Vi måste våga

Av Olle Ljungbeck

Så gott som dagligen möts vi svenskar numera efter massinvandringen 2015 i medierna av att kvinnor, minderåriga flickor våldtagits! Ofta har det skett genom gruppvåldtäkter.

Den ytterst ansvarige för massinvandringen och därmed också den indirekt skyldige till våldtäkterna – statsminister Stefan Löfven – tiger fullkomligt om detta och visar därmed sitt förakt för alla dessa våldtagna men också för övriga terroriserade svenskar.

Denne man – Stefan Löfven – som alltså är den ytterst ansvarige för dessa kvinnors/flickors i många fall söndertrasade underliv och livslånga psykiska lidande
tiger emellertid. Ja han har t.o.m. fräckheten att påstå sig vara feminist och leda en feministisk regering!

Hans patologiska maktbegär och maktfullkomlighet har sålunda för en stor del av de svenska kvinnorna inneburit inte endast otrygghet utan fysiska och psykiska skador som närmast är oreparerbara och därför livslånga.

Sannolikheten för att de får leva med dessa skador livet ut är nämligen stor. Den som sålunda skall vara den främste – enligt grundlagen – att värna människors hälsa, välfärd och trygghet – landets statsminister i detta fall, Stefan Löven – ignorerar fullständigt grundlagens tydliga krav på honom pga ett sjukligt maktbegär.

En sådan person måste ovillkorligen i sin personlighet vara bärare av samma
cynism, råhet och personlighetsstörningar som tidigare diktatorer i andra länder före honom.

60492614_2261905410556411_3642619260464791552_n

När han, totalt blind för den katastrofala situation han orsakat och som nu råder i Sverige för en stor del av folket, istället för att göra något åt denna, utan i stället för att dölja sitt eget brott kritiserar USA för skjutningar etc måste man ställa frågan hur det står till med hans moral och mentala hälsa?

korrupt-e1530519673376

Han kan inte och skall inte komma undan med att han inte är ansvarig för det fruktansvärda lidande han vållat Sveriges folk och då framförallt kvinnor/flickor.
Det finns historiskt tidsmässigt sena exempel på att i länder där diktatorer störtats och befriarna gör upp med diktaturens hantlangare man då inte bestraffat enbart de som direkt utfört mord, våld och terror. Nej, även de som indirekt varit diktatorernas medlöpare har bestraffats.

43400493_1831842373537053_180774280135442432_n (2)
Stefan Löfven kan då inte och skall inte komma undan det ansvar han har för bl a alla dessa kvinnors/flickors fruktansvärda lidande och livstids helvete.

Det är därför allas vår plikt att tydliggöra hans ansvar och hans skuld och inte låta honom slippa undan med att framhålla sig själv som feminist och humanist.

Detta är inte endast oförskämt och ett hån mot de tiotusentals människor som drabbats av hans maktbegär, vilket utesluter humanitet när det hotar hans makt.

Att därför arbeta för en organisation som är beredd att föra de drabbade människornas talan och avslöja denne mans fruktansvärda brott mot sitt lands kvinnor/flickor, män/pojkar och genom detta avslöjande till slut få honom fälld för de brott han han gjort sig skyldig till – är vår skyldighet som genomskådat hans maktfullkomlighet. Ett sådant initiativ måste vi våga ta om vi vill kalla oss för upplysta och frihetskrävande individer.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

53330566_10157239348733447_5691193247611748352_n

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vi måste våga

 1. Vet inte om det han gjort är brottsligt eftersom han återkommande ges mandat för politiken av folket när de röstar. Således är de hövliga samtalen, människor emellan, det som skulle kunna göra att människor börjar rösta rätt, ex. på partier som valsamverkar och kan ersätta de partier som är för EU, krig, massmigration, massdöd och gruppvåldtäkter, som bedriver den katastrofala politiken.

  Gillad av 1 person

  • Tja, han får röster för att han är den sosse som förs fram av media, inte för att han är kunnig. Alla i 8 klövern är för EU, krig, massimmigration, massdöd och gruppvåldtäkter

   Gillad av 1 person

   • Jo. Han tycks onekligen vara omtycktt av den fulmedia som ägs av bankmaffian. Ska han kanske jobba på Bank of America som Reinfeldt efter avslutat uppdrag? 🙂

    Jo alla i 8 klövern är för EU, men inte krig, massimmigration, massdöd och gruppvåldtäkter, men alla är i min mening klandervärda, men på lite olika vis.

    Gilla

 2. Conny Lundberg skriver:

  Ryggrad, dvs att stå upp för vad som är etiskt och moraliskt rätt, oavsett partiriktning, borde vara ett grundkrav för att överhuvudtaget få bli politiker!
  Om inte de politiker som finns har integritet nog så måsta vi själva tvinga dem att skydda sina egna medborgare som för närvarande utsätts för ett lågintensivt krig av män från fjärran länder!

  Gillad av 3 personer

  • Jag tror inte på att välja politiker och partier som sedan måste tvingas till anständighet, medelst odemokratiska metoder. Bättre att folket talar med varann, skapar nya patrtier, valsamverkar och väljer anständigare politiker. De behöver inte vara perfekta, men åtminstone ha över genonsnittlig intelligens och åtminstone försöka vara anständiga.

   Gillad av 2 personer

 3. corneliadahlberg skriver:

  Att inte tala sanning, föra folket bakom ljuset medan man som politiker notoriskt bryter mot grundlagen borde vara brottsligt, men kanske Palmes avskaffande av tjänstemannaansvaret skyddar dem.

  En skicklig jurist på folkets sida skulle nog kunna formulera en anmälan!

  Gillad av 3 personer

 4. hllviken skriver:

  Google censur

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.