57% av ryssarna tror inte…

… att den av västmedia hyllade månlandningen skett på riktigt. Det läste jag i dagens krönika i Norrköpings Tidningar – finanselitens hjärntvättarmedia som jag inte prenumererar på, som tidigare sagt 😉

Ämnet har tidigare inte intresserat mig, men eftersom jag publicerat det mesta av fysikern Brage Norin så gjorde jag samma sak, men med tveksamhet, gällande hans övertygelse om att ingen människa satt sin fot på månen.

Månen

Sedan väcktes mitt intresse lite mer av kommentarerna efter artikeln som tog ny fart under propagandamedias hyllningar av 50-årsjubiléet av den amerikanska månlandningen. Sverige hyllar som bekant det mesta USA gör, förutom Donald Trump.

Kan det förresten bero på att Trump inte lägger så mycket krut på att starta krig? Obama däremot var älskad av finanselitens media. Kan det bero på att han lär vara den amerikanska president som hållit igång och startat flest krig? Sverige är världens största vapenleverantör/capita och svenskarna lär vara mycket positiva till krig.

bild

Tillbaka till månen. Jag läste därför varje ord av Michael Zazzios, chefredaktör för 2000-Talets Vetenskap, långa artikel gällande bevis som talar emot månlandningen. Den tidningen prenumererar jag på eftersom den är fri och sanningsökande 🙂 Personligen är jag dock fortfarande osäker på vad som gäller om människa på månen eller ej, men att mer än hälften av ryssarna inte tror på månlandningen måste väl ändå sägas vara anmärkningsvärt?!

vraagteken27[1]

Avslutningsvis tvättäkta foto (från min usla mobilkamera) på månen från Visingsö:

Måne 2 dagar innan full Visingsö

Och tvättäkta rätt gammal inglasad bild av glad måne ritad av mig. Är mycket fascinerad av månen – sedd från jorden 😉

P_20180620_165203

Detta inlägg publicerades i Gräsrotstankar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 57% av ryssarna tror inte…

  1. drhallonhatt skriver:

    Med tanke på att man far fram i 1.6 kilometer i sekunden (6000kmh) när man ligger i omloppsbana kring månen för att inte falla ner.. så krävs det enormt snabba reaktioner om man ska kunna styra något som skall dockas.. vår mänskliga reaktionsförmåga och dåtidens datorers latens omöjliggör någon som helst precision vid sådana operationer.. så hur fan dom lyckades med det är och förblir en gåta.. med andra ord är det mer troligt att dom inte alls ens varit i närheten av månen..

    Gillad av 2 personer

  2. SasjaL skriver:

    Det står en reflektor på månen, som används för att mäta avståndet mellan jorden och månen med laser. Om ingen åkte till månen, vilka ställde då reflektorn där? Inte Kina, för den stod där innan de fått upp något alls i rymden. Inte Sovjet/Ryssland, för de kom aldrig längre än i omloppsbana runt jorden. Inte heller ESA …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.