Ett regelrätt krig mot oss

Av Olle Ljungbeck

Svenska kvinnor och män om ni fortsätter att stödja regeringen Löfven sviker ni också på det vidrigaste sättet alla morfar-, farföräldrar, äldre föräldrar liksom
alla sjuka, boende på äldrehem och alla svenska skolbarn. Ni gör det bl a genom att stödja den mest skurkaktiga regering Sverige någonsin haft men också brottslingen statsminister Stefan Löfven.

Denne man har agerat grovt brottsligt genom att släppa in flera hundratusen ”emigranter” och tvingar nu oss att försörja dem trots konsekvenserna för det egna folket. Detta leder i dag till att 8 av 10 kommuner kommer att banta budgetarna för åldrings- sjukvård och skolundervisning kommande budgetår! Det innebär givetvis en katastrof som Sverige aldrig tidigare drabbats av. Skulden är Stefan Löfven och hans regering men också de partier som allierat sig med honom sedan senaste valet.

Att ni fortfarande stöder denne grove brottsling förutsätter jag beror på att ni inte satt er in i konsekvenserna av bl a det lidande som äldre och sjuka är drabbade av redan nu och än värre efter de budgetnedskärningarna jag nämnt ovan. Men även våra och era barn drabbas av detta i skolan på flera sätt.

Undermålig utbildning och ständig ångest att gå till skolan eftersom de individer
som Löfven släppt in i hundratusental terroriserar dem så gott som dagligen.

Orsaken till den katastrof som redan drabbat vårt land och kommer bli än värre om ni fortsätter att stödja dagens skurkregering är självklart de flera hundratusen individer som Löfven släppt in i landet utan att höra svenska folket först. Detta kräver grundlagen, men Löfven har som i allt annat han gör nonchalerat att lyssna på medborgarna.

Att konsekvenserna blir som nämnts ovan beror ju på att Löfven och hans anhang aldrig brytt sig om att innan han släppte in dem som nu terroriserar vårt land och orsakar kostnader som slår sönder kommunernas ekonomi inte gjorde någon konsekvensanalys men också på hans hänsynslösa maktlystnad.

Om han gjort detta skulle han för det först insett att en mycket liten del av de inkommande inte är flyktingar utan lycksökare men också hårt kriminella. Han skulle också funnit att den kultur/religion och de värderingar dessa hundratusentals individer är bärare av inte har nått nedre steget på civilisationens trappstege. Men han skulle också insett att dessa människor tillhörande världens mest grymma religion aldrig kan leva i fred utan deras målsättning är att förgöra folk och individer som inte underkastar
sig deras omänskliga religion och värderingar.

Dessa flera hundratusentals individer varav flertalet inte försörjer sig själva utan vi vanliga svenskar får stå för deras levnadskostnader och mycket mer, är på väg att slå sönder vårt samhälle men också ge sjuka och åldringar ett helvete, innan de dör på det mest eländiga sätt, trots att de skapade din och min välfärd.

De som drabbas av detta med ditt Svenssons goda minne är alla de sjuka, gamla som mer än någon annan individ i det här landet har gjort rätt för sig bla genom att ha skapat världens tryggaste välfärdssamhälle, som nu raseras av att Stefan Löfven tar medlen från de sjuka, åldringarna och våra skolbarn och ger dessa till invandrarna som inte själva genererar några resurser utan i stället får de resurser som borde ge äldre och sjuka åtminstone ett minimum av vård och tillsyn.

Trots att ett stor del av dessa individer håller på att trasa sönder vårt land genom mord, våldtäkter, rån, skjutningar och sprängningar så låter han dem hållas och gör inte minsta insats för att kasta ut dem.

För självklart Svensson skall vi inte ta in individer som när de kommer hit startar ett regelrätt krig mot oss.

Den humanism regeringen Löfven och deras allierade påstår sig stå för är ju inget annat än ett godkännande av att individer från främmande länder skall ha rätt att terrorisera oss svenskar utan att någon vedergällning sker.

När Löfven och Lööf stoltserade över att de lät 10000 afghanska unga män stanna i Sverige gjorde de detta utan att först se vad det skulle innebära för oss svenskar. Svaret har vi nu. Ett stort antal – flera tusen – har inte klarat sin skolgång utan har i stället lierat sig med de tidigare invandrade brottssyndikaten.

Svensson, jag vet med säkerhet att bland de ”gamla” som nu finns inom äldre- och sjukvård finns kvinnor som en gång svalt för att ge sina barn möjligheter till studier men också möjlighet att äta sig mätta. Dina föräldrar gjorde det kanske inte men jag känner sådana som gjorde det.

Den som låter dagens verkliga humanitära katastrof fortsätta utan att agera för en ny regering, som tar oss ur detta genom att skicka i väg minst hundratusen individer från vårt land förutom alla de som mördat, våldtagit, rånat, bränt och sprängt egendom, visar därmed sin oförmåga att tolka verkligheten. Men också en svikares moral och feghet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

 

74381212_167364637707735_9025046282669916160_o

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Ett regelrätt krig mot oss

 1. Jag tolkar det som så att ni alla här tillåter dagens verkliga humanitära katastrof att fortsätta, utan att agera för en ny regering, eftersom käbblet numera enbart har lett till tre käbblande block i riksdagen och diverse konstellationer som enbart förvärrar problemen, ömsom med mer massinvandring och ömsom med sänkt välfärd.

  Alla tre blocken är för EU. Där ligger huvudproblemet.

  Således, eftersom ni inte stödjer Vetenskapliga partiet, eller inte bildar partier som valsamverkar med Vetenskapliga partiet, som ksulle erbjuda folket partier som kan ersätta problemet, så är ni en del av problemet.

  Jag säger som artikelförfattaren. Lägg ner svikarens moral och er feghet! Sätt igång! Nu!

  Gilla

 2. hllviken skriver:

  ll

  Gilla

 3. Janos Levai skriver:

  Jag är ungrare och jag (vi)har en stark humor i genen, jag ville inte skoja eller sarkastiska vara, men att kunna överleva det bistra sanningen då plötslig kommer fram min DNA framme, ursäkta mig det var inte illa menade…

  Don’t Worry Be Happy – Bobby Mcferrin vet svaret på livets problem – ALLT ÄR OK??

  Kalergi-planen som innebär ett drastiskt genomfört folkutbyte och även ett folkmord på Européer är faktiskt inskriven i EU-grundardokument. Att hävda att det är möjligt att få Eurokommissionen att överge den mordiska Kalergi-planen är som att hoppas att lejonen skall bli vegetarian.
  Varför ignoreras Coudenhove Kalergi-planen som syftar till total förstörelse av västliga samhällen helt i de vanliga medierna? – Jo, för det faktum att större delen av världen är okunnigt och ovetande om dessa enorma brott, och det är ett bevis för att det globala mediet själv är i förövarnas händer. :- (((((

  Kalergipriset

  • Jean-Claude Juncker, EU-kommissionens
  ordförande (2014)
  • Herman Van Rompuy, EU-rådets ordförande
  (2012)
  • Angela Merkel, Tysklands förbundskansler (2010)
  • Wladyslaw Bartoszewski, Polens utrikesminister
  (2008)
  • Vaira Vike-Freiberga, Lettlands president (2006)
  • Ibrahim Rugova, Kosovos President (2004)
  • Franco Komarica, Katolsk biskop i Bosnien
  (2002)
  Vilka stödde och betalade för Kalergis arbete?
  Tre bekräftade namn är finansoligarkerna Rothschild,
  Warburg och Baruch…..

  Var står Sverige i processen?

  Med vänlig hälsning
  János Lévai

  Gillad av 3 personer

  • michaelnilsson228 skriver:

   Hur många har ställts till svars för att ha förorsakat Sverige avsevärd skada genom en ohämmad massinvandring och dess konsekvenser allt efter Kalergis och bankelitens (finansiärernas) dröm om ett Europa i sönderfall (sönderslagna nationer) och hur många kommer att ställas till svars för detta brott?

   Gillad av 1 person

 4. hllviken skriver:

  ”Ett regelrätt krig mot oss”

  Det går att ställa in *undermålig* svensk text.

  Gillad av 1 person

 5. corneliadahlberg skriver:

  Det här övergreppet mot folket är nog det grövsta av alla pågående! Det står i vår grundlag att regeringen är skyldig att säkerställa att nya beslut inte riskerar folkets hälsa. Det verkar numer vara regel att våra regeringar fullskaligt skiter i grundlagen. Fram för Folkdomstolen!!!
  https://corneliadahlberg.wordpress.com/sanningskommission-och-riksratt/

  Gillad av 1 person

 6. hllviken skriver:

  Michael Oddane och Conny Andersson diskuterar orsaken bakom kaos i Sverige:

  ”…utarbetad agenda…skapa kaos och långsamt ta rättigheterna från folket” + Trump + Qanon.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.