Demokratisk kapitulation

Danmark använder redan viruset som täckmantel för pågående övertagande av 1%-arnas diktatur, se Danmark förbjuder information som går mot myndigheternas coronapolicy ur News Voice.

I Sverige vill även Röfvén använda influensan för ”tillfälligt” maktövertagande. Är inte allt ett experiment för att se hur lättlurade folken är av samma 1%-ares media, hur lätt det är att ta över? Läs:

Olle Ljungbeck

”Att ge mer makt åt en psykopat och landsförrädare innebär katastrof för landet och dess invånare!

Landsförrädaren – Stefan Löfven – har begärt att riksdagen skall ge honom totala befogenheter så han inte behöver begära riksdagens godkännande utan ensidigt kan besluta i frågor rörande Coronans verkningar!

Att ge en psykopat total makt innebär en demokratisk kapitulation men självklart också ett allvarligt hot mot landet och dess invånare.

Stefan Löfven har hittills i så gott som alla frågor visat sig totalt oduglig. Han är ansvarig för massinvandringen och den katastrof den lett till på så gott som alla områden. Då frågade han inte folket utan tog besluten i strid mot Grundlagen.

Massinvandringen är det största brott som någonsin begåtts mot svenska folket. Ett medgivande om ovanstående fullmakter innebär att övriga partier blir medskyldiga till vilka beslut som Löfven än fattar.

Stefan Löfven har haft 6 år på sig att skapa en beredskap och beredskapslager för oförutsedda kriser, men inte brytt sig det minsta!

Inget i konstitutionen har hindrat honom från detta. I stället säger grundlagen att det är hans skyldighet.

Han har skrutit med att ha lagt ett stort antal förslag om utredningar som skulle innebära förbättringar på en rad områden. Problemet är emellertid att dessa utredningar aldrig blir klara och därför blir det heller ingen lösning på aktualiserade problem. Detta är kännetecknande för Löfven. Många stora ord, men aldrig handling.
Bl a denna handlingsförlamning gör att Sverige i dag, i en av de värsta kriserna någonsin, står totalt utan några som helst resurser för att möta Coronans verkningar.

Självklart är det då hans skuld att såväl smittade som vårdpersonal dör i en omfattning som han är orsak till.

Skyldigheten att sådan beredskap skall finnas är inskrivet i Sveriges främsta lag – Grundlagen.

När han nu begär extra ordinära befogenheter är detta enbart svepskäl för att därmed
försvara sina tidigare misstag och till korta kommande genom påståendet, att om han haft större makt redan tidigare hade kriserna inte uppstått! Så är det självklart inte. Regeringsformen ger redan nu honom de befogenheter han behöver och behövt.

Hans begäran är inget annat än svepskäl för att han längre fram skall kunna försvara sin oförmåga på alla områden och när Coronan ebbat ut av sig själv; ”att om han hade fått denna makt tidigare skulle han kunnat handlat på ett mera konsekvent och riktigt sätt”.

Till alla er som då har medverkat till att ge denne usling diktatorisk makt vill jag säga följande. När Coronan så småningom klingat ut av sig själv kommer Stefan Löven att säga; ”Ja där ser ni. När ni gav oinskränkt makt åt mig räddade jag er från epidemin”. Därefter kommer alla inskränkta och lättlurade medborgare att rösta fram denne usling en period till!

En annan fråga som tål att fundera över. Varför får tidningarna ett stöd på f n 200 miljoner. Jo därför att de så gott som till 90 procent skall fortsätta att ge sitt stöd åt honom. Hur kan man ge detta stöd till tidningar inom 2 koncerner som sammantaget äger större delen av Sveriges medier? En av dem Bonniers som verkligen inte saknar resurser får sålunda bidrag medan ett stort antal av Sveriges småföretag går under?

Till det parti jag är medlem i – Sverigedemokraterna (SD) – vill jag klargöra. Stödjer SD fullmakter åt denne usling – Stefan Löfven – kan partiet inte längre räkna med min röst. Det finns ingen anledning att utvidga regeringens befogenheter. Det som behövs för att klara Sverige ur krisen finns redan.

Om det är sant att M inte tänker rösta för de fullmakter Löfven begär hedrar det dem men borde vara en självklarhet för alla de som påstår sig vara demokrater.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

84648190_118135403074317_44344532308852736_n

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Demokratisk kapitulation

 1. Conny Lundberg skriver:

  Mycket bra skrivet, som vanligt! Det är besynnerligt att man försöker få mer makt för regeringens agerande när svenska folket redan är så hjärntvättade av media att de mer eller mindre går med på det mesta som denna regering gör? När så, trots detta, sker så får man undra över vilka åtgärder man smider ränker för att sätta in mot Sverige och dess befolkning?

  Gillad av 5 personer

 2. Pingback: Demokratisk kapitulation — corneliadahlberg – Life, Death and all between

 3. hllviken skriver:

  lll

  Gillad av 5 personer

 4. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gillad av 1 person

 5. Varjager skriver:

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Väldigt bra skrivet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.