Av Big Pharma hatade läkare anklagar

Ur Vaken.se den 20 maj 2020

corona_4

J’accuse – Vi anklagar

 

”Sverige ligger långt efter de flesta kulturländer när det gäller tillämpning av och forskning om de naturliga medicinska medel och metoder som har hälsa som sitt främsta mål. Detta har visat sig i dessa coronatider, när man istället för att fullt ut tillämpa godkända metoder som Intravenös C-vitaminbehandling enbart förlitat sig på smittskyddsbekämpning.

Likadant har man inte informerat om vikten att ha fullgoda D-vitaminhalter i blodet. Det senare har inte minst drabbat de nysvenskar som har svart eller brun hudfärg med mycket melanin. Istället har det gjorts instruktionsfilmer från centralt håll ut till olika vårdavdelningar där man instruerar hur man ska sätta in morfinpreparat så att den drabbade kan dö en smärtfri död. Denna behandling kan man bara ta till när alla andra livgivande medel är uttömda. Annars är det att hemfalla åt eutanasi – en planerad barmhärtighetsdöd. En aktiv dödshjälp!

Vi anklagar i dessa coronatider därför myndigheter som folkhälsomyndigheten och socialstyrelsen för de att i otaliga presskonferenser endast tvår sina händer och vill att medborgarna ska tvåla sina – råden ovan saknas.

Vi anklagar läkemedelsverket då de rent objektivt går läkemedelsindustrins intresse före de sjukas. Man försöker tiga ihjäl befintliga bevis för C-vitaminets effekt mot virussjukdomar för att istället släppa fram försök med patenterade mediciner som en del kostar 45 000 kronor per behandling.

Vi anklagar forskaretablissemanget för att de inte skyndsamt granskar de framgångsrika länderna när det gäller behandling, Kina och Sydkorea och låter deras livräddande behandlingar snabbt utvärderas för tillämpning på våra svenskar. Det är bara en tidsfråga innan Sveriges dödstal passerar Kina, trots att deras del av coronapandemin var mångfalt större.

Vi anklagar regering och riksdag för att inte ha genomskådat den dolda agendan bakom Corona utan som skuldsätter hela svenska folket för flera år framöver. Ni skapar utifrån WHOs direktiv (WHO som i sin tur är dominerad av vaccinindustrins pengar) som gör att coronaepidemin i sin förlängning kommer att medföra en havererad samhällsekonomi under år framöver.

Vi anklagar också public service som tycka uppträda som en garant för att dessa myndigheter ska få torgföra sina tankar helt ut, att sprida ångest, rädsla och att vi ska godta en ny världsordning, där det som borde vara den tredje granskande statsmakten istället fogligt ställer upp som maktens garant.

Vi anklagar också majoriteten av de läkare som beredvilligt ställer upp i intervjusoffor och baktalar de alternativ som ges, oavsett om detta är ett utslag av deras flockmentalitet eller en undermålig utbildning som går ut på att beskriva symtom istället för att söka sjukdomars orsak och därmed också visa på vägar tillbaka till hälsa. Många läkare bryter därmed å det grövsta mot det lagstadgade kravet att följa med i den forskning som ger råd och tips hur man läker sina patienter

Vi anklagar inte Bonnierskoncernen, med DN och Expressen som flaggskepp, och andra delar av läkemedelsindustrin. Det är ju deras affärsidé att försöka hindra folk från att bli friska av beprövade billiga läkemedel och naturliga medel.

Men vi anklagar dem för ett djupt oetiskt beteende. Trots att flera stora läkemedelsföretag internationellt upprepade gånger dömts för brott och betalat enorma bötesbelopp för detta så blir Sverige en lekplats för deras agendor.

Vi är:

Per-Arne Öckerman, professor emeritus och leg läkare, som länge prövat C-vitamin både på sig själv och på patienter

Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu och Cancer och Mikrober, Dessutom redaktör för hälsotidningar under snart 25 år. Dr Sc (OIUM)

Mikael Nordfors. Leg läkare och bestseller författare i USA. Mycket omtyckt läkare hos patienterna men förföljd av myndigheterna och Expressen.

Erik Enby, extra legitim läkare Göteborg , deslegitimerad av Socialstyrelsen då han likt Semmelweis och andra pionjärer gav sådana bidrag till forskningen runt mikrobernas roll vid kroniska sjukdomar att han var för långt före sin samtid.

…………………………………………………………………………………………………………………

Några förklarande siffror till varför allt fler höjer rösten:

Från Kalle Hellberg – och för att få filen och nyhetsmailen anmäl dig till Kalles maillista, som sagt!

”Sverige slår alla rekord!

Vår regering och vår älskade landsfader Löfven har av kärlek till det svenska folket uppoffrat sig så till den grad att de lyckats att få Sverige på kartan över de mest framstående rekorden i världen.

Stefan Löfven och regeringen har drivit Sverige in i ett mästerskap där guldmedaljen innebär en vinst i…

– Flest avlidna i Covid-19 per capita i världen.
– Rekordstatistik för våldtäkter, i världen.
– Tar emot flest migranter i Skandinavien.
– Flest antal skjutningar och bombdåd i hela västvärlden förra året. Siffror som kan jämföras med Mexico.
– Minst antal vårdplatser inom hela EU år 2018, rekordsiffror på två stycken per 1000 invånare.
– Högst inkomstskatt i hela EU under flera år.

https://www.facebook.com/rebecka.fallenkvist/videos/10220880347135982/

Och vi har dessutom statsepidemiolog Anders Tegnell som verkar ha rekord i inköp av vacciner på statens bekostnad, hans göromål genom åren kanske inte är helt ”rumsrena”?

http://projektsanning.com/2020/03/31/fran-pa-natet-susanne-fuchs-oppet-brev-till-anders-tegnell/

Läs detta öppna brev i PDF-filen, där även källhänvisningarna finns med!”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Av Big Pharma hatade läkare anklagar

 1. hllviken skriver:

  👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

  Underbart att flera åsikter kommer fram!

  Jag tror inte att läkekonsten och hälsa är svart eller vitt. Det handlar om hela livet i all sin mångfald. Naturmedicin är fullt tillräcklig i vissa fall och i vissa tillstånd är skolmedicinen nödvändig. Varje människa är unik så insatser måste anpassas efter det.

  Ett gott samhälle respekterar individualitet och i och med det, måste alla få göra sin röst hörd.

  💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚

  Gillad av 5 personer

 2. hllviken skriver:

  lllll

  Gillad av 3 personer

 3. Benny skriver:

  Sverige är helt klart vanskött och i ett svårt läge! Tänk bara på faktagranskningen…Sverige har flest skjutningar i EU, inte i västvärlden, där är USA helt outstanding. Vi kan inte låta ”hournalisterna” i MSM hitta minsta felaktiga uppgift att slå ner på för då blåser dem upp detta fel till enorma proportioner för att misskreditera. Sen om USA verkligen ska räknas till västvärlden med tanke på avsaknaden av riktig demokrati och att det styrs av gangsters och Israel-lobbyn är en annan sak!

  Gillad av 3 personer

 4. Janos Levai skriver:

  Gillad av 1 person

 5. Pingback: Palliativa vården = dråp i covid-19 | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.