Tack till WakeUp2020…

… både organisatörer, föreläsare och inte minst deltagare! Vi var 400 personer som trängdes gott i lilla globen i Örebro. De som inte fick biljetter p.g.a. platsbrist erbjöds att delta genom skärmen. Se vilka fina föreläsare vi fick lyssna till: WakeUpConference 2020.

Conny Andersson på WakeUpConference 2020

Här ser du f.d. polis Conny Andersson. Vilken känsla när man hör sig själv tänka ”Ja precis så är det ju!” till nästan allt. Rakt av sanningsökare! Vilken kämpe i vårt lika rakt av korrupta system!

Det var en befriande känsla att befinna sig bland människor som vill samma sak – söka sanningen fria från rädsla. Människor som fått utstå spott och spe för modet att se och beskriva verkligheten så som den är. För viljan att vända den destruktiva samhällsutvecklingen till det goda. Inte rädsla men kärlek. Inte lögn men sanning.

Själv hade jag trott mig finna de människorna i antroposoferna en gång i tiden. Så var det många år men de jag kände anpassade sig alltmer till rådande samhällssystem. Kanske för att få statliga och kommunala pengar till sina verksamheter och därför anse sig ”tvingade” att anpassa sig till ruttna lagar.

Flera föreläsare på WakeUpConference har valt att inte underkasta sig systemets pengar utan kämpar för att stå upp för vad de ser med egna ögon, tror av eget hjärta. Jag tror att samma sak gäller många av deltagarna, förhoppningsvis alla!

Själv blev jag utsparkad av antroposofer från gruppen jag startade inom mitt yrke p.g.a. mitt politiska engagemang inom SD 2010. Fortfarande verkar samtliga riksdagspartier utom SD vara rumsrena för antroposofer i Sverige.

Att samma partier tryckte på voteringsknappen för Nato:s krig mot Libyen tycks man inte ha några problem med. Lemlästade barn som fått sina skolor och sjukhus sönderbombade genom svensk krigsmedverkan genom beskrivna s.k. ”rumsrena” partier. Ve det enda parti som sade NEJ till kriget i riksdagen. Även flertalet antroposofer tycks anse dess anhängare vara inhumana (ni vet vilket parti jag talar om). Nu när även dessa politiker viker sig steg för steg för finanselitens önskemål (för att få behålla sina arvoden) är mitt intryck att antroposoferna kanske inte längre är lika fördömande, men jag kan ha fel eftersom jag lämnade dem bakom mig för några år sedan, antroposoferna men inte antroposofin. Den livsåskådningen är oavsett dess tolkares fördömanden min ledstjärna – så som grundaren Rudolf Steiner har skapat den i frihet och aktivt, individuellt sanningsökande.

Just fördömandet fanns det vad jag märkte ingenting av i folksamlingen den gångna helgen i lilla globen. Är det inte så vi går framåt?

Tyvärr blev inte bara min skriftliga fråga till panelen om hur vi går vidare, agerar vidare, obesvarad, men jag hoppas så klart att de i efterhand tar till vara alla deltagare som vill agera och hjälper oss att samlas kring den frågan genom det forum de skapat och vi anslutit oss till inför konferensen, så snart som möjligt eftersom det brinner i knutarna!

Kort presentation av vad jag sysslat med snart 10 år, till er nya kämpar som jag kommer dela detta inlägg till: Ideella föreningen MagMa finns till för beskrivna frågor, har skapat ett forum för Sanningskommission och riksrätt samt driver den lilla personliga revolten mot korruptionen – Gräsrotsrevolten.

Tänkvärda ord från WakeUpCoference 2020:

Avslutningsvis tips om mycket fin redogörelse av eventet i Alma Nova!

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tack till WakeUp2020…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.