Och cancern bara försvann

Tack Lars, har länge haft en liten pappersbunt med Sven-Eriks text liggandes här hemma i väntan på passande länk på nätet – och här är den 🙂

I ”Medicinska flyktingar” i Alma Nova står det, på tal om att ta sin hälsa i egna händer:

”- Vi slåss emot en läkemedelsjätte. Och vad händer med svenska läkare, är de rädda? Det är tillåtet för läkare i Sverige att för sina patienter skicka in licensansökningar till läkemedelsverket. Vi vanliga människor måste komma ihåg att vi har lagliga rättigheter. Då tänker jag speciellt på SOU 2018-39. Den säger: ”De patienter som önskar ta ett eget större ansvar för sin hälso- och sjukvård ska beredas självklar möjlighet att göra det.””

anthropocene

Bloggaren och vännen Sven Erik Nordin som driver bloggen Svaradoktorn, där han de senaste åren skrivit om cancer och sina egna erfarenheter av cancer, har nu skrivit en bok med titeln Och cancern bara försvann. Jag har just läst boken.

Sven Eriks bok är ett typexempel på den typ av böcker som skolmedicinen vill ha censurerade, böcker där människor som kunnat bota sina sjukdomar försöker dela med sig av sina erfarenheter till sina medmänniskor. Att en skolmedicin, som så till den grad misslyckats med att stoppa den pandemi av olika metabola sjukdomar som drar fram över världen, har mage att försöka censurera detta erfarenhetsutbyte är djupt anstötligt.

I juli 2014 fick Sven Erik beskedet av sin läkare att han hade en aggressiv form av cancer i under­livet. Han fick även beskedet att hans enda chans att över­leva, var att genomgå en omfattande operation som bland annat skulle…

Visa originalinlägg 843 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.