Stefan Quisling

Av Olle Ljungbeck

Till dig som fortfarande är medlem i det socialdemokratiska partiet, SAP m fl.

Du som fortfarande är medlem i det socialdemokratiska partiet, SAP, bör om Du är demokrat, efter det självklara frikännandet av Ann-Sofi Hermansson ta ditt medlemskap under övervägande. Inte nog med att socialdemokraterna i Göteborg röstade bort henne som kommunstyrelsens ordförande i Göteborg. Partiledning såväl som flertalet
medlemmar har inte på något vis stött henne i kampen mot islamism och religiös diktatur.

Det blir för var dag mer tydligt och mer skrämmande hur det socialdemokratiska partiet med Stefan Löfven i spetsen faller till föga för de invandrade islamisterna/barbarerna och låter dessa riva ner allt det vi svenskar byggt upp av demokrati, välfärd, trygghet, rättsmedvetande etc. För var dag som går ökar morden, våldtäkterna, rånen (inte minst våldet mot våra svenska kvinnor/ barn), bränderna, skjutningarna från de barbarer som kommit in i Sverige efter 2000-talet.

Det ytterst allvarliga är att landets regeringsparti Socialdemokraterna, SAP i stort sett låter detta ske som om det inte förekommer!

Precis på samma sätt som man låter de invandrade islamisterna härja fritt utan att agera för att återställa rättsstaten Sverige – lämnar man denna hedervärda kvinna – Ann-Sofi Hermansson att ensam försvara Sverige mot de individer utifrån – islamister och de som vill göra koranen till lag – åt sitt öde.

Socialdemokraternas agerande i massinvandringsfrågan och partiets överslätande attityd mot de invandrade brottslingarna får mig att fundera på om det finns ett syfte och vad är i så fall detta?

Dessa funderingar ger mig då plötsligt en historisk återkoppling.

Det slår mig nämligen att vårt grannland Norge under nazistisk ockupation under fyrtiotalet hade ett nazistiskt parti Nasjonal Samling under ledning av norrmannen Vidkun Quisling. För att denne skulle få vara ”regeringschef” lovade han Hitler att ge honom fria händer att agera mot norrmännen.

Kan vi svenskar hitta något mer likartat beträffande Sverige? Det vi nu ser av total eftergivenhet mot de invandrade barbarerna är ju att Stefan Löfven så gott som aldrig reagerar mot deras terror. Hans ”ickeagerande” tydliggör ju att invandrade mördare etc från muslimska länder är överordnade trygghet för svenska folket.

Han är i detta fall en kopia av Quisling. Han har redan för att kunna behålla makten gett islamisterna frihet att terrorisera svenska folket. Om han får behålla denna är han beredd att gå hur långt som helst i eftergivenhet mot dem som terroriserar och mördar vårt folk.

Detta räknar han med att få göra om han håller islamisterna om ryggen och överser med deras terror. Och därför kommer han inte att bekämpa deras terror.

Vidkun Qisling lät Hitler/nazisterna bedriva en total terror mot norrmänen. Inga förbrytelser hur fruktansvärda de än var bekämpades av Quisling. På samma vis tolererar Stefan Löfven i Sverige i dag vilken brutalitet och kriminalitet som helst från sina presumtiva medlemmar islamisterna.

För att försvara sitt förräderi mot svenska folket kommer han med bortförklaringar och undanflykter om att det beror på utanförskap etc etc. En av hans lakejer den totala nollan – Damberg – kan t ex uttrycka sig på följande vis om rånare som urinerar på sina svenska offer; ”De känner hopplöshet”!

Stefan Löfven var regeringschef och den som släppte in flera hundratusen individer 2015. Flertalet av dessa är bekännare av islam och har Koranen – den grymmaste av alla religiösa skrifter som också har de mest ohyggliga straffen och mest primitiva levnadsregler för en miljard människor – som rättesnöre. Där Koranen är statsreligion finns inte heller någon individuell frihet och kvinnans situation är ohygglig.

Större delen av de inkommande vägrar följa de regler den svenska grundlagen anger och anser att de även i Sverige skall leva efter Koranens antidemokratiska och grundlagsstridiga regler. Men inte nog härmed. De anser att även vi svenskar skall tvingas till detta.

Detta har resulterat i en kriminalitet och brottslighet som Sverige aldrig varit i närheten av tidigare. Mord, våldtäkter, rån skjutningar, bränder – utförda av utifrån kommande individer – har en sådan omfattning i dag att vissa talar om regelrätta krigszoner.

Stefan Löfven är ju som regeringschef (enligt grundlagen) skyldig att med alla till buds stående medel skydda svenska folket från dessa fasansfulla brottslingar – men gör det inte. Han gör det inte, därför att han liksom Vidkun Quisling är förblindad av makten. Liksom Quisling fick regera Norge på nåder av nazisterna, om han tillät vilken slags grymhet som helst, tror sig Stefan Löfven kunna bibehålla makten i Sverige om han inte straffar invandrarna om de dödar, våldför sig etc på svenskar.

Ett ex. I Sverige finns i dag ett antal islamister som anses vara ett hot mot det svenska samhället. De skulle enligt lagen utvisas men så sker inte. Stefan Löfvens motiv till detta är att de kan dömas till döden i sitt hemland! Flera av dem går i dag lösa i samhället och kan vilken dag som helst döda svenskar? Var finns logiken. Borde inte skyddet till liv och lem i första hand gälla svenskar?

Stefan Löfvens skuld till svenska folkets lidande är inte mindre än den Vidkun Quisling bär till norrmännen genom sin eftergivenhet mot Hitler och nazismen. I antalet offer är den t o m större än Quislings.

I dag redovisade TV hur rånen mot minderåriga svenska barn har ökat katastrofalt. Merparten av detta våld står invandrare för.

Men Du som läser detta skall också vara medveten om att Stefan Löfven, utan stöd av Annie Lööf, Nyamko Sabuni och Per Bolund samt Isabella Lövin inte skulle kunna rasera Sverige som han i dag gör. De är därför hans medbrottslingar. En röst på dessa jämte Stefan Löfven kommer att innebär det svenska samhällets kollaps och barbarerna i stället tar över.

Vill Du verkligen riskera en sådan framtid för dina barn, anhöriga, ja hela svenska folket?

Till slut till dig som läser detta vill jag ställa följande fråga. I Norge avrättades Vidkun Quisling för sina fruktansvärda brott. Man avrättade honom trots att han inte var den direkte mördaren men ansågs likväl den ansvarige för de brott som begicks på hans order.

På vilket sätt anser Du att Stefan Löfven bär skulden till den katastrofala kriminalitet och våldsvåg med tusentals offer efter invandringsvågen 2015? Om Du anser honom skyldig. Vilket straff bör han och de tidigare nämnda medlöparna då ha. Märk väl att dödsstraff ingår inte i den svenska straffskalan.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

84648190_118135403074317_44344532308852736_n

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Stefan Quisling

 1. G54 skriver:

  När ska islamiseringen av Sverige hejdas?

  Svaret är: ALDRIG!
  Islam och dess muslimer har faktiskt full rätt att ta över Sverige!
  Varför?
  Svaret heter; BARCELONAAVTALET!

  https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet

  Gillad av 2 personer

 2. drhallonhatt skriver:

  Här är en bra förklaring på varför landet Sverige sjunker som en sten https://www.youtube.com/watch?v=xc-f_QSikJk

  Gillad av 2 personer

 3. hllviken skriver:

  Vår genialiske statsminister säger att förnedringsrånen mot svenska barn beror på de skattesänkningar som den tidigare alliansregeringen införde!

  Gillad av 3 personer

  • hllviken skriver:

   Tryck på datumet så ser du HB´s förslag till problemets lösning.

   Gillad av 2 personer

   • corneliadahlberg skriver:

    Mitt förslag är ännu bättre eftersom även alla V, MP, C, L och S kommer älska det, till en början i alla fall. Ni andra kommer älska det lite senare:

    Vi hälsar alla, med betoning på ALLA, människor på hela jordklotet hjärtligt välkomna att bosätta sig i Sverige! Vi har tyvärr förlorat ca hälften av vår matproduktion och ersatt den med import av miljöförstörande, för att göra alla V, MP, C, L och S och nu får vi lägga till M och KD glada – klimatförstörande – mat från all världens hörn. Vi är tacksamma om alla vill hjälpas åt att återskapa en levande landsbygd, för miljöns (klimatets?) skull.

    Samma regler kommer så klart gälla alla vilket inte gör V, MP, C, L och S lika glada längre. Alla får nämligen köpa eller bygga sina egna hem, odla sin täppa så det finns mat på bordet (kan bli problem med 10 munnar att mätta men det går nog). Getterna runt knuten står för mjölkpruduktionen, höns för ägg och tuppen för reproduktionen. SFI lanseras gratis via internet, gratis även för oss andra, jag menar våra fattigpensionärer behöver inte längre skinnflås bokstavligt talat för att betala kalaset.

    Begås brott av fängelsegrad blir det fotboja och lämpligt arbete till dess kostnaderna för brottet är återbetalt. Varför inte bygga Ostlänken så kan den ju bli riktigt billig! Boende i husvagn, mat lagar man själv, gym orkar ingen efter en slitsam arbetsdag. När polisinsats, rättegång, brottsoffer är betalt, advokat betalar man själv så klart, fråntas utrikesfödda om brottet var grovt sitt medborgarskap och enkelbiljetten hem är ett faktum, med eller utan familj.

    Mindre brott samma boja/arbete och återkommer beteendet – Raus (ut på tyska). Jag är övertygad om att brottslingarna skulle må själsligt bäst av känslan att ha gjort rätt för sig!

    Mitt förslag genererar dessutom arbetstillfällen eftersom vi behöver fler som bevakar och ser till att Ostlänken blir byggd, men det kostar en spottstyver om du jämför kostnad för fängelsevistelse.

    Bra va?

    Gillad av 2 personer

   • hllviken skriver:

    Kul idéer! 🙂

    Du är på riktigt gott humör idag! 🙂

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Ja du inspirerade mig 😍

    Gilla

 4. Han ska inte straffas. Hans handlingar är straff nog, såväl som för de som röstade på honom.

  ”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
  / George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

  …och är det INTE så det är, så är han enbart dum i huvudet och det straffet är på något vis mer katastrofalt både för honom och för de som har valt honom… men givetvis också passande om de som har valt honom dessutom har drabbats av konsekvenserna.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Politiker som bryter mot grundlagen och upprepar beteendet dessutom ska absolut straffas, vad ska vi annars med ett rättssystem till? I så fall är det släpp fångarne loss för alla som gäller! Förresten skulle nog anarki fungera mycket bättre än dagens styre 🙂

   Gillad av 1 person

   • I så fall förespråkar du revolution mot JÖK:en-majoriteten och jag rekommenderar inte revolution mot majoriteten. Dels är det odemokratiskt, dels är det dömt att misslyckas.
    Anarki, d.v.s. att vara utan stat och utan styrning, kan jag inte rekommendera. Det kommer sannolikt leda till att storkapitalet tar över genom paramilitär. Hur bra det går ser man på vissa ställen i Sydamerika. inte särskilt kul för folken där.

    Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Revolution? Nej bara att lagen följs och är lika för alla.

    Anarki skulle kunna gagna oss om tillräckligt många har genomskådat vad som pågår och vill förändring!

    Gillad av 1 person

   • Jag tror nog hellre du vill ha ett ekologiskt hållbart vänsternationellt styre genomfört av mediterande människor med mod, medkänsla och förmåga att tänka i 17 generationer framåt. Istället för att psykopaterna har frihet att göra vad de vill. För är det inte det vi har nu? Är det inte nära anarki i toklandet nu? Meditera på saken!

    Gillad av 1 person

 5. hllviken skriver:

  Intressant om spioneri

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.