Från Kenneth Sandberg…

… sandberg.kenneth@telia.com

”SVT om gängskjutningarna

https://samnytt.se/svt-fragar-om-avrattningar-pa-oppen-gata-kan-bero-pa-installda-renoveringar/

På söndagen flög kulor i nya gängkriminella avrättningar runt om i huvudstaden. En av dessa skjutningar ägde rum i det invandrardominerade och så kallade utsatta området Malmvägen, beläget i Sollentuna norr om Stockholm. När SVT besöker problemområdet för att söka svar kring skjutningarna frågar man om det inte beror på inställda renoveringar för 15 år sedan.

Det är SVT-reportern Anna-Klara Bankel som ställer frågor till Anna-Lena Johansson (L), vice ordförande för kommunstyrelsen. Reportern frågar om avrättningarna mellan kriminella invandrare kan ha att göra med inställda renoveringar i bostadsområdet Malmvägen.

Anna-Klara Bankel är också den SVT-journalist som låg bakom det numera klassiska inslaget

Det sköljer ett kompetensregn över Sverige” i Rapport kring 2015/2016.
……….

Det faktum att SVT huserar en kategori av totalt hjärndöda (läs vänsterförvridna) reportrar är ett starkt skäl för att lägga ner den statliga televisionen..!

//Kenneth Sandberg

bild

 

Stöd Demokratbloggen!

Sverigevänner!
Som ni ser nedan har folk- och landsförrädarnas handgångna nu fällt Hans Percy Rosengren för hans kamp mot “ockupationsregimen” genom sina Sverigevänliga texter på Demokratbloggen..!
Vi bör hjälpas åt att bilda opinion för hans sak, samt hjälpa till ekonomiskt med de böter han åläggs.
Percys bankkonto som det går att sätta in pengar på, lyder som nedan:

Clearing nr: 6601

Konto nr: 242085768

//Kenneth S.

……….

DOMSLUT

Brott som den tilltalade döms för Hets mot folkgrupp, 16 kap 8 § 1 st brottsbalken i sin lydelse före 1 januari 2019 2018-05-08 — 2018-08-04 (12 tillfällen)

Påföljd m.m. Fängelse 3 månader

Lagrum som åberopas 34 kap 1 § 1 st brottsbalken

Brottsofferfond Den tilltalade åläggs att betala en avgift på 800 kr enligt lagen (1994:419) om brottsofferfond.

Ersättning Per Sandell får ersättning av staten med 4 856 kr. Av beloppet avser 3 885 kr arbete 971 kr mervärdesskatt. Hans Rosengren ska betala 1 000 kr av denna kostnad till staten.

YRKANDEN M.M.

Åklagaren har yrkat att Hans Rosengren ska dömas för tolv fall av hets mot folkgrupp enligt följande.”

 

Mer om temat här i bloggen och glöm inte MagMas Dissidentfond – där är alla drabbade Välkomna att söka medel!

1553491_941194779223962_7871589254603461889_o

 

Forts. från Kenneth:

Stasi-Sverige under utveckling…

Onekligen är Sverige på väg att utvecklas till ett formidabelt Stasi-land där staten prioriterar att förfölja och tysta kritiker av det system och den politik som driver vårt land mot en katastrof.

Undertecknad var – i likhet med en klok och rakryggad svensk-ungrare i Malmö – för några dagar sedan inkallad till misstankeförhör av en förundersökningsledare angående “förgripelse mot tjänsteman”. Anledningen var mailet nedan, där jag med några rader kommenterade en domares beslut att inte döma en våldtäktsman från Eritrea till utvisning såsom åklagaren yrkat.

Mot bakgrund av att anmälningarna om grova gruppvåldtäkter läggs på hög på grund av polisbristen och att gängkriminaliteten och upploppen i förorterna ökar av samma orsaker – liksom alla outredda stölder och bedrägerier – så finns det anledning att ifrågasätta Polisens uppgift att sätta munkavle på svenska folket..!

Kenneth Sandberg

From: Kenneth Sandberg
Sent: Thursday, November 01, 2018 5:19 PM
To: Anders Holmberg Anna Hedenmo Belinda Olsson Camilla Kvartoft Elisabeth Marmorstein Jan Helin Jan Josefsson Jan Nylander Jon Nilsson Karin Mattisson karin.hubinette@svt.se Kristina Hedberg Leif GW Persson ;Lennart Persson Mats Knutson Pelle Nilsson Pontus Mattsson SVT Aktuellt SVT Forum SVT Gomorron SVT Opinion SVT Rapport Uppdrag Granskning Anders Kraft Bengt Magnusson Hasse Aro Helena Gissén Jenny Strömstedt Peter Lindgren TV 4 Nyheterna TV 4 Nyhetsmorgon Alex Schulman Anna Dahlberg Britta Svensson Expressen Lotta Gröning Mimmi Nilsson Ivar Arpi Per Gudmundson Tove Lifvendahl Linnea Claesson Artur Szulc Ulrica Schenström Alice Teodorescu Jenny Sonesson Adam Cwejman Lars SkD Sydsvenskan
Cc: Petronella Uebel malin.nilsson@dom.se
Subject: Värnpliktsvägran ger PUT för eritrian i Sverige
Den 27-årige afrikanen höll fast en kvinnlig anställd i ett skafferi på ett kafé i Norrköping. Där tryckte han upp båda sina händer i hennes underliv och lyfte henne från marken. Nu döms han för våldtäkt – men slipper utvisning eftersom han påstår sig riskera fängelse i sitt hemland Eritrea för att ha smitit undan värnplikten.  Levnadsförhållandena i landets fängelser uppger han vara ”mycket dåliga”.
Åklagaren hade i tingsrätten yrkat att mannen skulle utvisas till sitt hemland Eritrea. Yrkandet ogillas dock av Norrköpings tingsrätt.
Domen har undertecknats av domaren Malin Nilsson.
………..
Man skulle ju önska att domaren Malin Nilsson fick för sig att praktisera på ett mångkulturellt kafé framöver.
Hennes eventuella döttrar – som ju däremot är oskyldiga till att det i Sverige rör sig fritt en mängd sexförbrytare – kan vi å andra sidan beklaga om också dom utsätts för “berikare” á la ovanstående.
//Kenneth Sandberg

SD om Islam-kritiska medlemmar

http://www.friatider.se/sd-ledningen-oerh-rt-omd-mesl-st-att-varna-f-r-islamisering

Den före detta riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har nu fått besked från SD-ledningen om varför han uteslöts ur partiet. Han anklagas bland annat för att ha varit kritisk till en islamisering av Sverige, något som enligt partistyrelsen är ”oerhört omdömeslöst”.

Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna” (sic), skriver partistyrelsen.

Jag var tvungen att läsa meningen om och om igen. Det uppstod någon form av misstro om min egen läsförståelse, så jag blev tvungen att lägga ifrån mig brevet och ge mig ut på stan och handla. När jag kom hem läste jag meningen om och om igen. Jag utesluts alltså för att jag varit kritisk mot islamiseringen i Sverige och utvecklingen med t.ex skjutningar, något som Dagens Nyheter beskrev i en artikel, begicks till 90 procent av personer av personer med utländsk bakgrund”, skriver Alfsson.

…………

Så kan det gå med ett parti vars ledare acklimatiserat sig i den politiska värmestugan…

//Kenneth S.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Från Kenneth Sandberg…

  1. hllviken skriver:

    Mer än en halv miljon etniska svenskar har flyttat från Sverige –
    många av dem har stark ekonomi.
    Det vore sjysst om de stödde de inhemska kämparna ekonomiskt!

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.