Detta får du aldrig se i svensk TV!

Från Kalle Hellberg <kalle@maxicom.se>

”TV8 i Spanien har visat ett 25 minuters program om chemtrails och andra väderpåverkande metoder, se denna video med svensk text: https://www.bitchute.com/video/XaDYty406CEG/

Något sådant får vi aldrig se i svensk TV och det får inte beskrivas i MSM! Men vi ser ju alla dessa tjocka vita strimmor i skyn…..och vi vet att det inte är kondens…..”

Min anm: Alla ser dem tyvärr inte, än. Det besprutas, som tidigare sagt, vad jag sett inte alls lika mycket över södra Spanien som här. Ändå ser de och vågar visa folket! Kankse just för att de ser. Framtidshopp? Svensson är hjärtvättad till den milda grad att hen mest bara ser det finanseliten (som äger media, politiken, industrin, universitet, domstolar) vill visa upp.

chemtrails

Det här inlägget postades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Detta får du aldrig se i svensk TV!

 1. Att man inte ser lika mycket och lika breda kondensstrimmor över södra Spanien som i Sverige har förmodligen en naturlig förklaring. Luften är varmare och torrare. Kondensen tenderar att lösas upp mer än i ett kallare och fuktigare klimat som Sverige där kondensen reflekterar värmen och kyler ner luften ytterligare under dagen … medan dessa moln sedan behåller värme under natten. Den senare effekten betraktades under flygförbudet efter WTC911.

  Gilla

 2. Vilseledning att få folk att titta mot molnen i Spanien, kan vara en avledningsmanöver av spansk media. Man ska försöka förstå vad media INTE vill visa och varför!
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/11/01/media-kritik-fns-specielle-rapportor-om-tortyr-morkas-i-s-k-fri-oberoende-media/

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Spanska TV8 är en privat tevestation som har sitt huvudkontor i staden Valladolid med sändningsområde Castile och León. Deras hemsida är: http://www.rtvcyl.es

  Martin, du kommer aldrig kunna övertyga mig om att det bara är kondens som flygplanen släpper ut, och angående Wikipedia så använder jag den aldrig som informationskälla för att den är inte trovärdig.

  Gillad av 1 person

  • Om du svarar mig så klicka på ”svara” under en av mina kommentarer, eller svara i lämplig tråd på VP:s blogg, för annars får jag inget meddelande om ditt svar. Cornelia och alla andra som läser hennes blogg kan också hjälpa till när någon gör fel givetvis.

   Om du aldrig kommer låta dig övertygas av människor med kompetens på temperaturens, tryckets och luftfuktighetens effekter på kondensens, av mig som maskiningenjör med viss kompetens på området, eller av andra med kompetens, så drar jag slutsatsen att du är kraftigt drabbad av s.k. ”konfirmeringsbias”. https://sv.wikipedia.org/wiki/Konfirmeringsbias

   Angående Wikipedia så anser jag att du har rätt. Den skall som all annan fulmedia betraktas med stor skepsis, särskilt den svenska Wikipedian som är en notorisk och ovetenskaplig förvillare med en tydlig agenda som gynnar sittande makt och även främmande makts intressen. Jag har kritiserat dem … men att ”aldrig” använda Wikipedia som informationskälla är nog att överdriva, anser jag. Det känns inte helt balanserat. Alla som redigerar i Wikipedia är nog inte government-trolls även om jag har på känn att de är många.

   Gilla

 4. michaelnilsson228 skriver:

  Det här tog jag reda på om konfirmeringsbias som jag inte hittade i Wikipedia.

  Faktaresistens är ett förhållningssätt som innebär att en individ inte låter sig påverkas av fakta som talar emot den egna uppfattningen som istället kan vara baserad på faktoider dvs faktaliknande fakta. Faktaresistens är en följd av konfirmeringsbias, dvs aktiviteten att söka bekräftelse på sina egna uppfattningar.

  En faktaresistent individ grundar de egna uppfattningarna på felaktiga fakta, ogrundade eller förlegade teorier, kollektivt spridda uppfattningar inom de egna leden eller ogrundade konspirationsteorier.

  ”Känslorna är faktaresistensens främsta bundsförvant. Den appellerar till det som känns rätt, inte vad som är sant. Den riktigt försåtliga faktaresistensen vävs in i bevisbara fakta, svår att skära ut och bevisa som lögn.”

  Faktaresistens uppstår ofta i den företeelse som kallas för ekokammare (echo chamber) eller filterbubbla.”I min grupp tror vi så här. Kommer då någon expert som säger att det inte finns skäl att tro det, då kommer vi att slå ifrån oss det”. Faktaresistens är den nya folksjukdomen. – Åsa Wikforss, filosofiprofessor vid Stockholms universitet.

  Du har rätt Martin, konfirmeringsbias är ingen diagnos. Det är en sjukdom.

  Det här låter allvarligt, kanske bäst att kontakta sjukvården för att se om dom kan få bukt på den här sjukdomen så att jag kan bli frisk.

  Jag vill trots min sjukdom visa en bloggsida som jag tycker är skrämmande: CHEMTRAILS: A Planetary Catastrophe Created by Geoengineering

  Gillad av 1 person

 5. Laura Lauren skriver:

  Martin tror att när han joggar på vintern finns det ett spår av kondens efter honom under många timmar. All trafiks kondens byggs på och blir ett ogenomträngligt moln. Att vara direkt Korkad eller intellektuellt Ohederlig ger inget förtroende. Han liksom många andra tittar aldrig upp eller har legat på stranden som yngre och sett hur himlen ska se ut. De sprayar varje dag. Dagen kan börja med blå himmel sen kör de. De som inte finns med på Flightradar

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.