Störningar i klimatet beror inte på CO2

Till dig som tvivlar och alla som önskar mer fakta i tabufrågan – LÄS och SPRID!

Bakom kulisserna

Alla ni som har drabbats av Greta-effekten, skulle jag be om att läsa den här artikeln. Den förklarar den globala uppvärmningen på ett lättfattligt sätt av en professor i ämnet. Alltså inte av globalisternas 16-åriga Greta Thunberg, utan med fakta. Den blir ett verkligt uppvaknande vill jag lova!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Climate Change
Global Research, May 09, 2019
claudia-werholt
Claudia von Werlhof är professor emeritus vid universitetet i Innsbruck, vid Institutionen för Statsvetenskap och Sociologi.

Professor Claudia von Werlhof skrev till Greta Thunberg. I detta brev säger von Werlhof att störningen i det globala klimatet inte beror på koldioxidutsläppen.

Följande frågor uppstod på grund av detta brev. Silvia Terribili, hade en intervju med von Werlhof i sitt radioprogram Onda Italiana on salto.nl den 9 april.

Här kan du lyssna till intervjun: Climate Disruption Is Not Due to CO2

Här följer en utskrift av intervjun:

Claudia Von…

Visa originalinlägg 4 546 fler ord

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Störningar i klimatet beror inte på CO2

 1. Om man ska tro på professorn i artikeln så är det allvarligt. Då bör man skapa ett parti och ansluta detta till Valsamverkanspartiet snarast, annars snackar man bara skit. Det är ingen åsikt men ett faktum.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Anser du hennes påståenden vara bevisbar fakta, kan du hänvisa till hållbara bevis som stödjer hennes påståenden så bildar jag ett anslutande parti idag 😉

   Gilla

   • Det har jag inte, så jag kan inte analysera och vill inte publicera och alarmera detta, såsom du och din ”källa” har gjort. Jag tycker att det är olämpligt.

    Men ni verkar tro på det. Jag skulle respektera er tro om ni agerade trovärdigt på den, men det gör ni inte, ni bara sprider något som ni egentligen inte tror på, förmodligen för att det väcker känslor som ni önskar er.

    Er källas motivationsgrund tycks vara att sälja domedagsböcker. Ni hjälper henne.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Du vet ingenting om vår tro eller motivationsgrund och för din information – när pajkastning är en mediterande vetenskapares metod bör han inte förvånas över dålig uppslutning på sin valplattform. De flesta vill ha att göra med människor som kan visa en gnutta respekt.

    Gilla

   • Respekt ska givetvis gå i båda riktningarna. Jag hoppas du uppskattar att jag säger min mening. För mig är det respekt mot både dig och sanningen.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Har sagt det tidigare – sanningen har många ansikten och jag har lärt att det är fruktbart att ha den inställningen när jag möter människor, vara öppen för fler sidor av saken innan jag dömer ut.

    Har dock noterat att de flesta tror att de sitter på den enda sanningen, vilket enligt mig inte är en fruktbar inställning, samtalet tar liksom slut 😉

    Gilla

   • Jag kräver inte att du ska presentera ”den enda sanningen”, men jag förväntar mig ändå att du ska reflektera öppet och skeptiskt över det du publicerar, att du analyserar det som påstås, källgranskar det, ställer intressanta frågor etc. Jag vet att du kan det.

    Det är dina egna öppna och skeptiska tankar som jag vill se, om än enbart ett stycke text, gärna längre. Det är ju därför jag läser din blogg. Jag vill ju veta vad du tycker.

    Det är enligt mig en fruktbar inställning där samtalet kan börja.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.