Trevlig Nobelmiddag…

… men var är partiledaren för Sveriges största parti? Skämt åsido, han måste vända kappan ännu lite mer efter vinden så sitter han nog där nästa år, eller vad tror du?

De som istället blir inbjudna är bl a dessa:

79721108_10221147245500539_3357247150688829440_n

”Ledande politiker idag förnekar fakta” hör jag just Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin säga i sitt tal. Nej, jag är inte heller inbjuden men har TV:n på bakom min rygg 😉 och jag håller verkligen med! Dessa faktaförnekare till politiker gräver ju vår undergång som inte sätter stopp för den allomfattande spridningen av det dödliga vapnet 5G, alla gifter som tillåts trots kunskap om deras förödande verkan, den livsfarliga besprutningen av vår himmel o.s.v. Fast han syftar så klart på dem som inte blint tror på skolflickan Greta Thunbergs åsikt att vår livgivande koldioxid skulle vara giftig.

Just när han pratar om Alfred Nobels uppfinning av sprängmedel, sedan om atombomben, riktar SVT:s kameraman så klart kameran mot Nobels litteraturpristagare Peter Handke eftersom han inte anses vara politiskt korrekt. Kameramannen har tydligen gått i Joseph Goebbels skola…

Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Trevlig Nobelmiddag…

 1. Guilt by association, nazistargumentet och ad hominem är argumentationsfel som enbart leder till ovetenskapligt käbbel. https://sv.wikipedia.org/wiki/Argumentationsfel. 1939 lät nog nationalsocialistiska tyska demokratiska arbetarpartiet som ett mycket bra parti för många nationella socialdemokrater i SAP. Att Hitler därefter ville invadera världen med stöd av finanskapital från USA, samt påföra världen sina egna diktat, likt Bilderberggruppens bankmaffia gör idag, var nog inte lika välkänt vid den tidpunkten.

  Det gäller att veta vem fienden är idag. hela 8-parrtiet EU-vurmar mot det nya Stortyskland, inte enbart S.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Faktum kvarstår att samma parti hjälpte Hitlers trupper att döda våra grannar, långt senare dessutom. Den historiebeskrivningen lär i sammanhanget undantagsvis inte vara falsk, även om jag håller med dig, vi bör noga granska källorna och med all kunskap vi har idag ifrågasätta varje historiebeskrivning våra skolbarn tvingas lära sig utantill!

   Det är med andra ord mycket möjligt att det stämmer, den här gången, deras försvar av sitt älskade parti som håller på att ruinera Sverige, men när det t ex heter ”Sveriges Radio förklarade den faktiska händelsen 2004.” så kan jag inte låta bli att gissa att även den förklaringen i sin anda utgick ifrån pågående agenda, dvs att ge de extremt rika finansfamiljerna ännu mer pengar/makt medan folket smygvägen görs om till lydiga slavar precis som man gjorde med kolonierna, fast där kan vi inte tala om någon smygväg precis…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.