Replik till S-kvinnor

Av Olle Ljungbeck

Replik till S-kvinnor Gävleborg. ”100 år av kvinnokamp – men vi får aldrig ge upp”.

Men visst har ni gett upp! Tecknet på det är ju bl a att ni måste blicka bakåt för att kunna vittna om denna kvinnokamp. Något ni själva kämpat igenom finns ju inte. Till på köpet accepterar ni i dag en antifeminist som partiledare – Stefan Löfven.

Exemplen att han inte är feminist är många. Inte minst när han krävde att de kvinnliga socialdemokratiska ministrarna skull bära slöja när man besökte kanske världens främsta kvinnoförtryckande land. Ingen enda europeisk regeringschef, kvinna som man har ställt upp på något liknande när de besökt Iran m fl kvinnokränkande länder.

Och ni själv? Jag är motståndare till massinvandringen av individer från de länder där islam – den värsta förtryckarreligionen/kulturen av kvinnor – är statsreligion. Men jag kan trots detta inte som ni gjort och fortfarande gör tänka mig att lämna alla invandrade muslimska kvinnor i sticket genom hedersvåld, könsstympning, förtryck av framförallt invandrarflickor i religiösa friskolor. Självklart skulle ni rensat bort allt detta om ni fortsatt att föra förra seklets socialdemokratiska kvinnokamp. Själv har jag på alla sätt försökt stödja dessa kvinnor. Det har gått så långt att man försökt tysta mig även från socialdemokratiskt håll i denna kamp för alla kvinnors rätt till trygghet och jämlikhet.

Men inte nog med att ni offrat de muslimska kvinnorna åt sitt öde. Ni har ju också offrat de svenska kvinnorna/flickornas trygghet genom att tolerera (eller att aldrig få ert parti eller regeringen att göra kraftfulla insatser till skydd för såväl svenska som invandrarkvinnor ) invandrade mäns terror mot dessa kvinnor.

Ni låter dessa män begå våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor i en alltmer accelererande takt. Svenska skolflickor kan i dag inte vara trygga i skolan eller utanför hemmet utan risk för att bli våldtagna.

Det ni kallar kamp gjorde skäl för namnet under förra seklet. Men i dag är ni inget annat än pratmakare som t o m stöder en antifeminist.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.