När kommer uppvaknandet?

Peter Krabbe

Sparks fill the air as Paris Fire brigade members spray water to extinguish flames as the Notre Dame Cathedral burns in Paris

Frågan kan tyckas provokativ, men är faktiskt väl motiverad. Klyftan mellan det svenska folket i gemen och det styrande skiktet av politiker och höga tjänstemän, flertalet styrda av en allt mer distinkt politisk agenda utan den sakkunskap som alla förväntat sig, blir allt djupare och får allt svårare konsekvenser för det svenska samhället.

Under mer än tjugo år, sedan Barcelonaavtalet undertecknades 1995, har mångkulturen stått i fokus för svensk politik utan att folket varit medvetna om avtalets innehåll och målsättningar. Under regeringskrisen förra året undertecknades dessutom dess fortsättning genom FN:s Global Compact av den svenska provisoriska regeringen. Man har gått till valurnorna i den goda tron att höger var höger och vänster var vänster. Floskelpolitiken har medvetet fått väljarna att tro att allt var som vanligt. Media har effektivt hindrat alla politiska alternativ från att få utrymme i debatten. Såväl statsstyrda SVT som våra större tidningar har bombat ut sin…

Visa originalinlägg 731 fler ord

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till När kommer uppvaknandet?

 1. hllviken skriver:

  Steg 1: Svenska folket slutar rösta på de partier som orsakat eländet = 7-klövern!

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Efter inblick i SD inifrån litar jag inte på dem heller. Jag tror vi måste våga rösta för ett systemskifte och det är SD absolut inte intresserade av, lika lite som 7-klövern. De är helnöjda med sina arvoden och är beredda till vilken anpassning som helst för att få behålla dem.

   Gillad av 3 personer

   • hllviken skriver:

    AfS?

    Gillad av 2 personer

   • corneliadahlberg skriver:

    Jämfört med SD bättre anser jag, de vill t ex inte fortsätta folkmordet mot palestinierna vad jag förstått, men de har lika stor beröringsskräck vad gäller frågan om geoengineering (chemtrails) som SD och övriga 7-klövern. Inte ett svar på frågan vad de anser om de förändrade flygplansavgaserna medan de gärna svarar på samma mail om man beställer valsedelar.

    Michael Zazzio på 2000-talets Vetenskap har registrerat ett nytt parti – Gula Västar – men när jag mailade en fråga till angiven mailadress innan valet angående hur valsedeln skall skrivas fick jag inget svar. SUCK!!! – hur f-n ska det kunna bli någonting av alla goda initiativ, goda tror jag iaf, om ingen ens gitter svara inför ett val? Nej vi lär få drunkna i skiten om vi inte kan samlas på en seriös plattform.

    Här är vad jag tror skulle kunna bli en plattform framåt men den finns på FB av alla maktelitens kontroll- och censureringsorgan – Gula Västarna: https://www.facebook.com/gulavastarna/

    Eller någon form av Direktdemokrati vilket det finns flera alternativ av, har bara undersökt några få av vilka 1 verkade styras av samma åsiktsmaffia som 7-klövern.

    Sedan en fungerande valsamverkan så klart, där alla respekteras och får total insyn 😉

    Gillad av 2 personer

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Jag ska inte sticka under stol med att AfS har en del vettig politik. Detta förändrar dock inte den fakta som vissa inte vågar erkänna, det här är för lite och alldeles för sent. Vår nation har nått en sådan katastrofal punkt där det inte längre går att vrida tillbaka klockan. Dessutom är det förbrytarsystem vi lever i så pass genomkorrupt att vi inte kommer kunna uppnå den genomgripande förändring som behövs enbart på parlamentarisk väg. De politiker som satt oss i skiten och nya politiker i en annan kostym kommer inte kunna rädda oss.

  Om AfS lyckas komma in i riksdagen är jag säker på att vi kommer att få se historien om SD upprepas igen. Om ett par mandatperioder när landet försjunkit ännu djupare ner i dyngan och vårt folks öde ser än mer ovisst ut kommer ett nytt alternativ att dyka upp som återigen blir ett mellanmjölksalternativ och som fortfarande står långt ifrån oss i den sanna oppositionen. Ska ni då rösta in det partiet och se det upprepas åter igen? Ska vi hålla på så fram tills det inte längre finns några svenskar kvar?

  Jag hoppas att de uppvaknade delarna av det svenska folket har nått den erfarenhet och insikt som krävs för att förstå att det bara är en revolutionär kraft, en motståndsrörelse sprungen ur folket, som vägrar att anpassa sig till det folkfientliga systemets etiketter och regelverk som också kan krossa det. Sverige är inte längre ett land med några problem som behöver lösas. Sverige är en ockuperad zon. Hur fin kostym man än har och hur snällt man än ber kommer inte vårt folks fiender att retirera. Det krävs hård kamp. Det krävs blod, svett och tårar!

  Jag håller med dig Cornelia att AfS är ett bättre alternativ än SD. En sundare variant av politiker än de som återfinns i de övriga riksdagspartierna. AfS utgör dock inte den omstörtade kraft som behövs. Sverige är mycket sjuk. Man kan se det som att landet har en elakartad tumör i kroppen. AfS är en något starkare värktablett än SD – inte ett steg på vägen mot tillfriskning utan bara ett starkare nervstimulerande medel.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Jag håller med dig Michael, det behövs hård kamp för att skapa fred i landet igen, fast vi aldrig får glömma att Sverige bara varit skenbart fredligt, här hemma, medan krig har förts mot andra länder med hjälp av politikers och medias lögner för att föra folket bakom ljuset.
   https://corneliadahlberg.wordpress.com/2015/09/07/sveriges-skuld/

   Jag hoppas innerligt att vi slipper blodspillan i kampen, men svett och tårar får vi ta som låtit oss hjärntvättas och röstat för krig så länge, jag känner mig medskyldig eftersom jag i god tro röstade på 7-klövern (MP och C) ända till 2006, jag lät mig luras av dem, så otroligt naivt och korkat!

   De som fortsätter rösta på samma partier som importerat kriget mitt framför ögonen på oss och som kommer fortsätta importera krigare, bara att läsa Migrationsverkets planer helt öppet för de kommande åren, dem förstår jag mig inte på, vill de ha samma krig i verkligheten som de låter sina barn spela på skärmen? Vill de se sina barns ansikten förvandlas i glassplitter om de alls överlever? https://nyheteridag.se/explosion-i-lund-ung-kvinna-svart-skadad/

   Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  Varför trycker zionisterna på muslimsk invandring till Västvärlden?

  Varför är kristna den mest förföljda gruppen?

  Gillad av 1 person

 4. János Lévai skriver:

  ”När kommer uppvaknandet?”

  Orsakerna till det romerska imperiets undergång har varit ett omdebatterat ämne i hundratals år. Historiker har ofta pekat på en kombination av militära och politiska omständigheter, såsom invaderande barbarfolk och ineffektiv administration och epidemi.
  Men vi lärde oss ingenting och vi gör samma misstag gång på gång!

  ”Den gamla religionen var då stelnad till ritualer och den nya religionen, kristendomen, hade ännu inte tagit
  över. Vi har nu också levt en period utan religion (eller med en religion som också bara reducerats till
  ritualer), men den går nu snabbt mot sitt slut. Hos oss i väst blir det islam som tar över och i Östeuropa
  tycks man gå tillbaka till konservativ kristendom.

  Som avslutning ska jag frångå min allmänna inställning, att som forskare inte komma med lösningsförslag. Läget är
  emellertid på tok för allvarligt för att jag bara ska lämna frågan. Nedan tio punkter som dessvärre ligger ljusår från den
  politik som bejakas i Sverige. Du som klassar det här är högerextremistisk goja eller fantasier, gå i svaromål. Visa att jag
  har fel. Inget skulle göra mig gladare.
  1. Sluta importera muslimer. Bara sluta!
  2. Familjepolitiken måste superprioriteras och inriktas på att få svenska kvinnor att föda fler barn.
  3. Död åt den extrema svenska individualismen! Ensam är inte stark.
  4. Sluta mobba vita män, det är de som är bäst på att bygga den samhällstyp som de flesta vill leva i.
  5. Feminister, byt kurs! Med nuvarande ideal blir inte tillräckligt många barn gjorda.
  6. Sluta hjälpa världen. Hjälp istället Sverige. Importera kristna och buddhister, undvik minoriteter, eftersom de
  prioriterar diasporiska gemenskaper.
  7. Bryt med EU och bejaka nationen och patriotismen. Ett folk måste vara stolt över sig själva och sitt land.
  8. Sänk skatten och förhindra brain drain. Höga skatter och krympande välfärd är en katastrofal combo. Om inte
  Sverige klarar att behålla sin kreativa kompetens är det tack och adjö till välståndet.
  9. Sluta med den postmoderna minoritetspolitiken. Det är majoritetens intressen som ska bejakas (kallas demokrati).
  10. Rösta aldrig på politiker som sätter internationella intressen framför det egna folkets.”
  Karl-Olov Arnstberg

  https://www.friatider.se/viktor-orb-n-vill-bilda-global-allians-mot-invandring-varnar-f-r-europas-underg-ng

  Ungerns premiärminister Viktor Orbán menar att invandringen hotar utplåna Västvärlden.

  EU = Europas Gestapo och Europas Undergång?

  EU-parlamentet består av ett vänster- och ett högerblock. Vid röstning är man rörande enig, i cirka 80 procent av omröstningarna röstar blocken lika. Ett fåtal vågar ha en avvikande mening.

  Med vänlig hälsning
  János Lévai

  Besviken medborgare

  Gillad av 2 personer

 5. Pelle skriver:

  Will the Elite Wake Up in Time & Confront The Left Climate Fear Campaigns?https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/will-the-elite-wake-up-in-time-confront-the-left-climate-fear-campaigns/

  Det har gått för långt, vi har redan passerat the point of no return.

  Gillad av 2 personer

 6. hllviken skriver:

  Kloka tyska skribenter – politiska analytiker – beskriver Klimatgreta som ett misshandlat barn som utnyttjats av en PR-maskin.

  Lite tyska-övning: (ironisk text)

  ”Als die Heilige Gretl loszog mit ihrer von Wind gepeitschten Yacht des seligen Stuttgarter Immobilienkönigs da teilte sich das grüne Meer und tausend beseelte….hosiannajubelnd.”

  Gillad av 2 personer

 7. Pingback: Svensk sjuk vård | corneliadahlberg

 8. Pelle skriver:

  The Coming Economic Crisis in Spanish

  För den som är intresserad av att se hela dokumentären, välj översätting, gå in på kugghjulet, välj autotranslate och sedan språk.

  Gillad av 1 person

 9. Pelle skriver:

  ECB: The Ongoing Headlong Rush
  https://www.goldbroker.com/news/ecb-the-ongoing-headlong-rush-1630

  Australia Police Now Confiscate Loose Coins in Cars.
  ”Governments have made so many promises to win votes that they cannot keep. When in danger of being exposed, they turn on their own citizens and hunt them down for money. This is how Empires, Nations, and city-states collapse into dust”

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/australia-police-now-confiscate-loose-coins-in-cars/

  Gillad av 1 person

 10. corneliadahlberg skriver:

  Kalle Hellbergs mail till Peters artikel:

  ”När ska vi svenskar sätta stopp för globalisternas planer på att Sverige ska vara första land att suddas ut som nation och att vi svenskar och vår kultur ska försvinna? Vi har ett gangstergäng som kallar sig för ”sjuklövern” i riksdagspartier och regering, men som i själva verket är Sverigefientliga och landsförrädare. Detta borde alla se och förstå, men en majoritet väljer ändå att lägga sin röst vid riksdagsval på dessa politiker, de som är orsak till de stora problem som nu dagligen sker i Sverige (mord, skjutningar, våldtäkter, bilbränder, rån och stölder, misshandel, balkongknuffar, könsstympning, barngiftemål, stenkastning mot blåljuspersonal….). Hur är det möjligt?”

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.