Från botten till toppen idag

Tänk att vi tvingas sponsra den här dekadenta propagandan med vår inkomst och folket fortsätter välja politikerna som arbetar för det, känner förtvivlan igen… Jag ville egentligen sluta dela eländet med er, men i hopp om att fler än jag hädanefter kommer skydda oss mot liknande intryck, för att hålla vår själ ren, hålla tankarna klara, så delar jag ändå denna korta film jag tyvärr tittade på till morgonkaffet…

Började tack och lov dagen med frukost på balkongen bestående av nyligen plockade lingon och blåbär. Så himla gott tillsammans med utsikt över en solig, klarblå himmel och tidiga höstfärger, men kallt var det så det blev till att flytta in, då jag fick för mig att som kaffe-sällskap se den lagom långa filmen – 12 min. Anade med tanke på rubriken så klart att det inte skulle bli särskilt trevligt, men en annan är tyvärr fortfarande dumnyfiken. Hade blåögd som jag är trots allt hoppats att SVT inte skulle tillåta sådan bottennivå. Trots att jag under ganska lång tid konstaterat att jag nästan aldrig hittar något ur programmen vi tvingas betala som är värt att se. Tvärtom, det mesta är verkligen ren innehållslös smörja som borde censureras för sin låga nivå, för att skydda befolkningen. Men de vill visst att alla ska falla…

Kvinnan i filmen hoppas att vi inte ska dömma människor så hårt samtidigt som hela syftet med filmen är 100% fördömande av inte bara Trump (som vi vet konstant har förföljts som djävulen själv i hela skattefinsierade bankägda media de senaste 4 åren) utan även alla som ifrågasätter klimatpropagandan i samma media framställdes som ondskan själv. Budskapet förmedlas för full effekt enbart genom känslor som är svårtolkade för hjärntvättade människor, med andra ord går rakt in förbi det självständiga tänkandet nedmonterat via propagandan i skolan och media.

Förlåt mig förmedlandet av den här smutsen, själv måste jag skaka av mig den mörka, äckliga känslan filmen förmedlade. Om alls så se den när du känner dig stark och har tid att tvätta ren själen innan du går in i nattsömnen!

Bjuder nu på lite tafatt försök att hjälpa till att tvätta bort smutsen:

Ja lyktan är sned, påkörd på annan ort och skulle kastas men jag tycker så mycket om den så den fick nya rutor och sattes upp på den annars mörka parkeringen.
Utsikten åt andra hållet samma kväll fast redigerad med mer ljus, suddigt gick inte att redigera 😉

Nu orkar vi gå vidare med liten påminnelse av första temat. Sist men inte minst:

”On Thursday 17 September 2020, the Moon and the Sun are in conjunction at the time of solar transit.
On the same day, the Sun goes from the constellation Leo into the constellation Virgo. From male to female.”
Det är långt kvar än, men ”vintersolståndsdagen den 21 december 2020 infaller en trippelkonjunktion som bara inträffar vart 3000:de år, en 33 års konjunktion, en 20 årig konjunktion och en 13 årig konjunktion samma dag, plus en solförmörkelse, allt precis på vintersolståndet!
Enligt vissa beräkningar slutade egentligen inte Mayakalendern 21 dec 2012 utan det korrekta datumet är egentligen 21 dec 2020.
Då börjar den nya tiden! Fram tills dess behöver vi tillsammans hålla ljuset starkt mot de onda krafterna. It’s time to Wake Up the Globe! Ljuset ska komma från norr! Tillsammans är vi starka!”

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Från botten till toppen idag

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Smaklöst.

  Som om vi inte har nog med skatter, så ska vi tvingas betala skatt för en produkt som många inte använder. Med den teknik som finns idag hade ett kodat SVT varit en bättre lösning. Har du inte betalt, kan du inte titta. C-More, Viasat, Netflix m.m. har sin finansiering via abonnemang, så varför kan inte public service kliva in i samma teknik?

  Jag vet varför: De skulle få för få kunder, för SVT levererar idag en i mångt och mycket usel produkt. Därför tar man in en skatt och kan fortsätta leverera skit, och ändå få full kostnadstäckning för eländet.

  Gillad av 2 personer

 2. hllviken skriver:

  Pga ”pandemin” har jag inte umgåtts med min familj och släkt som förr. Det har varit påfrestande.
  Idag har vi umgåtts i min trädgård och det var underbart! Förmodligen smittas inte utomhusvistelse.

  Vi talade om att vi dagligen ber för varandra. Det ger stark sammanhållning i en familj.

  Alla kan vända sig till Kristus i tankar, känslor och komma in i Kristi Zon. Det ger inre frid och mental styrka.

  Gillad av 1 person

 3. michaelnilsson228 skriver:

  En läkare som vågar säga vad han ser angående ”Covid-19”.

  Gillad av 2 personer

 4. Knutas skriver:

  Hej. Men den stora lögnen är just ”globen”!

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  😀 😃 😄 😁 🤩 Positivt budskap:

  Mitt tillägg: man kan med fördel även använda rosornas kronblad: torka och mal till ett pulver som strös över maten. Innehåller nyttigheter och ger en vacker färg.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.