Söndagsbio

Från Kalle Hellberg   <kalle@maxicom.se>

Avsnitten efter del 6 från SwebbTV:s höstkonferens. De flesta är mycket sevärda, tag dig tid att se dessa:

Del 7

Fil dr Jacob Nordangård har forskat i upprinnelsen till klimatfrågan. Det han upptäckte var anmärkningsvärt. Hela fenomenet med klimathot är ett välregisserat område för att påverka människor i den riktning som en liten elit önskar. Det visar sig att familjen Rockefeller, som blev en av världens rikaste, har en huvudroll i att skapa den klimatskrämsel vi ser idag.

Del 8

Jan Tullberg, som är docent i företagsekonomi, talar här om bedrägerier som politiker utför mot sina väljare. Dagens politiker är yrkespolitiker som inte har något annat yrke. Tidigare har politiker haft ett civilt yrke och ägnat sig åt politiken på sin fritid. Denna förändring har gradvis skapat en politikerklass med egna intressen, som lever i en egen bubbla, fjärmad från sina väljare.

Del 9

I del 9 från Swebbtv:s Höstkonferens får vi höra tre personer, Hans Jensevik, Madeleine Forsgren samt Lennart Matikainen som föreslår praktisk aktivism där alla kan delta. De har olika ämnesområden men gemensamt för samtliga är uppmaningen till folket att börja agera i stället för att sitta passiva.

Del 10

Ingrid Carlqvist börjar med att tala om det största bedrägeriet av alla – Att Sverige inte skulle vara svenskarnas land. Hon fortsätter med att uppmana oss att sluta deppa! Det är INTE kört för Sverige.

Del 11 Du får bara inte missa denna!

Katerina Janouch talar om hur kvinnor skall fås engagerade i kampen för ett fritt Sverige. Det är en paradox att i Sverige, världens mest feministiska land, så mår kvinnor som sämst. Kvinnor som grupp i Sverige röstar för en politik som leder till lidande för dem själva.

Del 12

Pol. dr Paul Lillrank är finlandssvensk företagsekonom, författare samt har en mycket stor erfarenhet av att arbeta internationellt både i privata företag samt inom universitetsvärlden. Han är aengagerad i samhällsfrågor och har tidigare skrivit för finska tidningen Hufvudstadsbladet.

Del 13 är ännu inte släppt

Del 14

I detta avsnitt får talarna först var och en mottaga ett kg silvermynt från Pekka Rousu som gåva och som tack för deras insats. Det blir varma applåder till talarna samt de som varit med att arrangera konferensen. Därefter arrangeras frågestund där konferensens deltagare får tillfälle att ställa frågor till talarna.

Tar med del 4 igen, som togs bort från Internet för att den var för ”farlig” för folket, men nu är upplagd igen (för er som inte såg den tidigare)

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Söndagsbio

 1. Conny Lundberg skriver:

  Delar gärna denna livsviktiga information! : ) ❤

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  👁 👁 👁 👁 👁

  Jag har redan sett flera av dem. Mycket bra!

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  Har 3500 delfiner massakrerats av 5G?

  Gillad av 1 person

 4. michaelnilsson228 skriver:

  Jag har nämnt tidigare i en kommentarer att jag ägnar timmar åt att ta reda på den riktiga sanningen innan jag lägger upp den på någons blogg.

  Jag har för stor respekt för Cornelia att jag aldrig skulle skriva några lögner eller strunt på hennes blogg.

  Jag frågar aldrig någon om källan till det de har skrivit. Håller jag med någons kommentar så trycker jag på gilla. Om det är någon som har skrivit något som jag inte vet något om så tar jag själv reda på mer om det. Jag tycker det är ren och skär lathet att fråga efter källan.

  Martin, du tog upp Snowden i din kommentar. Snowden är en bondfångare. Om NSA/CIA ville/vill få tag i honom så hade dom gjort det utan problem. Det var som när dom jagade Osama bin Laden (Tim Osman CIA agent) i Afghanistan. Varken amerikanska militären eller CIA hittade honom, det var en journalist som gjorde det.

  Martin, du skrev att du är en gammal stridspitt. När jag hör ordet stridspitt så tänker jag på en stöddig skit. Jag gjorde lumpen i början på 80-talet och jag var en stolt svensk soldat som skulle försvara Sverige.

  Martin, motsatsen till stridspitt är det civilstånd:)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.