Kallhamrad, primitiv maktmänniska

Av Olle Ljungbeck

Till Sveriges ”regeringschef” Stefan Löfven som krossat välfärden och tagit ifrån medborgarna deras trygghet.

Jag är en snart 88-årig man som mycket väl minns Sveriges statschefer sedan Per Albins tid men också partiledarna.

En partiledare och statschef – du Stefan Löfven – skiljer sig totalt från samtliga dessa vad gäller moral, etik, intellekt mognad och ansvar etc. Till detta kommer din personlighet där det primitiva hatet är drivfjädern.

Trots att du är förblindad av hat mot ett parti och dess partiledare söker du få oss att tro att du är humanist. Det enda som driver dig är din makthunger. För att behålla makten är du beredd att för all framtid krossa världens genom tiderna främsta välfärdssamhälle. Men inte nog med detta. Du tillåter också att de barbarer – du, utan att lyssna till folket – har släppt in i Sverige i stort sett kan mörda, begå våld- och gruppvåldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom utan att detta beivras och de skyldiga efter avtjänat straff utvisas. Du har sålunda av ren maktgalenskap, som inte står diktatorerna efter, förstört vårt land och tagit ifrån folket den trygghet som varit unik i världen.

Din egoism visar sig i nästan alla sammanhang. Så har du t ex för avsikt att´skänka 8 miljarder till FN.s klimatfond trots att åldrings- sjukvården och skolan saknar resurser så att verksamheten är på väg att totalt havererar. Det innebär ett fruktansvärt lidande inte minst för de människor som byggt upp Sverige till en välfärdsstat och som du nu genom din råa och primitiva personlighet raserat.

Självklart skall vi verka för att du så småningom får betala för detta med det strängaste straffet på den svenska straffskalan.

Häromdagen blev en svensk skolflicka nästan ihjälslagen av ett antal somaliska flickor. Hon hamnade medvetslös på sjukhus och det är osäkert om hon fått komma hem än. Självklart är hennes såväl fysiska som psykiska liv förstört.

Detta är endast ett exempel på vad du är ansvarig för. Du bär en skuld till svenska folket genom de flera hundra mördade, flera tusen våldtagna kvinnor/flickor, tusentals rånade, tusentals terroriserade och för förstörd egendom till tiotals miljarders värde. Men Du bär också skuld för hedersvåld, barn- och tvångsgifte, könsstympning etc etc. Därför är det ett hån utan like när du ständigt upprepar;

”tillsammans blir vi trygga”.

En person som är ansvarig för vad massinvandringen fått för konsekvenser och hela tiden förnekar sitt ansvar kan inte vara mentalt frisk.

Att som du ständigt sprida ditt hat mot Sverigedemokraterna kan jag inte tolka på annat sätt än att du genom detta hat försöker dölja ditt eget fruktansvärda brott mot Sverige och dess befolkning.

Men för oss som insett din ondska och din maktgalenskap finns det ändå ett hopp inför framtiden. Historien visar att förr eller senare hinner rättvisan ifatt även sådana som dig. Din dag kommer kanske t o m tidigare än du anar då du står där ensam och naken. Så mycket ondska du har tillåtit förstöra vårt land och så många människor denna din ondska har fått förstöra livet för kan aldrig segra. När detta blir uppenbart kommer du inte att stå där som den humanist du själv utmålar dig att vara. Nej då kommer du att bli ett varnande exempel för alla framtida svenskar över hur kärleken, humaniteten, ansvaret får vika när maktgalenskap helt och hållet styr en människas liv.

Till slut. Stefan Löfven din tid som statsminister i Sverige är snart över därför att svenska folket nu har genomskådat dig. Hur kommer det att kännas att lämna den posten med vetskap om att du har förstört ett helt land och skadat dess befolkning så att det kommer lämna spår för all framtid. Hur känner du då att veta, att genom ditt förakt för demokrati och din maktgalenskap – har du släppt in tusentals barbarer att fritt härja och våldföra sig på svenska folket?

Hur kommer det att kännas att du genom att ha varit ansvarig för massinvandringen därmed orsakat en katastrof som inneburit mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom och en total otrygghet för svenska kvinnor/flickor? Hur blir resten av din levnadstid att leva med denna oemotsägliga sanning? Få människor skulle klara det. Endast kallhamrade primitiva maktmänniskor gör det – möjligen!

Om du försöker hävda att det jag påstår om välfärdens sönderfall inte stämmer så kan jag ge dig ytterligare upplysning om hur detta sönderfall ser ut. Jag kan ta det ur min egen krets som på ett fruktansvärt sätt åskådliggör hur en människa som från tonåren och fram till pensionsålder mer än väl gjort rätt för sig och därför borde varit garanterad en trygg ålderdom, hur denna person i stället för en anständig vård hanterats på ett sätt som saknar motstycke. Den skyldige till att sjuk- och åldringsvården befinner sig i dagens situation är Du Stefan Löfven. Det värsta är att detta gäller inte någon enstaka person utan kommer mer eller mindre beröra alla de äldre som är i behov av läkar- och åldringsvård.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

43400493_1831842373537053_180774280135442432_n (2)

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kallhamrad, primitiv maktmänniska

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Hur känns det att bli stämplad som folkförädare, Stefan Löfven?

  Det skulle vara intressant att undersöka din hjärna och se hur du tänker. Men jag tror jag vet hur det ser ut där inne, det är väl bara lyset som är tänt men det är ingen hemma.

  Folk måste vakna upp och se hur den här clownen skiter i folket och förstör vårat land.

  Ups, man kanske inte kan skriva så här om våran kära statsminister. Det kanske blir HMP (Hets Mot Politiker).

  Gillad av 2 personer

 2. Pelle skriver:

  I förebyggande syfte bör företag/organisationer privata som statliga och kommunala personlighetstesta de som ansöker om chefspositioner.

  http://www.bankrattsforeningen.org.se/psyko.25.html

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.