En gång skall vi ställa landsförrädarna till svars

Av Olle Ljungbeck

Svensson kvinna/man, när skall Du kräva att ditt land Sverige, tar tillbaka sin
plats som ett av världens mest kultiverade och civiliserade samhällen?

När skall Du vräka dagens politiska bottenskikt, pack och slödder bort från makten att förstöra ditt land till dagens ruttna, otrygga och ociviliserade samhälle, genom att ohämmat släppa in barbarer och ociviliserade individer.

För detta är ju vad Sjuklövern med Stefan Löfven och Fredrick Reinfeldt i spetsen, genomfört under sin tid vid makten. För att få bort dem måste Du bli en självständig individ som tänker fritt utan rädsla för vad PK- massan tycker.

För hur Du än resonerar kan Du inte motsäga mig när jag påstår att Sverige inte längre genom sina politiker står för ett demokratiskt, tryggt, jämlikt samhälle för kvinnor och män. Men inte heller det välfärdssamhälle som bl a jag själv som nu 87-åring varit med att skapa.

De som styr vårt land i dag har genom en sjuklig, maktfullkomlig och infantil personlighet släppt in hundratusentals individer som i motsats till vad vi och generationen tidigare stått för – humanism, välfärd, trygghet, vetenskaplig och kulturell utveckling etc – många av dessa nu istället står för barbari, innebärande mord, våldtäkter, förtryck av kvinnor och därmed gjort vårt land till ett barbariskt och ociviliserat samhälle där terrorn och otryggheten är vardag.

För att kunna straffa de skyldiga måste vi klart kunna peka ut dessa. Bevisen mot de ansvariga är emellertid så tydliga att inte minsta tvivel föreligger om vilka de är.
Den främst ansvarige och därmed genom historien den värste landsförrädaren och landsförstöraren är statsminister Stefan Löfven. Med stöd av ledarna från övriga Sjuklövern släppte han in flera hundratusen individer från en annan kontinent varav tiotusentals efter hitkomsten mer uppträtt som barbarer än kultiverade individer.

De som drabbats är hela svenska folket varav tiotusentals mördats, våldtagits, rånats, terroriserats. Men kännbart för dem alla är den otrygghet som ersatt tryggheten som fanns förut. Därtill har deras egendom bränts till kostnader som uppgår till tiotals miljarder. Eftersom brottslingarna inte utvisas fortsätter mardrömmen .

Att sålunda Stefan Löfven är den främste brottslingen är ställt utom allt tvivel. Hans förmåga att manipulera medborgarna är i klass med de värsta propagandisterna i Tredje riket och kommunistländerna på sin tid.

Trots att han är den mest utpräglade antifeminist Sverige haft försöker han dölja detta med påstående om motsatsen. Ingen gång i historien har kvinnor/flickor utsatts för sådant våld och förtryck som under hans regeringsperiod. Aldrig tidigare har otryggheten varit så omfattande för landets kvinnor/flickor som under hans regeringsperiod. Detta gäller såväl de svenska kvinnorna som de invandrade. Trots att han är orsaken till denna fruktansvärda utveckling för de svenska kvinnorna låsas han inte om den. Kanske är det därför?

Trots denna mardrömslika utveckling för Sveriges kvinnor och män, flickor och pojkar strävar han efter att vinna barbarerna som medlemmar i sitt parti. Därför går det inte
att betrakta hans agerande som annat än patologiskt eftersom en person med
normal moral och sund personlighet aldrig skulle kunna agera på detta sätt.
Endast en person som sätter makten framför allt annat som moral, etik etc kan agera som Stefan Löfven gör.

Den politiker i politikerhierarkin som personlighetsmässigt står honom närmast är Annie Lööf. Båda drivs i första hand av maktsträvanden. Makten är för dessa viktigare än moral, etik, humanism etc. Båda röjer ju denna defekt så gott som varje gång de skall debattera. Just av denna anledning är de farligare än övriga Sjuklövern som visserligen är medbrottslingar men några av dem skulle sannolikt inte ensamma gått till sådana ytterligheter som dessa båda.

När Annie Lööf envist hävdade att de 10000 afghanska pojkarna/männen skulle få stanna var det en maktdemonstration och inget annat. Hon visste liksom Du och jag Svensson att bland dessa finns tusentals individer som inte är pojkar men än värre kommer att utsätta många svenska kvinnor/flickor för såväl våldtäkt som annat våld.

Detta väger lätt i Löfvens och Lööfs samvete eftersom de än en gång kunnat visa sin makt. Även om det i dag ser omöjligt ut att ställa dem till svars för deras fruktansvärda
stöd åt barbarerna att terrorisera och våldföra sig på svenska folket skall den dag en gång komma då vi ställer dem till svars. Då finns endast ett straff – livstid. Men vi måste kraftsamla alla goda krafter för denna uppgörelse.

Tänk om vi kunde samla alla dem i en organisation som på olika sätt utsatts för barbarernas och Sjuklöverns tyranni. Hjälp mig att finna den person som kan organisera alla de människor som drabbats av Sjuklöverns och barbarernas mord, våldtäkter, rån, terror och förstörelse av egendom etc. Säkert finns det någon som vill åta sig detta mot att vi stöder denna person ekonomiskt. Skulle Lamotte kanske vara en sådan person? En sådan rörelse skulle bli en obetvinglig kraft som slutligt skulle framtvinga att de nämnda ställs inför domstol och genom denna får det livstidsstraff som är det enda tänkbara.

Tag dessa sista meningar på mycket stort allvar genom att verka för en sådan rörelse med förslag på person och hur vi kan stödja en sådan organisation ekonomiskt.
Denna rörelse skulle ha en sådan kraft att vi skulle nå det mål vi alla eftersträvar nämligen att krossa och slutligt ställa de individer inför domstol som brutit mot allt vad hederlighet och moral heter. Men som inte minst brutit mot vår främsta lag, Grundlagen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

 

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till En gång skall vi ställa landsförrädarna till svars

 1. micaelsblogspot skriver:

  Reblogga detta på Micael Lidéns Blog och kommenterade:
  👍👍👍

  Gillad av 1 person

 2. Varje organiserad grupp människor tenderar att leda till idioti. Idioterna hjärntvättar varann med sekterism och grupptänk och väljer in manipulerande psykopater som sina ledare.

  Dessa skapar hybris varje val och får dessa nya grupper att tro på en ny uppsättning dumheter, ex. arr de kommer över 4% för egen maskin. Något som är mycket mycket svårt om ex. inte sälar dör och alla tror att det beror på miljön, eller att man får bli bespottad rkligt i den nazi-sionistiska fulmedian som idioterna betraktar unisont.

  Detta är givetvis orsaken att idioterna fortsätter att rösta på 8-partiets bombhöger, rysshets, krigsförbrytare, massmördare, massmigrationsskapare, konfliktskapare, illusionister, bedragare och pladdermajor.

  Sanningen är inte viktig för dessa idioter, inte heller för de psykopater som kontrollerar dem, genom lögn och konfliktskapande.

  Vetenskapliga metastudier visar ett klart samband mellan ojämlikhet och ökad mordfrekvens, likväl röstar alla utom 3-7 individer för den idioti som skapar ojämlikheten, eller kastar de bort sina röster på minipartier som inte valsamverkar, eller röster på det idiotiska V som skriker rasism åt den femtedel som röstar på högerpartierna SD eller AfS i ren korttänkt panik, fastän det är just högerpolitik som skapat hela problemet.

  Att inse denna idioti vore intelligent, men du som läser detta är förmodligen en av alla idioter som borde begå kollektivt självmord tillsammans med alla andra idioter, för att på så vis höja intelligensen på samhället som helhet. Är det inte så?

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Efter kollektiva självmordet blir Martin Gustavsson ensam kvar i Svea Rike tillsammans med 3-6 troende på hans tankemodell 😉

   Gillad av 2 personer

   • Falsifiera gärna min hypotes! Jag vill väldigt gärna ha fel.

    Gillad av 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Utifrån ett iskallt, logiskt, vetenskpligt tänkande har du helt rätt – om alla utom 3-7 personer begår självmord kanske den genomsnittliga IQ:n stiger något. Jag kallar dock inte människor med emotionell intelligens idioter. Är inte den största idioten den som förslår övriga begå självmord?

    Meditera på saken! – som du brukar säga. Hur/vad mediterar du? Vad är ditt syfte med den aktiviteten?

    Gillad av 1 person

   • Om hälften av alka idioter vaknar upp ur sin slummer av en jubelfis och inser sin egen idioti vore det utomordentligt gudibehagligt, men vad ska framtidens generationer med alla pundhuvuden till? De förstör ju alltihop för sig själva och för barnen. Dessutom lider de i processen. Självmord vore eet mest känslomässigt korrekta, dels eftersom de redan är döda känslomässigt inuti. De skiter ju bevisöigen i framtidens generationer, ja t.o.m. i sina egna barn och sig själva. De känslomässigt levande skulle dessutom slippa idioterna. Jag ser inte att den bombliberala högerns idioter behövs alls. De har ingen medlänsla för barnen som de dödar. De är redan döda inuti. Empatilösa.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Jag håller fortfarande självklart inte med dig, men med den här beskrivningen får jag en viss förståelse för dina känslor av ilska till uppgivenhet. Dock fantastiskt olämpligt att uttrycka offentligt som partiledare och fram för allt ansvarig för Valsamverkanspartiet 🤔😱🤖

    Gillad av 2 personer

   • Mr. Nice Guy har inte fungerat. Psykopaterna, samt idioterna som följer dem och deras tomma lögner och floskler, fattar inte det språket.

    Pragmatiskt och intelligent är då att försöka något nytt, tycker jag. Tycker inte du det?

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Tycker du det är intelligent att föreslå kollektivt självmord som den nya metoden?

    Vad vi behöver är att tänka nytt från grunden och det börjar med att lära känna sig själv och sina tankar, på djupet! När den processen är i gång, ärligt, tror jag ingen kommer med sådana förslag, eller annan krigföring för den delen.

    Gillad av 1 person

   • Människor är jävligt korkade. De hjärntvättar sig med fulmedier och låter sig vilseledas av psykopater. Fastän man visar dem hur man skiljer på lögn och sanning så sväljer de lögnerna rakt av om lögnerna tillfredställer deras eget känsloliv. Sedan går dessa idioter och röstar, vilket förstör allas vår framtid och barnens framtid. Kollektivt självmord där dumhuvudena får en minut i fulmedia och de efterlevande får något slags Darwinpris som tack för att de förbättrar genpoolen vore absolut en gudibehaglig gärnig, tycker jag. Man skule ex. kunna övertyga idioterna enkelt om ett himmelrike efter livet, eller uppståndelse, för idioter är ofta extremt lättlurade.

    Föreslår du aktiviteter för själkännedom, ex. meditation, för idioter så tittar de bara på dig som om du är en idiot. Inte fan vill de utmana egot och inse vilkka idioter de varit. Det hade givetvis varit intelligent, men de är kroniska envetna idioter, så visst vore deras kollektivasjälvmord en vinst för alla och framtidens generationer. Det skulle t.o.m. kunna bli en ny TV-serie som de skulle kunna inspireras av, men betydligt mer meningsfullt än dagens fulmedia-program ledda av idioter som tror på tillväxt av idiotin.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.