Äntligen…

Av Olle Ljungbeck

Äntligen har ett antal socialdemokratiska kommunalråd vaknat!

I gårdagens TV fick vi äntligen höra att ett inte ringa antal socialdemokratiska
kommunalråd vill sätta ett tak på invandringen. Samtidigt som jag skriver detta läser jag att Bengtsfors kommun vägra ta emot fler ”invandrare”.

Men inte alla socialdemokratiska riksdagspolitiker delar denna syn. En av de mest orealistiska och råa i denna frågan är den socialdemokratiska riksdagsledamoten Elin Lundgren.

10689947_10152810583003474_2520282102614055746_n

Den cynism hon visar mot det egna folket kan närmast liknas vid det Quislingarna stod för i Norge under nazistockupationen.

När hon skall försöka försvara den vansinniga invandringen visar hon en cynism som saknar motstycke. Hon påstår sig nämligen genom detta slå vakt om den grundläggande humanistiska värdegrunden genom att bl a inte sätta något tak på invandringen.

När hon gör detta måste man fråga sig var hon i första hand har sina sympatier. Inte kan hon ha dem hos svenska folket. Hon har fräckheten att göra det trots att Sverige på grund av invandrares kriminalitet och brottslighet närmast befinner sig i ett krigstillstånd. Trots att mord, våldtäkter, rån, skjutningar, sprängningar, terror mot kvinnor och flickor sker dagligen i snart sett varenda kommun försvarar hon detta genom att vilja ta in fler invandrare! Att efter detta uttalande låtsas vara humanist faller på sin egen orimlighet. När hon därtill jämför invandringen av terrorister, grova förbrytare som mördare, våldtäktsmän, rånare, pyromaner av bilar och byggnader till tiotals miljarder varje år med en babyboom måste man ställa frågan; ”Var finns logiken och förnuftet”? Ser Sverige ut i dag som det gör därför att dagens politiker helt enkelt är för obegåvade för att fatta sammanhangen. Begriper hon inte att om det handlat om en babyboom skulle dessa barn från första början involverats i det svenska
humanistiska värdesystemet! Henne påstående borde diskriminera henne som riksdagspolitiker.

dumhet1

Kanske är förklaringen enkel. Det var nämligen Lundgren som när hon läst mina protester mot den galna invandringspolitiken dels anmälde mig för ”Hets mot folkgrupp” till polisen och därefter skenade iväg till Gävle Dagblad och påstod samma sak där. När jag då gjorde en motanmälan eftersom mitt plakat redan granskats av åklagare och befunnits fritt från något som helst brott mot Yttrande och tryckfrihetsgrundlagen fick hon bråttom att ta bort sina anklagelser på Facebook. Så sanningen har inte någon hög status hos riksdagsledamoten Lena Lundgren.

Detta parti kallar sig också feministiskt. Även detta faller på sin egen orimlighet, när aldrig tidigare svenska kvinnor och flickor levt under så otrygga och våldsmässiga förhållanden som dagens. Detta av en enda orsak. Massinvandringen. Ni svenska kvinnor som dagligen utsätts för hot och terror från invandrade brottslingar kan ni verkligen ge er röst till en politiker – Lena Lundgren – som så djupt skymfar er.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Äntligen…

 1. drhallonhatt skriver:

  Sossarna, Reinfeldt och MSM kommer få stå till svars en vacker dag.. vi ses i Finspång!! https://www.friatider.se/vi-m-ste-tala-om-bonniers-betydelse

  Gillad av 3 personer

 2. hllviken skriver:

  🇸🇪🇸🇪🇸🇪

  Kloka ord, Olle Ljungbeck!

  Gillad av 1 person

 3. hllviken skriver:

  ll

  Gillad av 5 personer

 4. S Eriksson skriver:

  En teori är att värdegrunden trumfar sanningen.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.