yuzhno-Russkoye oil, gas and condensate field”. Samarbetet är mycket långsiktigt. 40-åriga samarbetsplaner och mycket stora investeringar skissas. I oktober 2018 signerade Gazprom och OMV ett ”Memorandum on Strategic Cooperation”.

  TURK STREAM.
  Den 21.03.2019 landade TurkStream på turkisk mark. Anslutningen av den ryska naturgasledningen till havs kopplades samman med pipelines på land – stort jubel. Både Nord Stream 2 och Turk Stream går enligt planerna. Många länder väntar ivrigt.

  Bulgariens statliga företag Bulgartransgaz satsar 1.4 miljarder euro för att utvidga sitt naturgasnät så att den ryska gasen även ska kunna passera genom landet för vidare anslutning mot Serbien.

  Serbien är redan förberedd. Den 400 km långa naturgasledningen i landet väntas vara klar I slutet av detta år. Efter passagen genom Serbien väntar Ungern på att anslutas.

  Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó lovade att landet ska färdigställa infrastrukturprojektet så snart som möjligt – för att kunna säkra landets gasleveranser långsiktigt.

  Det investeras massivt både i södra EU och i norra EU. Den mycket pålitliga och billiga ryska gasen genererar massor av arbetstillfällen och gasen tryggar ländernas framtid under många årtionden.

  NORD STREAM 2.
  Arbetet nära Greifswald för landstigningen av den ryska gasledningen till Tyskland är redan igång. Fem europeiska energijättar är inblandade i det strategiska projektet. Den ryska naturgasledningen inväntas ivrigt av många länder i norra EU. Tyskland blir transitland. Oj vilken present till Tysklands folk. Det är inte att undra på att Putin väcker en mycket djup respekt i landet.

  CIA:s AGENTNÄT I BRYSSEL ÄR CHANSLÖSA.
  ”Alle gekaufte journalisten / politiker” sörjer bittert. Minst en miljon hatartiklar har skrivits om den livsfarliga ryska naturgasen. Den som följt frågan på nätet under det senaste året blir omtumlad. CIA:s sökmotor Google har varit proppfull med beställda artiklar. Alla mutade journalister har översatt husbondens text från engelska till sina länders olika språk. Rubrikerna har varit nästan identiska i alla engelskspråkiga CIA-organ i hela den förljugna världen. Hur mycket pengar har den sjuka propagandan kostat? Hur många miljoner dollar har utbetalats i mutor – förgäves?

  Hur i helvetet kan någon enda människa inbilla sig att flytande naturgas LNG från USA skulle kunna konkurrera med den ryska naturgasen??? Man måste vara komplett avspärrad från verkligheten och politiskt dubbelblind om man inte ens fattar att kampanjen är ett sjukt skämt. USA:s agerande är mentalt vansinne. Att Polen föll i CIA-fällan är faktiskt obegripligt.

  Priset för LNG-gas från USA är i storleksordningen DUBBELT så hög som priset för den ryska gasen!!! Tekniken att superkyla naturgas till flytande tillstånd kostar stora pengar. Transporterna över Atlanten kostar också stora pengar. Förgasningsanläggningen av den flytande nerkylda gasen kostar ännu mera pengar – kostnader som tillkommer extra för köparen! USA:s politiker är synnerligen världsfrämmande. USA:s erbjudande är sjukt i kubik!!!

  ALLA JÄTTAR VILL VARA MED PÅ MEGAPROJEKTET NORD STREAM 2.
  Tysklands energijätte Wintershall firar i år sin 125:e födelsedag. Företagets anrika historia firas i ett lyckorus. Företagets målsättning för året 2018 – passerades med råge. Företaget är djupt inblandat i flera stora ryska gas- och oljeprojekt – bland annat Nord Stream 2. Företagets CEO Mario Mehren berättade om de lysande framtidsutsikterna för Wintershell vid den årliga presskonferansen för någon vecka sedan
  .
  Vilka rubriker: “Infrastructure for Europe – safe, cost-effective, environmentally­ friendly” – översatt – ”Infrastruktur för Europa – trygg, kostnadseffektiv, miljövänlig”. Varje expert på förbränning vet att naturgasen är de fossila bränslenas Rolls Royce. USA:s frackingteknik leder ofta till katastrofala läckage av metan. De väldiga ryska naturgasfälten behöver inte använda sig av denna extremt farliga teknik. Detta gör den ryska gasen mycket miljövänlig. (Jag VET vad jag talar om. Jag har undervisat och forskat om förbränning i halva mitt liv).

  Nord Stream 1 utnyttjades till bristningsgränsen i fjol 2018. Ytterligare 55 miljoner kubikmeter gas erbjuds nu snart till den europeiska marknaden. Företagets CEO Mario Mehren skriver ”rent siffermässigt kan denna väldiga gasvolym ersätta hela Tysklands kol-eldade elproduktion”. Detta uttalande var lite visionärt – men räkneexemplet är mycket talande. (Varje kWh el från kolkraftverk är en katastrof jämfört med el från gaseldade kraftverk).

  POLITIKER PRATAR SÅ ATT SALIVEN SKUMMAR I MUNGIPORNA – ALLTMEDAN STORFÖRETAGEN BESTÄMMER. Så är det och så har det varit under mycket lång tid. Politikerna underhåller allmänheten som de betraktar som en mental pöbel. Därför är lögn och förbannad dikt accepterad norm. Den som vill förstå verkligheten bakom den politiska retoriken måste följa handeln i världen. De stora företagsgiganterna bestämmer i slutänden vilka beslut som fattas.

  Trots tusentals CIA-beställda artiklar om Danmarks strid mot Nord Stream 2 så avslutas denna hatpropaganda mot Ryssland i ett stormfiasko. De danska politikerna tvingas till slut slappna av och vakna upp i verkligheten – vare sig de vill eller ej. Inom en månad är beslutet klart. Jämmer och elände – kanske blir det utlyst en nationell sorgedag i Danmark.

  SVERIGE – ETT MYCKET SJUKT LAND.
  Vi är så inni helvetet hjärntvättade att vi tror att Putin är sugen på vårt land. Mentala idioter i militäruniformer tränar just nu i Norrbotten. Direkt i svensk television berättas det om övningen mot fienden i öster. Den militära ledningen i vårt land saknar hjärna. De tänker med håret under armarna. Hjärntvätten lyser ur de glimmiga tomma ögonen.

  Putin mår bara illa av att tänka på vårt land. Han ska snart träffa vår statsminister. Han vet exakt vad som kommer att sägas. Jag VET att han hellre hade träffat Carl Bildt. Varför? Därför att han var en nyckelfigur i genombrottsprojektet Nord Stream 1. Utan hans medverkan hade detta första projekt fått stora problem – jag garanterar. Tack vare Nord Stream 1 kan 2-an förverkligas ganska enkelt. Det finns gott om ”nyttiga idioter” som ibland kan behövas.

  Det var så roligt – jag måste skratta – det kom en trekantig gubbe in.
  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 2 personer

 2. Brage Norin skriver:

  VAD HÄNDE I VÄRLDEN UNDER DE TOLV ÅREN 2007 – 2018?

  Lehman Brothers var en amerikansk investmentbank som grundades 1850. Huvudkontoret låg i New York. Tillgångar: 639 miljarder dollar. Banken la ner verksamheten 2008. Västvärlden stannade av ekonomiskt. Den ekonomiska finanskrisen som följde var ytterst nära att knäcka hela västvärldens ekonomi. Krisen inleddes året innan – 2007.

  Under de följande tolv åren var Kinas årliga BNP-tillväxt i snitt cirka 8.5 % . Samtidigt låg USA:s (och EU:s) årliga BNP-tillväxt i snitt på cirka 2 %. Skillnaden i BNP-tillväxt framgår av data nedan – som visar BNP-tillväxten i % åren 2007 – 2018.

  KINA: 14.2, 9.7, 9.4, 10.6, 9.5, 7.9, 7.8, 7.3, 6.9, 6.7, 6,9, 6.6 (%)
  USA: 1.9, – 0.3, – 2.8, 3.0, 1.7, 2.2, 1.7, 2.6, 2.9, 1.5, 2.3, 2.9 (%)

  En årlig tillväxt 12 år i sträck på 8,5 % respektive 2 % förändrar världen.
  Vad är 1.085 upphöjt till tolv? SVAR: 2.66 (betyder 166 % tillväxt i Kina åren 2007 – 2018).
  Vad är 1.02 upphöjt till tolv? SVAR: 1.27 (betyder 27 % tillväxt i USA åren 2007 – 2018).

  Hur ser det ut i år 2019? Kina 6.0 – 6.5 % / USA:s tillväxt ”på årsbasis” under kvartal 4 2018 hamnade på 2.6 % (starkt nedåtgående). Första kvartalet i år ser ut att bli dystert.

  Den nakna sanningen är att USA:s ”tillväxt” sker med pengar som trycks av ren luft och som helt saknar täckning. Det är detta perversa tillstånd som kommer att krascha senare i år.

  KINA ÄR SNART VÄRLDENS ENDA EKONOMISKA MEGA- SUPERPOWER.
  Kinas export passerade USA:s export redan år 2013. Kinas import kommer att passera USA:s import senast år 2020. USA:s ekonomi kollapsar med mycket hög sannolikhet redan i år. Om ekonomin inte kollapsat före sommaren sker den finansiella katastrofen senare under hösten. Vi får vänta och se. Ryssland och Tyskland och Saudiarabien och Indien blir också ekonomiska tungviktare i framtiden.

  EU-ländernas ekonomi hänger i en skör tråd. Kinas president träffade nyss den politiska ledningen i Italien och Monaco. Där mottogs han närmast som en gud. Sedan träffade han EU:s verkliga ledare. Angela Merkel och Emmanuelll Macron och presidenten för Europeiska kommissionen Jean-Claude Juncker hade ett gemensamt förberedande möte. (De ska träffas senare i år)..

  Xi:s skötebarn ”BRI” (Belt and Road Initiative) hyllades i mycket varma men litet försiktiga ordalag. Juncker yttrade “We understand that China does not like the expression ‘rivals,’ but it is a compliment describing our shared ambitions.” (“Vi förstår att Kina inte gillar ordformuleringen att EU och Kina är “rivaler” – men detta är bara en komplimang …”). Så yttrar sig politiker som känner världen.

  SVERIGE ÄR ETT SKÄMT.
  CIA-nyheterna i Sveriges television liksom hela det politiska svineri som publiceras i Aftonspyan och Häxpressen är nyheter från avgrunden. Snart – mycket snart – kollapsar emellertid Mordors rike i väster. Var ska alla hjärntvättade och mutade och förljugna politiker och journalister ta vägen? Vårt land är ”dyngfullt” med quislingar. Vad ska vi göra när dollarns kollaps blir verklighet? Stackars, stackars, stackars snälla naiva svenska folk. Vårt land är i spillror. CIA:s femtekolonn har skadat oss oåterkalleligt. Vilken förvirring som väntar.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 2 personer

 3. Brage Norin skriver:

  ÄVEN EU STÅR STILLA.
  Jag har multiplicerat alla tolv data för BNP-tillväxten de tolv åren 2007 – 2018 (i stället för att utgå från den genomsnittliga tillväxten på 8,5 % i Kina respektive 2 % i USA). Då blir tillväxten i Kina 169 % medan tillväxten i USA endast blev 21 %. (USA:s tillväxt i min kommentar ovan blev litet för hög eftersom USA:s genomsnittliga tillväxt var något lägre än 2 %).

  Gör man samma beräkning för EU28-länderna under de tolv åren 2007 – 2018 blir tillväxten ännu lägre än USA:s tillväxt (21 %). Den hamnar på 15 %. En så låg tillväxt under en tolvårsperiod betyder att tillväxten i EU har avstannat.

  DATA SKILJER SIG ÅT I OLIKA KÄLLOR MEN SLUTSATSERNA ÄR IDENTISKA.
  Tillväxten i USA och i EU har avstannat – allt medan Kinas ekonomi har exploderat. Kina har ”gått som tåget” medan tillväxten i västvärlden har stannat av. Kinas tillväxt är helt ofattbar. Nästan hälften av världens tillväxt har skett i Kina de senaste tolv åren. Detta faktum är mycket svårt att ta till sig. Även Indien har gått som tåget – nästan lika hög tillväxt som Kina – men denna tillväxt har utgått från en BNP som bara är en fjärdedel av Kinas BNP.

  Det är som om man sätter in 100 kr på banken jämfört med att sätta in 400 kr på banken. Om kapitalet växer med 150 % under en tolvårsperiod så har 100 kr på ett konto vuxit till 250 kronor. Den som satte in 400 kr på kontot kan glädjas över att beloppet har stigit till 1 000 kronor. Tillväxten på det ena kontot var 150 kr medan tillväxten på det andra kontot var 600 kr (fyra gånger mera). Detta förklarar det kinesiska underverket. I storleksordningen halva världens BNP-tillväxt sker i Kina.

  XI JINPINGS BESÖK I EUROPA VAR ETT HISTORISKT GENOMBROTT.
  EU:s politiska ledare har förstått verkligheten. EU har i praktiken redan öppnat handelsportarna österut. EU är på väg att hoppa på tåget – den nya sidenvägen ”BRI”. I verkligheten har detta redan skett. BRI:s viktigaste hamnterminal i norra EU är redan idag Duisburg i Ruhrområdet. EU-ledarnas verbala retorik skiljer sig något från verkligheten men detta är enkelt att förstå. EU balanserar lite försiktigt – djupt oroade för framtiden i USA.

  TACK GODE GUD FÖR TRUMP.
  Man måste ge Trump ”mycket väl godkänt” – MVG. Trump har påskyndat krigarimperiets fall högst avsevärt. Han är en oslagbar galning. Mitt betyg blir MVG-mr (Mycket Väl Godkänt – med råge). Vilken enastående insats han har gjort. I vredesmod kommenderade han sin allierade i EU att ta hand om sina egna ISIS-krigare i Syrien. Vilken spark i skrevet på USA:s politiska femtekolonn i EU. Det var det djävligaste han kunde göra.

  Nu har han erkänt ”Golanhöjderna” som israeliskt territorium. Hela den muslimska världen exploderade av kokande hat. Hela den katolska världen hisnade. Hela den grekisk ortodoxa världen chockades. Ännu ett historiskt ”klavertrump” i kubik. Oj vad jag älskar denna galning.

  NÄR SKA DET SVENSKA HÖNSHUSET VAKNA?
  Svaret är solklart. Vi övar vidare mot fienden i öster. Nya ryska ubåtar i svenska farvatten kommer snart att dyka upp. Nya ryska spioner upptäcks dagligen. ”En svensk tiger” – jag såg dessa varningsskyltar överallt i Boden under min uppväxt. Mästerspionen Enbom fick sitt efterlängtade erkännande – han spärrades in på Långholmen. Oj han var en stor spion. Han fick sin livsdröm uppfylld. En mera nöjd politisk fånge på Långholmen har aldrig funnits. Den sinnesslöa militära staben rös av stolthet – de hade fångat mästerspionen.

  Om en enda rysk soldat hade varit inblandad i någon form av ubåts-kränkning av svenskt territorialvatten hade denna person framträtt offentligt och erkänt sig skyldig. Men CIA har inte lyckats muta någon enda rysk marinsoldat att ljuga. Det är precis som Gorbatjov säger – detta faktum är ett absolut vattentätt bevis. Det var bara Kalle Bildt som såg i syne – naturligtvis på CIA:s uppdrag.

  Att en rysk ubåt körde på grund inne på fisktorget i Karlskrona berodde på rysk Vodka. Danmark har också varit nära att drabbas av en rysk grundstötning. Även denna incident berodde på en kraftigt överberusad rysk kapten. Ryska kaptener gillar vodka – det är bara att acceptera faktum. Grundstötningen djupt inne i farvattnen utanför Karlskrona vittnade om en fyllefest utan like. Vilken baksmälla det blev. Man måste förstå att chocken var total.

  VILKEN TREVLIG DAG DET ÄR IDAG.
  Sverige övar vidare mot fienden i öst. Hönshuset kokar. Soldaterna gör upp eld och har trevligt medan stridsflyget far fram och tillbaka i skyn. Det känns tryggt. Många ungdomar måste nog fundera vad de håller på med. Befälen sitter och planerar på kvällarna. Det känns som uppläggen av älgjakterna under senhösten. Denna kultur är gemytlig. Kanske är vi inte så galna trots allt.

  Friluftsliv är härligt. Jag bara gissar att ”fienden” drar på munnen åt militärövningen här uppe i norr.
  När jag var liten var folk även rädda för turkar. ”Snart kommer dom över Dardanellerna” – hörde jag ofta. Men ännu vanligare var meningen ”Det värsta som finns är inbördes”. De sa inte inbördeskrig utan bara ”inbördes”. ”Turk på burk” var en annan vanlig slogan. När man blir vuxen börjar förståndet långsamt att mogna. Då börjar man fundera över vad vi egentligen höll på med. Under ålderdomen börjar man dra på munnen åt all galenskap.

  MIN BILD AV SVERIGE.
  Det jag ser i den svenska akademin, på dramaten, i riksdagen – det jag ser i massor av invandrartäta stadsdelar i Sverige, det jag ser i Aftonspyan och de nyheter jag ser i TV – allt detta gör mig illamående. Jag ser en svensk variant av ”Gökboet” – ett svenskt sinnessjukhus. Jag ser en framtid som är mycket skrämmande. Jag är i grunden en mycket glad människa och har en sjuk humor. Men verkligheten omkring mig verkar onekligen dyster. Jag ser ett förlorat land. Det är min bild av Sverige.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.