Mer om morden på våra äldreboenden och coronasiffror

Lyssna på Stefan Sauk 4 min. Underhållande som vanligt 🙂 Innehållet har vi som inte låter oss duperas av propagandamedia hört och läst många gånger de senaste månaderna och min undran är:

Vad leder all denna info till?

Det är ju rena mord som ordinerats av våra skattefinansierade läkare! Många vet, men vad händer? Några läkare har gått samman och gjort en anmälan, bl a Mikael Nordfors, men vad leder den till? INGENTING är mitt intryck, många bäckar små verkar inte längre bli en å? Morden, misshandeln, övergreppen mot folket både uppifrån och nerifrån fortsätter – och ökar dessutom.

Så skönt med zombietillvaron bakom skärmen i sällskap av kaffekoppen, eller ölen i soffan. Njut av underhållande info nedan.

Nej så grymt det låter, är. Hur länge ska vi hålla på att låta oss slukas av underhållningsbranschen info? Istället för att agera?

Från Kalle Hellberg

”Stefan Sauk tar till orda

Här erkänner myndigheter och experter att Covid-19 kanske bara orsakat 15% av dödsfallen i Sverige, det är därmed ingen pandemi!

(I USA gäller att man nu erkänner att bara ca 6% av de som i statistiken påstås ha dött av Covid-19, har gjort det, 94% har alltså dött av andra orsaker).

Så här är det! Den verkliga makten på vår Jord, liksom även småpåvarna i nationella regeringar, militären och andra makthavare har bara två metoder för att få folket totalt lydiga och fogliga, det är pandemier och krig!

Någon har sagt: ”Regeringar älskar pandemier av samma anledning som de älskar krig. Eftersom det ger dem möjlighet att införa kontroller över befolkningen som befolkningen ALDRIG skulle acceptera annars. Att skapa institutioner och mekanismer för att ordna och genomdriva lydnad.”

En världslig sjukdom är vad läkemedelsindustrin (och Bill Gates) önskar sig, tänk att få tillverka och sälja ett vaccin för alla Jordens innevånare, vilka vinster! Det behöver inte finnas en sådan sjukdom, det räcker med att folket tror att det finns en sådan!

Det gäller alltså att skapa rädsla och vidmakthålla denna rädsla för en världslig sjukdom som påstås kan ta död på stora delar av människorna på vår Jord!

Det är precis vad som sker och skett detta år, och man måste nu fortsätta att inbilla oss om att detta Covid-19 tar nya tag med att desarmera befolkningen, därför kommer vi dagligen att få höra att konstaterad sjukdom ökar i vissa delar av landet och i vissa nationer, trots att det inte sker. Detta har och kommer att basuneras ut i de olika nationerna av ”nyttiga idioter”, i Sverige finns Anders Tegnell m fl samt en med makten lierad massmedia (SR, SVT, TV4, MSM-tidningar…). Vi kommer att söndertjatas av budskap som ”hålla avstånd, munskydd eller inte, sjukvård som går på knäna, tvätta händerna, hålla oss hemma….” ända fram till att det finns vacciner, då kommer uppmaningar om att alla måste gå med på vaccinering (kanske tvångsvaccinering?).

Det är enkelt att själv konstatera att om inte förkylda boende inom åldringsvården, som fått aktiv dödshjälp med t ex morfin, räknats med bland Covid-19 avlidna, så är statistiken precis densamma som alla andra år med säsongsinfluensa, ingen pandemi har därmed förekommit i Sverige eller någon annanstans.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer om morden på våra äldreboenden och coronasiffror

 1. SasjaL skriver:

  The bigger the humbug, the better people will like it.
  P. T. Barnum

  Nobody’s easier to fool, than the person who is convinced that he is right.
  Haruki Murakami

  People are stupid; given proper motivation, almost anyone will believe almost anything. Because people are stupid, they will believe a lie because they want to believe it’s true, or because they are afraid it might be true. People’s heads are full of knowledge, facts, and beliefs, and most of it is false, yet they think it all true. People are stupid; they can only rarely tell the difference between a lie and the truth, and yet they are confident they can, and so are all the easier to fool.
  Terry Goodkind

  How easy it is to make people believe a lie, and [how] hard it is to undo that work again!
  Mark Twain

  If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.
  Joseph Goebbel

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.