”This Truth shall set us free…”

Från Jens Jerndal genom Kalle Hellberg

”Hej,

Vad du ser och hör från myndigheter och mainstream media är nästan allt fake news och rena lögner.

Det nya telefonnätet – ej nämnt vid namn här för att detta mail inte skall censureras och försvinna på vägen till dig – är visserligen i viss mån ett sätt att tjäna pengar för de stora spelarna, men det verkliga motivet är absolut kontroll över varenda människa, och ett sätt att selektivt eliminera stora delar av mänskligheten.

Telefonnätet är intimt konfigurerat med planerna på ”vaccinering” av varenda människa på planeten, en vaccinering som bara är en front eller medel att förändra mänsklighetens arvsmassa och programmera oss till totalt beroende. Exakt hur är inte fullt uppenbart – det finns flera sätt, varav ett är att i vaccinet injicera ett nano-chips, som kan både sända och ta emot signaler som kan påverka oss på olika sätt.

Den artificiellt skapade pandemi som använts som förevändning för att införa absurda undantagstillstånd och kontrollera och programmera oss genom vår skräck för att dö, är för all del i viss mån verklig, men den har också en specifik relation till det nya telefonnätet.

Vad den nya informationskontrollen inte tillåter någon att bli medveten om är att det finns flera sätt att behandla sjukdomen alla talar om idag, sätt som faktiskt fungerar. Läkare och sjukhus har t.ex. förbjudits att använda de allmänt kända C och D-vitamin, samt Chloroquin.

I videon jag länkar till nedan beskrivs ett nytt och mycket effektivare botemedel mot den aktuella ”demin”, som utvecklats och testats av en genial schweizisk vetenskapsman i det nya paradigmets anda. Botemedlet syresätter blodet direkt utan lungornas hjälp. Han har genomskådat hela komplotten och redogör tillsammans med intervjuaren för hur alltsammans hänger ihop, även om han kanske inte fattat hela vidden av det mordiska anslag mot hela mänskligheten, och kanske t.o.m. allt liv på vår planet vi nu är utsatta för.

Jag hoppas att länken fungerar till den speciella plattform som nu användes i stället för de sedvanliga, varifrån alla aktuella sanningar numera prompt plockas bort.

Hur botemedlet fungerar och tillverkas lärs ut gratis på vetenskapsmannens websida, som videon innehåller länk till. Det har testats med fantastiska resultat i Sydamerika. Skulle videolänken inte fungera, så maila mig, så sänder jag webadressen direkt. Men videon är viktig, så se den först, om möjligt!

Dela och sprid detta till så många som möjligt! – Vi har inte mycket tid på oss. Det gäller nu att bli medvetna och agera snabbt, om vi vill att mänskligheten och planeten skall överleva, as we know it!

Här är video-länken:

https://www.brighteon.com/8bbdf94d-1473-4732-9570-f7b6f785b42a

Med hjärtliga hälsningar från Jens

JENS JERNDAL

M.D.(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.h.c.

The Golden Decades Project

http://www.StraightCURES.com

Former Professor of Holistic Medicine

Author of

VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR!

CRACKING THE RAINBOW CODE

PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE”

 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till ”This Truth shall set us free…”

 1. hllviken skriver:

  Jon Tallinger kämpar på:

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  Tegnell vill inte lyssna på Jon

  Gillad av 2 personer

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Anders Tegnell har blod på sina händer.

  2018 gick en tuff influensa över jorden. 25 000 människor dog i Italien, 80 000 i USA, två till tre miljoner över hela jorden. ”Coronaviruset” är inte tillnärmelsevis så smittsamt eller dödligt. Inte gjordes då några reportage om människor vars lidande kunde pågå i månader särskilt på grund av efterföljande sjukdomar, lunginflammation osv. Denna ”coronavirus” bedrägliga mediekampanj har flera syften. Det är först och främst makt ock kontroll.

  Man vet nu hur lätt det är att skrämma befolkningen och upprätta en polisstat med alla begränsningar av mänskliga rättigheter. Nästa steg är vaccin och tvångsvaccinering. Nu när en liten del av jordens befolkning börjar förstå att vaccin är en enda stor penningindustri med vår hälsa som insats så börjar det höras tongångar om obligatorisk vaccinering med inskränkningar av mänskliga fri- och rättigheter. Det kan gå så långt som att man tvingas bevisa att man är vaccinerad för att kunna förflytta sig. Antingen med kollektiva färdmedel, bil eller flyg.

  Storebror ser dig och vet vad du har för vaccineringar och bestraffar dig om du rör dig fritt. Syftet med det är kontroll av individen och injicering av hälsofarliga produkter. I själva verket får du alla influensor och virus i en vaccincocktail som aktiverar tidigare död och minskar folkpopulationen.

  Hur kan en folkhälsomyndighet få sådan makt när alla fakta visar att de antingen bygger sina hypoteser om risker för smitto/döds-statistik på bluff och bedrägeri eller på inkompetens. Anders Tegnell var ansvarig för det farliga svininfluensavaccinet 2009 och sade trots omfattande kritik att han skulle göra om samma sak igen. På ett sådant mantra har han gjort karriär.

  Vid svininfluensautbrottet 2009 spred WHO, förutom påstående om pandemi, även uppgifter om “ostoppbar smitta” vilket enligt deras rekommendationer skulle kräva massvaccinering. Det kom fram uppgifter om att WHO och myndigheter i många länder var infiltrerade av läkemedelsindustrins “konsulter” med avsikt att lura på befolkningen en skadlig svininfluensavaccinering.

  Det är anmärkningsvärt att trots alla bevis för att WHO är korrupt och bedriver en bedräglig påverkan så hyser ändå en stor del av den oinsatta befolkningen förtroende för denna organisations desinformation. Det kan förklaras av en omfattande propaganda som sprids av medlöpande medier och myndigheter.

  Svininfluensan var således aldrig en pandemi trots att Wikipedia, läkemedelsindustrin och Anders Tegnell eftersträvat att övertyga alla om det. Syftet bakom Tegnells avsikter kan vi bara spekulera om. Tilliten till politiker, myndigheter och experter sjunker för allt fler, då vi ser misstagen i backspegeln. Allt för många av dessa “köpta” herrar har sjukdom, lidande och död på sitt rymliga samvete.

  Gillad av 1 person

  • hllviken skriver:

   Jag var i Tyskland när Svininfluensan härjade.

   Myndigheterna där rekommenderade inte vaccinering. Jag hörde inte talas om att någon svininfluensa kom till Tyskland alls.

   I Sverige var det rättegångar flera år efteråt av de som skadats av vaccinationen.

   Gillad av 2 personer

 4. hllviken skriver:

  Freudiansk felsägning???

  Gillad av 2 personer

 5. hllviken skriver:

  Denna sanning medför inte att man känner sig fri: Israel använder levande aborterade foster till vaccinframställning.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.