Militärkupp i Mali

Av Sandor Herold

”Till dom svenska soldater som befinner sig i Mali skulle jag vilja ge rådet att nu när ni är där så passa på att ta reda på så mycket som möjligt angående den militärkupp som nu tydligen skett och när ni återkommer till den demokratiska diktaturen Sverige så bör ni göra något liknande.

Våran ”demokratiskt” tillsatta regering som till stor del består av ministrar från ett litet parti som knappt kom in i riksdagen vid det senaste valet är en skymf mot allt vad demokrati heter och denna regering visar ingen som helst respekt för vad väljarna röstade på.

Diktatorn Stefan Lövfen borde avsättas på samma sätt som presidenten i Mali så grabbar studera militärkuppen och kom hem och hjälp oss att störta den diktatorregering som på ett respektlöst sätt manipulerat sig till makten här i landet.

Att ett parti som fick ynka 4,3 % av väljarnas röster skall kunna ställa och styra i viktiga frågor är inget annat än ren och skär diktatur som klätt sig i finkostym.

Att sedan partier som nästan fick 20 % av väljarnas röster ställs utanför allt inflytande i politiken och behandlas som paria är ytterligare ett bevis på att Sverige inte är något annat än en demokratisk diktatur där väljarnas vilja bemöts med total respektlöshet när en s k demokratisk regering bildas.

Vad finns det egentligen för mening i att gå och rösta när sedan valresultatet totalt omarbetas  och speglar raka motsatsen när en regering bildas.

4,3 % röstade på Mp och 95,7 % gjorde inte det i valet och ändå sitter detta parti i en regering med ett antal ministrar. Hur kan detta betecknas som en demokratiskt vald regering? Skall detta land kunna kallas för en demokrati så skall väl också regeringsbildningen spegla vad folket röstade på.

Det är direkt skrattretande när den odemokratiskt sammansatta svenska regeringens  utrikesminister Linde uttalar sig om det som sker i Vitryssland och mer eller mindre uppmanar folket där att protestera mot landets  diktator när man betänker att hon har ministerkollegor som kommit till makten på allt annat sätt än demokratiskt.

Miljöpartiets ministerposter är inget annat än ett praktexempel på vad jag kallar en demokratisk diktatur!

Vår nuvarande statsminister är mannen som gav demokratin ett nytt ansikte och en helt annan innebörd.

För denne man och hans parti är minoritet tydligen det samma som majoritet.

Man kan bara hoppas på att Mp vid nästa val hamnar under 4 % spärren men med demokratiske Steffe så är kanske nästa regeringsparti och samarbetspartner

det nybildade Arabiska partiet. Valunderlag saknas inte i Sverige för ett sådant parti och med demokratiske Steffe som ju är politikens prostituerade och är villig att göra vad som helst med vem som helst för att fortsatt kunna njuta av behagliga dagar i rekreationsbostaden Harpsund samt palatsboende i Sagerska palatset. För att inte tala om lönen på 176 000 kr i månaden.

Alla människors lika värde, eller hur Steffe?

Sandor Herold, Malmö”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Militärkupp i Mali

 1. hllviken skriver:

  Instämmer! Dessutom var det märkligt det som hände vid förra valet här…..

  Gillad av 3 personer

 2. hllviken skriver:

  AFRIKA – lyssna 9:50 min. in i videon om vad (S) gjorde mot de vita i Sydafrika!

  Gillad av 3 personer

 3. Benny skriver:

  Till saken hör att Lukasjenko enligt oberoende undersökningar skulle fått ca 57% av rösterna! Alltså mycket mer än MP och S tillsammans i Sverige…Och så snackar de om diktatur i Vitryssland?…Man tar sig för pannan över dubbelmoralen!

  Gillad av 3 personer

 4. hllviken skriver:

  VARNING! EU-kraterna djävlas än mer!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.