Jakten på oliktänkande…

… som hotar den lilla finanselitens maktmonopol fortsätter, läs Mörka tider för svensk yttrandefrihet i KATERINA MAGASIN och nu har den vedervärdiga djurplågaren Thomas Åberg fått ännu mer skattepengar för att försöka tysta bloggerskan Helen Palena. De köpta domarna brukar göra vad makten säger om inte en slipad advokat som genomskådat det ruttna systemet hittar vägen ut. Svenska rättsväsendet har ingenting med folkets rättskänsla att göra, tvärtom, folket skall tystas!

tomas-c385berg

Uppdaterat med senaste nytt i ämnet från Helena.

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Jakten på oliktänkande…

 1. SasjaL skriver:

  Historien upprepar sig … ‘Ignorance is bliss

  Frågan är om vi fortfarande befinner oss på 1920-talet eller redan har traskat in på 1930-talet?

  Gillad av 2 personer

 2. gerry persson skriver:

  Kolla vem som betalar en form av lön

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Här visar ondskan sitt rätta ansikte.

  Det finns de människor som dras till situationer där de kan känna sig dominanta, och utnyttjar sitt överläge. Att en del väljer yrken eller vägar i livet som ger dem möjlighet att vara dominanta. Ibland är det här kombinerat med möjligheten att göra goda saker, men det finns en dominans i botten.

  Det finns forskning som visar att det finns poliser och yrkesmilitärer som trots att de tjänar ett högre syfte, ändå gjort sitt yrkesval utgående från möjligheten att kunna utöva dominans. (Tomas Åberg, före detta polis).

  Offret är dock irrelevant för de här människorna. De känner att de har begär som inte är tillfredsställda och då gör de vad som krävs för att stilla sitt begär. För dem är offret bara ett redskap för att få det de vill. Det handlar om makt.

  Gillad av 2 personer

 4. Pingback: Kritik – Katerina Janouch – Bankmaffians förvillare och konfliktskapare? | Vetenskapliga partiet

 5. Ogillar publicering av etablissemanets dynga. Janouch tillhör detta konfliktskapande etablissemang.

  Gilla

   • Missade du min kritiska ping om Janouch?

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Nej men jag anser det vara idiotiskt att göra ner dem som delar många av våra tankar och på sitt sätt kämpar för rättvisa!

    Varför ägna sig åt att splittra istället för att försöka samarbeta? Vi kommer aldrig ha identiska tankar och det är inte ens eftersträvansvärt!

    Så länge du kallar alla utom 3-7 personer för idioter i det här landet så undrar jag om någon tar dig på allvar, förutom 3-6 då?

    Gillad av 2 personer

   • Jag anser att min kritik kan falsifieras om den inte är sann. Jag delar inte många tankar med henne eller det EU-vurmande etablissemang hon tillhör.

    Hon kämpar inte för rättvisa, som jag ser det, inte för 90% av folket, men kanske för 1%, d.v.s. sig sjäkv och det etablissemang hon tilhör.

    Det är en sak att bli lallad idiot, en annan att lyssna på meddelandet, d.v.s. se om det är sant, en tredje att sluta upp att vara ett dumhuvud, vilket faktiskt vore intelligent.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Du har fastnat i dina tankar om rätt och fel, vågar jag påstå. Känslomässiga påhopp på allt du ogillar, går det ihop med din vetenskapliga strävan? Jag föreslår stopp av den varan för att hitta människor som alls vill föra ett meningsfullt och sakligt samtal med dig!

    Gillad av 1 person

   • Tja. Vetenskapen är ett tankesystem som bottnar i just vetenskapsteori, som försöker fastställa vad som är sant och falskt. Moralfilosofi är ett område som har tankar om rätt och fel, vågar jag påstå. Jag erkänner att jag ”fastnat där”. Enbart en psykopat under hittepå-alias kan väl fördöma det, föreställer jag mig. Ditt förslag är i min mening osedvanligt dumt.

    Jag vet inte om det varit känslomässiga påhopp så mycket som objektiva samningar, vars grund att publicera i skarpa ordalag, i min mening, ligger i barnens och framtidens generationers bästa intresse, något en psykopat säkert inte kan förstå til fullo, eftersom de saknar känslor.

    Att skriva den falsifierbara sanningen i skarpa ordalag, med moralfilosofisk grund, går ihop med min vetenskapliga strävan, anser jag.

    Jag har försökt vara fin i kanten länge. Det har inte fungerat. Idioterna fortsätrer göra fel och förstärker på så vis exakt vad de gnäler på. Att vara fin i kanten har inte lett till ett meningsfullt och sakligt samtal som leder landet mot mer moral eller vetenskaplighet.(sic)

    Mitt medvetna byte av stil är s.k. ”trial and error”, d.v.s. att prova något nyttt när det första lett till idiotiskt dåligt resultat.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Om ditt förslag ligger i som du säger ”barnens och framtidens generationers bästa intresse” så gäller det att de 3-7 personerna som är kvar efter ditt kollektiva självmord jobbar på som kaniner, inte många ungar att kämpa för annars 🦍 Därmed mitt sista ord sagt i den här diskussionen.

    Gillad av 1 person

   • Jo, det är ju det som är kruxet. Något intelligentare idioter är ofta dåliga på att ta sitt ansvar vad gäller att befolka planeten med något högre intellekt, eftersom de känner ansvar för varje barn de alstrar, medan fullidioterna avlar av sig likt kaniner i namnet av olika idiotiska sekter, ömsom påhejade och ömsom hotade av sektledarna och den smått psykopatiske ”guden”.

    Gilla

 6. Pingback: Från Kenneth Sandberg… | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.