Ej regeringsduglig

Av Olle Ljungbeck

Sveriges regering, ledd av Stefan Löfven är inte regeringsduglig

Med regeringsduglighet menas enligt 2 § Regeringsformen att Regeringen skall utöva makten med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet. Den enskildes personliga, ekonomiska och kulturella välfärd ska vara grundläggande mål för den offentliga verksamheten.

Särskilt ska det allmänna trygga rätten till arbete, bostad och utbildning samt verka för social omsorg och trygghet och för goda förutsättningar för hälsa.

Genom den massinvandring som skett efter 2015 har regeringen Löfven åsamkat det svenska samhället och dess medborgare sådan skada att Regeringsformens 2 paragraf inte längre tillämpas eller hävdas.

Sålunda har kriminaliteten och våldet bland de inkommande invandrarna mot de svenska medborgarna visat sig vara av en så fruktansvärd omfattning att regeringen inte
längre kan garantera medborgarna det skydd som Rf stadgar. Kriminaliteten och våldet har fått sådana dimensioner som aldrig tidigare förekommit i Sverige. Det innebär att ett mycket stort antal medborgare, kvinnor/män, flickor/pojkar mördats, våldtagits, rånats, terroriseras etc. Till detta kommer förstörelse av bilar, och fastigheter till tiotals miljarders värde.

Detta är redan en nationell katastrof. Men härutöver utförs numera sprängdåd och förstörelse mot fastigheter i vilka samhällets – statliga och kommunala – institutioner är inrymda. Sannolikheten för syftet med dessa är att skrämma de statliga och kommunala tjänstemännen till underkastelse och därmed ohotade kunna fortsätta den kriminella verksamheten utan ingripande eller påföljd från myndigheterna.

När man i stället för ett kraftfullt engagemang från regeringens sida för att få slut på våldet och terrorn från kriminella invandrarelement väljer att sprida en dystopi om klimatet och andra händelser som man inte kan bevisa är orsakade av människan eller överhuvudtaget inte kan göra något åt måste något i tankesystemet vara fel.

För några dagar sedan skrev ett svenskt forskarlag att det klimat vissa nu sprider all slags olycksprofetior om förekom med säkerhet under en period för 1200 år sedan. Alltså på vikingatiden.

En av våra främsta miljökämpar (numera död) Rolf Edberg skrev på 1960-talet en bok, ”Dalens Ande” som skildrar två stora torrskeden i Olduvai, i Afrika för 700 000 år respektive 150 000 år sedan. Denna plats anses vara människans ”födelseort”. Han nämner sålunda redan på 1950-talet att ”forskare tror sig finna tecken på att vi är i början av en långsiktig global klimatändring, som kommer att yppa sig i ihållande torka i hela det ekvatoriala bältet från över den indiska subkontinenten till västra hemisfären”. ”Torkan och fuktperioder har alltid avlöst varandra”.

När man nu ovanpå all dagens klimathysteri får veta att forskare på fullt allvar sysslar med försök att genom algutfordring av nötkreatur få dessa att ”fisa” mindre och därmed sänka koldioxidhalten i världen fråga man sig om Kafka kunde kommit på något mera vansinnigt!

ovrigt30 Prutt

När regeringen, politikerna, medierna i stället för att sätta in alla insatser för att leva upp till grundlagens krav att på alla vis återskapa trygghet och välfärd för sitt folk, istället ägnar sig åt mer eller mindre dåraktiga och löjeväckande åtgärder för att stoppa naturens egen utveckling, slutar man givetvis att tro på något som helst förnuft och intelligens hos de nämnda.

Slutsatsen blir därför.

Regeringen har tappat kontrollen över de problem som följt av massinvandringen och söker därför genom en dystopisk agenda som inte tar hänsyn till
denna massinvandrings katastrofala konsekvenser för ursprungsinvånarna, på alla sätt dölja dessa genom att sprida hysteriska och osakliga åsikter om bl a klimatet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

håll igen

Inte lätt att sitta i riksdagen numer, för det gäller väl inte bara kossor? Mitt tillägg och mitt förslag är att istället testa algutfodring på riksdagsledamöterna 😉

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Ej regeringsduglig

 1. hllviken skriver:

  Regeringen styrs av den globalistiska elitens agenda.
  Därav den för oss samhällsförstörande politiken.
  De krumbuktar sig ständigt med konstiga undanflykter.

  [7 minuter in i videon –-> slutet]

  Gillad av 3 personer

 2. János Lévai skriver:

  Motto:

  Med såna vänner behöver man inga fiender…

  De senaste decenniernas stora invandring kommer att förändra Europa i grunden.
  Västeuropa kommer i bästa fall se ut som en storskalig version av Förenta Nationerna.

  Så summerar Douglas Murray Europas framtida öde i sin bok The Strange Death of Europe. Är detta önskat av befolkningen? Knappast, i undersökningar visar majoriteten att den europeiska befolkningen säjer nej på trots mot det styrande etablissemanget och mediaindustrin. Med ett intressant undantag av Östeuropa där Polen och Ungern inte vill ha någon invandring. Inställningen är likartad i Slovakien och Tjeckien. ”Islam har ingen plats i Slovakien”, säger landets premiärminister. ”Migranter förändrar landets karaktär och vi vill inte att vårt lands karaktär ska förändras. Jag upplever att vi i EU nu begår rituellt självmord medan vi tittar på”.
  Men etablissemanget ignorerade signalerna.
  Den europeiska kulturen, speciellt den svenska, saknar en stark identitet och känsla av meningsfullhet som är jämförbar med den muslimska världsbilden där identitet och meningsfullhet är lika stark som självklar. Där ser inte anhängarna tillvaron som meningslös, tvärtom. Islam har ett svar. Douglas Murray konstaterar att situationen är helt annorlunda i Europa.
  Europa befinner sig i en brytningstid. Inte en klar entydig sådan. Det är inte så att det finns en tydlig tidpunkt där Europa byter riktning. Inte heller att det är ett vägskäl i egentlig mening. Våra politiker har inte kontroll över samhällets utveckling.
  Allt oftare citeras nu igen den tyske historikern Oswald Spengler, mest känd för sitt verk Västerlandets undergång (Der Untergang des Abendlandes), som publicerades i två volymer (1918–1922):
  ”…civilisationer är som människor, de föds, blomstrar, förfaller och dör”.
  Vi befinner oss i en tid där allt fler fruktar att den europeiska civilisationen är hotad, att den inte förmår motstå utmaningar och likt så många andra civilisationer kommer försvagas och dö.
  Européer idag upplever i allt högre grad att vår kontinent är vinddriven. I en ständig framtidsoptimism och med Europas tragiska nittonhundratalshistoria i färskt minne skapades det europeiska samarbetet i en tro att det skulle lösa oss från historiens förbannelse. Men när de nationella politikerna blev lata och ointellektuella, när byråkraterna började skapa sin egen formaliserade union, när parlamentet blev en plats dit man skickade oönskade eller bara alltför lojala, dog EU idén undan för undan.
  Självgodheten blockerar all insikt och våra politiker fortsätter att leva på fornstora dagar.

  Brexit, De Gula västarna, ett växande tyskt AfD, Legas popularitet i Italien och Visegradländernas allt starkare sammanhållning visar på att Europa förändras. Makten har förskjutits och vi ser idag en trött socialdemokrati som bara vinglar efter makt, en liberalism som betraktas som kortsiktig och i mångt och mycket som orsaken till den europeiska krisen.

  Så censurerades Douglas Murray i svensk public service

  http://katerinamagasin.se/sa-censurerades-douglas-murray-i-svensk-public-service/

  Med vänlig hälsningar!
  János Lévai /svensk-ungrare/ :- ))))

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  Är polisens försvagning planerat uppifrån?
  (Menar då inte Himlen utan en bit längre ned)

  Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  Högklassig sammanfattning av Epsteins brottssyndikat

  Gillad av 1 person

 5. Pelle skriver:

  Economic Storm Trump Will be Blamed For Because of Bad Advisers

  There is a very Dark Cloud hovering over the world economy and at the center of this cloud lies not just Europe, but Germany – the strongest economy holding up all of Europe. The German manufacturing sector is in freefall.
  https://www.armstrongeconomics.com/future-forecasts/ecm/economic-storm-trump-will-be-blamed-for-because-of-bad-advisers/

  Gillad av 2 personer

 6. Pelle skriver:

  Så drev staten svenskarna in i industriell fattigdom

  https://samnytt.se/sa-drev-staten-svenskarna-in-i-industriell-fattigdom/

  Gillad av 1 person

 7. Pelle skriver:

  Ekonomiprofessor: Sverige kan vara på väg in i en djup ekonomisk kris
  https://samnytt.se/ekonomiprofessor-sverige-kan-vara-pa-vag-in-i-en-djup-ekonomisk-kris/

  Next 5 Years Not About Winning But Surviving
  https://www.goldbroker.com/news/next-five-years-not-about-winning-but-surviving-1603

  ECB Will Lend to Banks Long-Term in Hopes They Will in Turn Lend Again

  Nobody thinks about letting businesses bypass the banks mainly because the banks are in such a vulnerable state because Europe never took the toxic assets out of the banks as did the USA.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/central-banks/ecb-going-to-lend-to-banks-long-term-in-hope-they-will-in-turn-lend-again/

  Gillad av 1 person

 8. Pelle skriver:

  Will Christine Lagarde Kill the Euro?
  Eliminating cash in Europe has escalated with the prospect of Christine Lagarde replacing Draghi.
  https://www.goldbroker.com/news/will-christine-lagarde-kill-the-euro-1607

  Galenskaper på andra sida jordklotet.
  Paying more than $10,000 in cash could make you a criminal under proposed law
  https://www.abc.net.au/news/2019-08-20/transacting-$10,000-or-more-in-cash-could-make-you-a-criminal/11429230

  There are more $100 Bills in Circulation than $1 Bills
  https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/foreign-exchange/usd/there-are-more-100-bills-in-circulation-that-1-bills/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.