Mikael Nordfors talar

Lyssna 53 min på Michael Oddanes gripande intervju med läkaren Mikael Nordfors som inte sålt sin själ till djävulen finansindustrins Big Pharma och priset han fått betala för att vara ärlig! Förutom helhetsanalysen av vår situation i Sverige och övriga av finansindustrin kontrollerade länder ger han även tips om hur du enkelt förebygger Covid-19.

”Fler och fler länder väljer att använda alternativa läkemedel för att behandla patienter med Covid-19. Även president Trump i USA har beställt 28 miljoner doser klorokin som tillsammans med zink och c-vitamin är en effektiv behandlingsmetod.

Men i Sverige går myndigheterna och media ut och varnar för klorokin och hydroxiklorokin…” säger Leif och tipsar om mer info av Mikael Nordfors kring Corona:

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mikael Nordfors talar

 1. Pingback: Mikael Nordenberg talar — corneliadahlberg – Life, Death and all between

 2. Hittade DaVinci Syndrome i Urban Dictionary, men den påminner inte om de diagnoser som Mikael Nordfors tidigare har meddelat. ”DaVinci Syndrome” tycks inte heller existera som någon diagnos … än …

  Nordfors fanns f.ö. på Direktdemokraternas EU-lista 2019. Storvulna tendenser och narcissism är f.ö. inte ovanligt inom politiken, även om man säkert kan ha de tendenserna helt utan att begå dåliga handlingar, eller faktiskt kan vara en individ med sådan läggning, som ändå har hedervärda mål och är duktig på att tänka rätt och göra rätt….

  …rätt upp i arselet… s.a.s. vilket påminer mig om den oförsmutsade Sanningen av George Carlin ”Den amerikanska drömmen”. Men samtidigt:

  ”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
  / George Orwell Källa: Goodreads

  Så kanske de flesta i USA och i Sverige ändå förtjänar rektal-penetration tills de skriker av smärta? Vore ju nästan synd om det skulle bota, såsom folk röstar i allmänhet.

  Jag vill samtidigt uppmärksamma något om Direktdemokraterna, även till Nordfors som kan ta med sig frågan dit, om han vill. Varför redogör jag för under rubriken ”Mina tidigare partipolitiska engagemang” på denna sida.

  Jag förespråkar istället Demokrati, vetenskaplighet, deliberativitet och direktdemokrati och röda och gröna hållbara skäl för bred valsamverkan, dock ALDRIG samverkan med Nato/EU-vurmare eller plattskatt-partier som leder bort från demokrati och trygghet i samhället.

  Gilla

 3. Pingback: ”Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat det” | corneliadahlberg

 4. Pingback: ”Vi befinner oss i krig – men många har inte uppfattat det” | corneliadahlberg

 5. Björn Sveninge skriver:

  Fenomenet är gammalt som gatan.
  Det kan omöjligt beskrivas av någon som inte är rasist.
  Om fenomenet är genetiskt betingat eller hur det än är med den saken det vete fan.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.