Egna företagare och företagsledare, säg ifrån!

Av Olle Ljungbeck

Med icke bekräftade eller vetenskaplig säkerhet håller miljöfantasterna i Sverige på att slå ut vårt lands konkurrenskraft i världen, i tron att Sveriges insatser för att få ner koloxidhalten på något sätt påverkar det totala utsläppet av koldioxid.

Men även om det kunnat bevisas att människan är orsak till ett varmare klimat (vilket jag själv inte tror ett dugg på), kan det inte vara vettigt att vi som knappast påverkar koldioxidutsläppen så att detta är mätbart, ändå skall agera så vi slår ut oss själva från världsmarknaden.

Det vittnar varken om förnuft eller realism när klimatfanatikerna med Miljöpartiet i spetsen i sin fanatism vill sänka Sveriges industripotential till förindustriell nivå i tron att man därmed kan rädda klotet.

Det klimatfanatikerna nu håller på med kan jämföras med följande. Det påstås att ett antal lågt liggande öar i Stilla Havet kommer att översvämmas inom en snar framtid. Att söka rädda dem från översvämning kan jämföras med hur miljöfanatikerna nu agerar i Sverige och hur lite detta påverkar världens utsläpp av koldioxid.

Tänk att man ger hundra personer varsin kaffekopp och säger till dem att nu skall de tömma Stilla Havet på så mycket vatten att översvämningen förhindras.

Lika lite kan Sverige om man så förbjuder alla koldioxidutsläpp påverka jordens totala utsläpp.

Med den galenskap miljöfanatikerna nu driver koldioxidfrågan är det endast en tidsfråga innan en stor del av industrin måste lämna landet.

När Miljöpartiet nu också vill att EU skall införa strafftullar på varor från USA visar detta på ännu ett helt intelligensbefriat förslag.

När man i dag åhör och följer 7-klöverpartiernas – med Miljöpartiet i spetsen –
klimatfanatism måste man ställa sig frågan, om våra politiker helt tappat förmågan till kritiskt tänkande och pragmatisk förmåga. Lägger man därtill hur dessa politiker, medier och en stor del av befolkningen närmast messias-förklarar en 16-årig skolkande och skolstrejkande flicka med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som helt saknar kunskap om vår planets utvecklingshistoria kan man inte undvika att ställa denna fråga.

”Är dagens klimathysteriker drabbade av en epidemi som omöjliggör förmåga till självständigt tänkande såväl som konsekvensanalys”?

Nu måste ni som leder Sveriges företag och industriella verksamhet säga ifrån att om det fortsätter så här måste ni lämna landet.

Då får ni säkerligen en markering från de svenska medborgarna om att de håller med er och vi kan återgå till en mera rimlig miljöpolitik. Och kanske inom en snar framtid ett helt avståndstagande från den extrema politik som nu bedrivs av i stort sett alla Sjuklöverpartierna.

Eller skall vi låta miljöfanatikerna driva vårt land tillbaka till en förindustriell nivå och vi på nytt blir ett av de fattigaste länderna i världen. När vi väl hamnat där är det inte lätt att komma tillbaka. Men vad som däremot är säkert är, att inom en tioårsperiod kommer ärliga forskare med säkerhet kunna säga att klimatväxlingar är något naturligt i Jordens utveckling och sker människan förutan.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Min anm: Bilden beskriver det lilla Greta absolut inte får tala om, de verkliga och de tabubelagda hoten, då blir det inget Nobelpris kan jag lova, noll uppmärksamhet i propagandamedia 😉

Här kan du läsa Agenda 2030 från Regeringskansliet. Läs inte minst mellan raderna, Handlingsplanen är i full gång…

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Egna företagare och företagsledare, säg ifrån!

 1. Bo-Christer Ribberfalk skriver:

  Nu börjar det gå för långt inom klimatdebatten! Att Greta har övernaturligare krafter liksom seriefigurer som Stålmannen att se ”osynliga gaser” ? Är ju helt galet, men med bra PR-firmor
  så går ju detta att sälja som gjordes under 40-talet och kriget med ”Konserverad gröt”!?
  Se: https://samnytt.se/klimat-greta-tillskrivs-overnaturliga-krafter-kan-enligt-mamma-malena-se-koldioxid-i-luften-med-blotta-ogat/
  Vet inte om detta är ”Fejk News” men låter konstigt!

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   En skam att utnyttja barn för egen vinning på det här sättet! Flickan borde få utveckla sin egen omdömesförmåga i lugn och ro istället för att gå maktens ärenden! Dem kan hon välja att gå när hon är vuxen, som sin mor…

   Gilla

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.