En gång skall vi ställa landsförrädarna inför folkets dom

Joakim Lamotte på FaceBook den 31 augusti 2017:

”För två månader sedan blev en 12-årig flicka indragen av en äldre kille på toaletten på stationshuset i centrala Stenungsund. Flickan blev våldtagen, misshandlad och hotad till livet. Hon och hennes mamma gick till polisen och gjorde anmälan och berättade vem killen var, men nu två månader senare har polisen inte ens förhört den misstänkte våldtäktsmannen, trots att de vet vad han heter och var han bor.

Igår kontaktade mamman mig och berättade att hon och hennes 12-åriga dotter tvingas se den här killen ute på gatorna i Stenungsund, och att han hånler varje gång de möts. Hennes dotter har fått livet förstört och jag bestämde mig för att ringa polisen för att undersöka varför de inte gripit killen. Svaret jag fick var chockartat, som ett rop på hjälp från polisens utredare, som berättar att de inte ens hinner utreda våldtäkter på 3-åriga barn.

Titta och lyssna på detta och dela så mycket det bara går. Se till att varenda politiker i Sverige får se det här klippet. Folk måste få upp ögonen för hur vårt rättsväsende blöder inifrån!”

Den 25 juni 2019 skrev Olle Ljungbeck:

”Svensson kvinna/man, när skall Du kräva att ditt land Sverige, tar tillbaka sin plats som ett av världens mest kultiverade och civiliserade samhällen?

När skall Du vräka dagens politiska bottenskikt, pack och slödder bort från makten att förstöra ditt land till dagens ruttna, otrygga och ociviliserade samhälle, genom att ohämmat släppa in barbarer och ociviliserade individer.

För detta är ju vad Sjuklövern med Stefan Löfven och Fredrick Reinfeldt i spetsen, genomfört under sin tid vid makten. För att få bort dem måste Du bli en självständig individ som tänker fritt utan rädsla för vad PK- massan tycker.

För hur Du än resonerar kan Du inte motsäga mig när jag påstår att Sverige inte längre genom sina politiker står för ett demokratiskt, tryggt, jämlikt samhälle för kvinnor och män. Men inte heller det välfärdssamhälle som bl a jag själv som nu 87-åring varit med att skapa.

De som styr vårt land i dag har genom en sjuklig, maktfullkomlig och infantil personlighet släppt in hundratusentals individer som i motsats till vad vi och generationen tidigare stått för – humanism, välfärd, trygghet, vetenskaplig och kulturell utveckling etc – många av dessa nu istället står för barbari, innebärande mord, våldtäkter, förtryck av kvinnor och därmed gjort vårt land till ett barbariskt och ociviliserat samhälle där terrorn och otryggheten är vardag.

För att kunna straffa de skyldiga måste vi klart kunna peka ut dessa. Bevisen mot de ansvariga är emellertid så tydliga att inte minsta tvivel föreligger om vilka de är.
Den främst ansvarige och därmed genom historien den värste landsförrädaren och landsförstöraren är statsminister Stefan Löfven. Med stöd av ledarna från övriga Sjuklövern släppte han in flera hundratusen individer från en annan kontinent varav tiotusentals efter hitkomsten mer uppträtt som barbarer än kultiverade individer.

De som drabbats är hela svenska folket varav tiotusentals mördats, våldtagits,
rånats, terroriserats. Men kännbart för dem alla är den otrygghet som ersatt tryggheten som fanns förut. Därtill har deras egendom bränts till kostnader som uppgår till tiotals miljarder. Eftersom brottslingarna inte utvisas fortsätter mardrömmen .

Att sålunda Stefan Löfven är den främste brottslingen är ställt utom allt tvivel.
Hans förmåga att manipulera medborgarna är i klass med de värsta propagandisterna i Tredje riket och kommunistländerna på sin tid.

Trots att han är den mest utpräglade antifeminist Sverige haft försöker han dölja detta med påstående om motsatsen. Ingen gång i historien har kvinnor/flickor utsatts för sådant våld och förtryck som under hans regeringsperiod. Aldrig tidigare har otryggheten varit så omfattande för landets kvinnor/flickor som under hans regeringsperiod. Detta gäller såväl de svenska kvinnorna som de invandrade. Trots att han är orsaken till denna fruktansvärda utveckling för de svenska kvinnorna låsas han inte om den. Kanske är det därför?

Trots denna mardrömslika utveckling för Sveriges kvinnor och män, flickor och pojkar strävar han efter att vinna barbarerna som medlemmar i sitt parti. Därför går det inte
att betrakta hans agerande som annat än patologiskt eftersom en person med normal moral och sund personlighet aldrig skulle kunna agera på detta sätt. Endast en person som sätter makten framför allt annat som moral, etik etc kan agera som Stefan Löfven gör.

Den politiker i politikerhierarkin som personlighetsmässigt står honom närmast är Annie Lööf. Båda drivs i första hand av maktsträvanden. Makten är för dessa viktigare än moral, etik, humanism etc. Båda röjer ju denna defekt så gott som varje gång de skall debattera. Just av denna anledning är de farligare än övriga Sjuklövern som visserligen är medbrottslingar men några av dem skulle sannolikt inte ensamma gått till sådana ytterligheter som dessa båda.

46151808_10213501777231938_5300044176463757312_n    När Annie Lööf envist hävdade att de 10000 afghanska pojkarna/männen skulle få stanna var det en maktdemonstration och inget annat. Hon visste liksom Du och jag Svensson att bland dessa finns tusentals individer som inte är pojkar men än värre kommer att utsätta många svenska kvinnor/flickor för såväl våldtäkt som annat våld. Detta väger lätt i Löfvens och Lööfs samvete eftersom de än en gång kunnat visa sin makt.

Även om det i dag ser omöjligt ut att ställa dem till svars för deras fruktansvärda
stöd åt barbarerna att terrorisera och våldföra sig på svenska folket skall den dag en gång komma då vi ställer dem till svars. Då finns endast ett straff – livstid. Men vi måste kraftsamla alla goda krafter för denna uppgörelse.

43400493_1831842373537053_180774280135442432_n (2)    Tänk om vi kunde samla alla dem i en organisation som på olika sätt utsatts för barbarernas och Sjuklöverns tyranni. Hjälp mig att finna den person som kan organisera alla de människor som drabbats av Sjuklöverns och barbarernas mord, våldtäkter, rån, terror och förstörelse av egendom etc. Säkert finns det någon som vill åta sig detta mot att vi stöder denna person ekonomiskt. Skulle Lamotte kanske vara en sådan person? En sådan rörelse skulle bli en obetvinglig kraft som slutligt skulle framtvinga att de nämnda ställs inför domstol och genom denna får det livstidsstraff som är det enda tänkbara.

Tag dessa sista meningar på mycket stort allvar genom att verka för en sådan rörelse med förslag på person och hur vi kan stödja en sådan organisation ekonomiskt.
Denna rörelse skulle ha en sådan kraft att vi skulle nå det mål vi alla eftersträvar nämligen att krossa och slutligt ställa de individer inför domstol som brutit mot allt vad hederlighet och moral heter. Men som inte minst brutit mot vår främsta lag, Grundlagen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Mitt tillägg:

Glöm aldrig att vårt land tillsammans med världens största krigsorganisation NATO fortsatt är skyldigt till förödelse och direkt krigföring i länder långt härifrån. Hur kan något så barbariskt ens vara tillåtet?

Alla som röstar på krigshetsarna i riksdagen (f.n. MP, V, C, KD, S, L och M) är självklart skyldiga att hjälpa människorna samt återuppbygga länderna som dessa blodbesudlade röstat för att förstöra! Först då skulle jag säga att vi kan bli ett av världens mest kultiverade och civiliserade samhällen.

Tänk om libyerna tycker att vår s.k. demokrati är en diktatur och därför anser sig ha rätt att anfalla oss med bomber samt lynchar statsminister Stefan Löfven till döds inför kameran? Minns ni Ghadaffi lynchas till döds på bästa sändningstid i TV kl. 19:30 efter en tids FN-sanktionerad krigföring? De bombar sönder våra sjukhus, våra skolor och fram för allt lägger de beslag på vår bank (vilket var det dolda men huvudsakliga syftet med kriget). Då ska vi säga – ”TACK så mycket nu hjälper ni oss att få demokrati! Ni är våra förebilder…”  

Detta talar ingen politiker om eftersom syftet till krigföringen är våra giriga makthavares egen vinning. Folket är fört bakom ljuset av deras media och skolböcker

Vi är däremot INTE skyldiga att låta kriminella invandrare terrorisera oss och välvilliga invandrare! Vi är skyldiga att sätta stopp även för det!

P_20181117_135633

Vetlanda kyrka
Detta inlägg publicerades i Övrigt, Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till En gång skall vi ställa landsförrädarna inför folkets dom

 1. Förmodligen korkat att lägga upp länkar och klipp på samma bankmaffias skript/malware-skadade plattformar, som sedan kommer censurera dem i maskopi med sina lakejer, eller? Jag använder Internet Archive och WordPress istället.

  Gillad av 1 person

 2. hllviken skriver:

  PLANEN

  Gillad av 2 personer

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Jag vill be er att titta på denna video. Den förra polisen Conny Andersson berättar inte bara om vad som händer inom polisen utan hur politiker, domstolar och massmedia ligger bakom Sveriges förfall.

  Gillad av 1 person

  • michaelnilsson228 skriver:

   Det ska stå ”den förre detta” polisen. Jag fick hjärnsläpp efter att jag såg videon.

   Gillad av 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Det lär finnas ca 260 statliga myndigheter av vilka många gör ungefär samma sak utan att känna till varandra. 100 av dem bedöms omedelbart kunna läggas ner utan att i princip någon annan än de anställda märker det.

    För många år sedan gick det sakta men säkert upp för mig vilken genomgående korruption som härskar i våra myndigheter. Enstaka människor försöker göra gott, men som vi hör av Conny Andersson får vi inte röra det egentliga syftet med myndigheterna, nämligen att högt uppsatta tillåts sko sig hämningslöst på oss skattebetalare och div. internt dold brottslig verksamhet.

    Beskrivit mitt möte med 5 av myndigheterna, inte som anställd men som drabbad:
    https://corneliadahlberg.wordpress.com/2013/04/11/innan-grasrotsrevolutionen/

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.