Ät människokött för att rädda klimatet

Nej det är inget makabert skämt, det är bara ett tabu svårt att bryta enligt professorn och beteendevetaren Magnus Söderlund på Stockholmsmässan ”Gastro summit – om framtidens mat”. Programledare Tilde har inget att invända, se 4 min.

Dags att bryta nästa tabu kära hjärntvättade totalförvirrade Svensson. Att tillåta pedofili och nekrofili förbereds av våra politiska ungdomsförbund, bara att vänja sig, eller?

Läste om kannibalism för att rädda klimatet hos Christina Lagersson på FaceBook och hon citerar FB-vännen Ma Lillie:

”Att koppla kannibalism till klimatfrågan visar vilka som står bakom både denna tanke och klimatfrågan. Vi måste inse att frimureri/globalisterna/kazar testar oss och försöker flytta fram de etiska gränserna för mänsklig tillvaro. Den globala eliten är extremt sjuk som ägnar sig åt pedofili och människooffer. Detta är ett sätt att öka acceptansen för något som de flesta anser mycket oetiskt. Eliten pratar om ”useless eaters” och att jordens befolkning bör minska radikalt för planetens överlevnad.

För den som inte förstår kopplingen mellan kannibalism och klimatfrågan och inte är insatt i den globala agendan – ja då är detta förmodligen bara extremt sjukt.”

70608757_10215713737142904_592874309127503872_n

I sammanhanget passar väl dagens Olle Ljungbeck utmärkt eftersom vi har att göra med ”grov mental ohälsa”. Frågan är om det mentala tillståndet hos dem som fortsätter låta sig hjärntvättas och därigenom möjliggör sammanbrottet inte är lika mörkt?

”Kan den vara mentalt frisk som ständigt förnekar verkligheten?

Detta gäller bödlarna Stefan Löfven, Annie Lööf, Isabella Lövin, Per Bolund, Jonas Sjöstedt m fl i ”sjuklöverns” ledande skikt.

För att rädda det egna skinnet driver bl a dessa bödlar Stefan Löfven, Isabella Lövin Per Bolund, Jonas Sjöstedt, Annie Lööf ett spel där prestige och rädsla för att bli avslöjade för att ha skapat dagens katastrofala utveckling i Sverige med mord, våldtäkter, rån, terror, bränder etc .

Därför vill de inte ha Sverigedemokraterna med eftersom dessa hela tiden tydligt visat hur felaktig och brutal mot Sveriges folk ”sjuklöverns” migrationspolitik varit. Trots det som dagligen händer fortsätter de att förringa katastrofen de har skapat till att enbart röra sig om gängkriminalitet när Sverige står på gränsen till inbördeskrig och sammanbrott. Inte minst gäller detta bl a svenska kvinnors/flickors otrygghet. Dessa är i dag helt utlämnade i otrygghet och riskerar att bli våldtagna så fort de avlägsnar sig från sin bostad.

Samtidigt som detta är den verklighet Sveriges kvinnor lever under utropar Stefan Löfven sig som feminist! Detta måste vara antingen ett uttryck för grymhet och hänsynslöshet, alternativt grov mental ohälsa.

När dessa bödlar tror att man löser invandringsproblemen genom att få slut på gängvåldet har de  verkligen inte fattat hur verkligheten ser ut alternativt vågar eller vill de inte detta.

Denna medvetna eller mentala skada att inte vilja tolka verkligheten som den är tyder på rädsla för att drabbas av folkets oerhörda vrede och vedergällning när tillräckligt många insett vem som bär ansvaret för Sveriges sammanbrott.

När man medvetet omskapar ett av världens mest trygga välfärdsland till ett helvete för folket är ordet bödel inte överord. Ett samhälle där mord, våldtäkter, rån, bränder, förstörelse, hedersvåld, barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, dödsskjutningar, sprängningar, misshandel och tortyr av djur blivit vardagliga händelser är bödel ingen överdrift. Att som de nämnda ändå förneka detta och sin egen skuld tyder på grymhet alternativt grova mentala skador. Eftersom media dagligen rapporterar om dessa händelser kan de inte heller försvara sig med;

”Vi visste inget”! Deras skuld är så lätt att föra i bevis att någon förlåtelse för deras fruktansvärda brott aldrig kan komma i fråga.

De partier som kommer att deltaga i den kommande ”utredningen” och godtar

att den enbart skall röra sig om gängvåldet har svikit folket redan i inledningsskedet och därmed än en gång visat sin skuld.

Har de någon hederlighet skall de givetvis också redovisa den skuld till Sveriges värsta katastrof någonsin som ”sjuklövern” gemensamt orsakat men också de enskilda ministrar som bär det främsta ansvaret.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

 

8c6cc72108852e3ad8469355ccc1635c

Läs Down the Rabbit Hole: Eliternas hemliga perversioner.

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ät människokött för att rädda klimatet

 1. Pelle skriver:

  Motsatsen till galenskaperna.
  Stop Reproducing – Save the World, Democrat Alexandria Ocasio-Cortez.
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/aoc-stop-reproducing-save-the-world/

  Gillad av 4 personer

 2. Janos Levai skriver:

  Sverige skulle behöva 10 million Olle Ljungbeck för att kunna rädda landet, men tyvärr blir inte så!
  En väldigt stor förändring på kort tid
  Det är med andra ord invandringen som ligger bakom den rekordsnabba befolkningsökningen under 2000-talet. År 2000 uppgick antalet utrikes födda till ganska exakt en miljon (11,3 procent av befolkningen). I slutet av 2018 hade antalet nästan fördubblats till 1 955 569 personer (19,1 procent av befolkningen). Största ursprungsland är Syrien följt av Finland och Irak.
  Det är en väldigt stor förändring på kort tid. Var fjärde invånare i Sverige har numera utländsk bakgrund (det vill säga är själv utrikes född eller har två utlandsfödda föräldrar).

  Vet ni vad betydde det?

  https://rosatraktor.com/2018/07/24/coudenhove-kalergi-planen-utrotningen-av-det-vita-europa/

  Coudenhove-Kalergi planen – Utrotningen av det vita Europa

  Med vänlig hälsning!
  János Lévai

  Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.