”Roliga skribenter”

Från Kenneth Sandberg, sandberg.kenneth@telia.com 23 januari 2020

Bästa Sandor Herold,
Du beskriver situationen alldeles korrekt. Det är dock som att hälla vatten på en gås att kommunicera med Asylsvenskas redaktörer och skribenter. Inte för att dom inte förstår hur det hänger ihop, men dom har förpassat sig själva till en omöjlig vänstersocialistisk återvändsgränd.

Jag är helt överens med dig om att hoppas på att dessa landsförrädare någon gång ska drabbas av sprängningarna och skjutningarna. Dessvärre hinner dom kanske dö en naturlig död – och istället blir det deras oskyldiga barnbarn som ska framleva i det helvete som skapats i Sverige..!

//Kenneth Sandberg
………..

From: Sandor …
Sent: Thursday, January 23, 2020 9:07 AM
To: Pia Rehnquist ; Heidi Avellan ; Sydsvenskan Lindberg ; henrik.bredberg@sydsvenskan.se ; Mats Skogkär ; moa.berglof@sydsvenskan.se ; medandraord@sydsvenskan.se ; Asikter ; Sydsvenskan Aktuella
Subject: rolig ledars

Malmö 23-1-2020

Till Heidi och andra roliga skribenter på sydsvenskans ledarsida

Idag den 23-1 så handlar sydsvenskans ledarsida i huvudsak om sprängningar.

Den tredje meningen lyder så här : ”Brottstypen har ökat i en omfattning som är lika orimlig som den är svårbegriplig”.

En mening längre in i ledaren lyder så här: ” Men ofta tycks sprängdåden kunna kopplas till personer fån samma kriminella fraktioner som står för en betydande del av övrig grov brottslighet”.

Verkligen två meningar som står i motsats till varandra och som med önskvärd tydlighet visar att sydsvenskans ledarskribenter precis som dom flesta mycket väl känner till orsakerna till sprängningarna och att det inte alls är svårbegripligt att förstå orsakerna till dessa, nämligen invandringen som fört med sig att ett okänt antal primitiva varelser komna från kulturer där man inte har några som helst spärrar för att nå sina mål i sina kriminella verksamheter och där man inte skyr några som helst medel, inte ens att spränga både fastigheter och fordon eller människor sönder och samman.

I den andra relaterade meningen så skriver ju sydsvenskan att sprängdåden ofta kan kopplas till personer från samma kriminella fraktioner som står för en betydande del av övrig grov brottslighet, och vi har ju under årens lopp fått ett otal bevis för att så gott som all grov brottslighet utförs av varelser komna från i huvudsak dom s k MENA – länderna så då måste det ju vara så med sprängningarna också om man skall tolka sydsvenskans ledare.

Sedan kan man ju undra varför sydsvenskan nu spelar upp en orolig fasad över dessa sprängningar? Ni har ju för f-n fått det mångkulturella liberala Sverige som ni har kämpat för i årtionden så vad är problemet? I stället så skulle ni ju skriva en positiv ledarsida över det Sverige som ni hjälpt till att skapa och som innehåller i princip dagliga skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, mord, misshandel , våldtäkter, rån, bidragsfusk och allt annat jävelskap som tidigare innan massinvandringen av vildar blev ett faktum inte hörde vardagen till i Sverige utan var en ganska ovanlig företeelse.

Överskriften på dagens ledarsida borde ha varit ” Med stolthet kan vi med dom senaste sprängningarna konstatera att vi har kommit ett steg närmare vårt mål,

nämligen att förvandla Sverige till ett nordiskt Mellanöstern”.

Till sist så önskar jag att du Heidi och dina medarbetare på ledarsidan inom en snar framtid skall få vakna mitt i natten med att fönsterrutorna i era hem sprängs av en mångkulturell dynamitladdning så att ni fullt ut kan få njuta av det ni med er censurjournalistik förvandlat Sverige till.

Det vore inte mer än rätt åt er och alla andra, journalister och politiker, som aktivt hjälpt till att förstöra landet att ni också drabbades av det ni ställt till med, förbannade hycklare!

Kan man hoppas på att ovanstående rader publiceras i tidningen?

Sandor Herold, ej så sprängfylld invandrare

73528712_10220802639805612_7920500034100002816_n

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Roliga skribenter”

 1. hllviken skriver:

  Ovanligt bra artikel + kommentarer om kommunernas trängda ekonomi:

  http://www.svd.se/de-stora-kostnaderna-for-aldre-ligger-framfor-oss

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Drar en lättnandens suck varje gång människor tillåts uttrycka sanningen även i media vi tvingas skattefinansiera. De börjar väl förstå att man inte alltid kan lägga locket på.

   Jag reagerade på inledande orden i rutan: ”Det här är en argumenterande text med syfte att påverka. Åsikterna som uttrycks är skribentens egna.” Är det ett sätt att distansera sig från innebörden i texten eller är det så sällan förekommande att medias skribenter uttrycker sina egna åsikter? Eller är det standard? Är uppvuxen med SvD och läser den när jag hälsar på pappa men har aldrig sett den rutan förr.

   Gillad av 1 person

   • hllviken skriver:

    Jag tror att redaktionen markerar avstånd till ej PK-åsikter.

    Det är ju inte klokt att skylla på svenska pensionärer som betalat sitt uppehälle flera gånger om.
    Dessutom tog ministären Persson flera hundra miljarder ur pensionsfonderna och använde till annat. Persson sa att varje krona skulle betalas tillbaka – inte en enda krona har hittills betalats!

    Samtidigt förtigs kostnaderna av massinvandringen.

    Detta inlägg i SvD var mot strömmen och uppfriskande.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.