”Bästa förtroendevalda i Trollhättan”

Mail från Kenneth Sandberg

https://www.friatider.se/trollh-ttans-stad-st-ttar-chef-efter-lamotte-h-n

“Paula Pelli, områdeschef på kultur- och fritids­förvaltningen i Trollhättan, spelade in en film där hon hånade den misshandlade journalisten Joakim Lamotte.
Nu förklarar Trollhättans stad att man har fortsatt förtroende för Pelli och att videon ska ”ses som parodi”.”
……………

Sent: Wednesday, December 18

Bästa förtroendevalda i Trollhättan

Till min förvåning kunde jag läsa ovanstående om hur områdeschef Paula Pellis omdömeslösa agerande på internet försvaras av förvaltningschef Tommy Svensson. Det är min förhoppning att ni i den politiska styrelsen har en annan uppfattning gällande beteendet hos era anställda tjänstemän/kvinnor.

Att håna en misshandlad journalist, som dessutom blir bestulen på sin kamerautrustning, är inget annat än ett fruktansvärt agerande från Paula Pellis sida. Det kan inte undgå någon som åser journalisten Joakim Lamottes filmande att det råder fullt kaos på torget i Kronogården denna kväll, där inte ens närvarande poliser förmår upprätthålla kontrollen och lugnet. Inte heller är vi ovetande om hur detta kaotiska tillstånd och avsaknaden av lugn och trygghet är ett sedan länge etablerat tillstånd i Trollhättan.

När man åser Paula Pellis hånfulla video får man dessutom intrycket av att det knappast är en vuxen kvinna utan en omogen flicka som spelar teater i videon. Allra minst en “områdeschef” i kommunen Trollhättan!

Min förhoppning är att ni tar ett allvarligt samtal med denna unga dam, så att Trollhättan inte ska framstå som en stad helt utan omdöme och styre.

Med vänlig hälsning
//Kenneth Sandberg

To: elisabeth.funck@trollhattan.se ; ulrika.strandrot.frid@trollhattan.se ; hakan.falck@trollhattan.se ; katja.saari@trollhattan.se ; ann-christine.apelman@trollhattan.se ; vivian.komstadius@trollhattan.se ; thomas.wennersten@trollhattan.se ; helena.kortered@trollhattan.se ; ulla.andersson@trollhattan.se ; tallat.abdelmallak@politiker.trollhattan.se ; anders.karlzon@politiker.trollhattan.se ; olinybber@gmail.com ; Erland.Larsson@politiker.trollhattan.se ; marie-louise.coon@politiker.trollhattan.se ; maj-lis.stridh@politiker.trollhattan.se ; peter.pk.karlsson@telia.com ; Abdul.Farah@politiker.trollhattan.se ; ulf.claesson@telia.com ; hilkka.andersson@politiker.trollhattan.se ; patricia.valerialabrana@politiker.trollhattan.se ; margreth.johnsson@politiker.trollhattan.se ; ann-christin.holgersson@politiker.trollhattan.se ; remigiusz.bielinski@politiker.trollhattan.se ; monica.hanson@trollhattan.se ; bengt.karlsson@politiker.trollhattan.se ; Paul Åkerlund ; sven-ake.moll@politiker.trollhattan.se ; peter.andersson@politiker.trollhattan.se ; peter.eriksson@trollhattan.se ; michael.meijer@politiker.trollhattan.se ; sofia.lindholm@politiker.trollhattan.se ; esther.ohara@politiker.trollhattan.se ; mattias.foldemark@politiker.trollhattan.se ; jennie.bergius@politiker.trollhattan.se ; jennie.olsson-orn@politiker.trollhattan.se ; Jens.Jonsson@politiker.trollhattan.se ; cecilia.gustafsson@politiker.trollhattan.se ; lasse.henriksen@politiker.trollhattan.se ; lina.fryk.granat@politiker.trollhattan.se ; moez.dharsani@politiker.trollhattan.se ; annicka.johansson@politiker.trollhattan.se ; Ingela.Lundberg@politiker.trollhattan.se ; Leo.Stridh@politiker.trollhattan.se ; Mari.Bergh@politiker.trollhattan.se ; Mohamed.Muqtaar.Mohamoud@politiker.trollhattan.se ; trollhattans.stad@trollhattan.se
Cc: paula.pelli@trollhattan.se
Subject: Omdömeslöst..!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till ”Bästa förtroendevalda i Trollhättan”

 1. hllviken skriver:

  Paula Pellis hånvideo spelades in tidigt en morgon 🙂 🙂 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  Paula Pelli har stängt av sin twitter, förmodligen därför att de flesta anser att hon är barnslig och löjlig.
  Träffande; läs även kommentarerna under 🙂 🙂 🙂

  Gillad av 3 personer

 3. hllviken skriver:

  ❗️❗️❗️❗️❗️

  https://lastips.se/om

  👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  Gillad av 3 personer

 4. corneliadahlberg skriver:

  Mer från Kalle Hellberg om krigszonen i Trollhättan:

  Programmet ”Medierna” i P1 gör i dag ner Lamotte på sitt typiska vänstersätt, allt för att förringa vad invandrarna gör. Gangstrar tas i försvar, Lamotte bespottas och beskylls för att vara den som provocerar fram bråk. Det är de journalister som aldrig är på plats, men som vet att det är lugnt i Trollhättan, som allmänheten ska lita på, enligt ”Mediernas” budskap.

  https://sverigesradio.se/medierna dra fram till 13.30 och njut av deras lögnjournalistik om de snälla gangstrarna på denna plats i Trollhättan, där det inte händer något bråk.

  Men det händer ständigt sådana våldstendenser i Kronogården, som enligt ”Medierna” inte förekommer, här ett exempel som skedde ett par timmar innan Lamotte kom till platsen:
  https://samnytt.se/man-ranad-av-gang-pa-tiotal-personer-i-kronogarden-normaltillstandet-i-det-har-omradet/ Läs även de länkar som finns i artikeln.

  Här en samling artiklar från lokaltidningen i Trollhättan, kan det vara Lamotts fel att allt detta händer just där? https://www.ttela.se/om/Kronog%C3%A5rden

  Gillad av 1 person

  • michaelnilsson228 skriver:

   Om det är Joakims Lamottes fel så måste han ha varit på Kronogården dagligen och dygnet runt i flera år. Är det också Joakims fel att polisen måste eskortera ambulans och brandbilar in på Kronogården?

   Jag vill uppmana politiker, journalister, PK-folk och alla andra som vräker ur sig om att det är svenska folkets fel att inte integrationen fungerar genom att ta reda på varför den inte fungerar.

   Många av invandrarna även efter lång tid i Sverige – även om de är svenska medborgare och till och med födda här – inte känner sig som svenskar och inte ser Sverige som sitt fosterland. Dom vill inte bli svenskar.

   De kriminella och maktkänsliga invandrarnas förakt för såväl sina offer som polisen är bottenlöst. Men deras förakt sträcker sig längre än så: De föraktar också det svenska samhället för dess jämställdhet och kravlöshet. Den makt som tillkommer mannen i deras hemlands patriarkala kultur söker dessa pojkar förgäves i Sverige.

   Förakt är relaterat till känslor av överlägsenhet och makt. Rånarna i deras förhållande till offren. Mycket talar för att det även gäller våldtäktsmännen. Förakt för den fega majoritetsbefolkningen och dess omoraliska kvinnor, ”hororna”, kombinerat med en drift att med våld demonstrera sin makt så som ockupationssoldater i alla tider gjort.

   I de segregerade förorterna växer en rotlös, normlös generation som de vuxna varken kan eller orkar hantera. Dessa ungdomars distansering till det svenska kan närmast beskrivas som ”svenskhat”. Föräldrarna, som inte lärt sig svenska och aldrig fått riktiga arbeten utan lever på bidrag och tillbringar dagarna framför teven, har förlorat sina barns respekt. Ungdomarna hatar Sverige och svenskarna för vad politiker har gjort deras föräldrar. Sönerna har ärvt fädernas bitterhet över sin sociala degradering i det nya landet. I mötena med svenska ungdomar söker dessa invandrarungdomar revansch och bekräftelse på sin makt.

   Yttersta förklaringen till invandrarungdomarnas svenskhat ligger i att de inte ser någon framtid i Sverige. De ser att deras föräldrar inte får några jobb, alltså kommer de själva inte att få några. De tycker inte att samhället är till för dom, bara för svenskarna. Många av de här ungdomarna är förlorare som aldrig kommer in i samhället. De blir kriminella.

   Vems fel är det att inte integrationen fungerar? Är det det svenska folket eller är det dom svenska politikerna?

   Jag ska ge er en liten ledtråd: ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket”, står det i grundlagen. Utom när det gäller migrationspolitiken, för där bestämmer MP, samtidigt som MP blundar för integrationsproblemen.

   Gillad av 1 person

   • corneliadahlberg skriver:

    Muslimsk kvinna som kom med familjen till Sverige som flykting har beskrivit integrationsproblemen på ett liknande sätt, av egen erfarenhet. Din analys, hennes verklighetsbeskrivning får vi aldrig se i pk media. Tack Michael!

    Gillad av 1 person

 5. hllviken skriver:

  Jackan kostar 9000 SEK. – Vem betalade den?

  Gillad av 1 person

  • G54 skriver:

   KAN bero på att dom beter sig som apor.

   Gillad av 1 person

   • michaelnilsson228 skriver:

    Du har helt rätt G54. Dom beter sig som apor. Jag ska försöka förklara varför.

    Ilska är något som djur (apor t.ex.) använder mot varandra, hundar morrar och visar hörntänderna, och avsikten är att skapa rädsla hos den andre.

    Ur ett KBT-perspektiv (inlärningsteoretiskt perspektiv) skulle man kunna förklara ilskans lockelse med att det är starkt belönande för en kort stund att uttrycka ilska eller irritation. Man känner sig spänd innan, och lättad en stund efter, vilket gör att beteendet (ilskeuttryckandet) belönas och förstärks. Men denna lättnad är alltså bara kortsiktig och det riskerar att bli en ond cirkel, där man upprepar ett beteende som leder till problem på sikt.

    I vårt moderna samhälle är de flesta konflikter inte direkt hotande för vår fysiska integritet. Det finns inget hot om våld. Därför så blir ilska på ett plan onödig. Kroppen går igång som för att försvara sig eller fly, men egentligen finns inget behov av detta. I alla fall inte om man gör en realistisk bedömning. Däremot känns det ofta som att psykologiska hot är verkligt hotande mot vår existens. Vi upplever situationer som mer hotande än de egentligen är och får lättare att gå in i ilska, som gör att människor övertolkar olika hot och därför överreagerar med överdriven ilska.

    Det den här gruppen gör mot Joakim är en härskarteknik. Härskartekniker är ett begrepp som används för att beskriva sätt att ta eller behålla makten över någon annan, mot främlingar och i samhället i stort. Härskartekniker är något som människor och djur använder. Det vanligaste är att en överordnad grupp använder härskartekniker för att hålla den underordnade gruppen på plats och bibehålla sin makt.

    Tyvärr så är det vi svenskar som är den underordnade gruppen just nu. Jag ber på mina bara knän att det blir en förändring snart.

    Jag vill önska er trots allt en god fortsättning på det nya året!

    Gillad av 1 person

 6. hllviken skriver:

  Han skrev detta till Joakim Lamotte:

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Arbeta ihop varje öre han kostat oss, frånta ev medborgarskap + utvisning på livstid borde vara självklart!

   Gillad av 1 person

  • michaelnilsson228 skriver:

   Jag vill analysera denna jeppe mirjet Sfishta text till Joakim.

   1. Horunge. (Ålderdomligt ord, nedsättande. Utomäktenskapligt barn). Det är många som inte är gifta som får barn. Jag undrar vem som har lärt dig det ordet.

   2. Feg. Nej du, han är allt annat än feg som utsätter sig för risk för eget liv för att visa hur det ser ut i problemområden.

   3. Patetisk. Patetisk för mig betyder: När någon beter sig barnsligt i en konflikt. Vem är det som beter sig barnsligt i videon.

   4. Vad ska du göra om du och Joakim korsar vägar. Vad har Joakim gjort dig? Det heter förresten: Korsar varandras vägar.

   5. Att hota att göra något med någons barn är det lägsta man kan göra. Vad har barnen gjort dig? Det du skriver här är olaga hot, om du inte visste det.

   6. Den som jag ser är feg och patetisk är du mirjet Sfishta.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.