Kl 11 på Sergels Torg för SWEXIT!

Stockholm – Sergels Torg lördag 24 oktober kl. 11.00

Du är varmt välkommen att delta som åhörare eller funktionär i manifestationen på Sergels Torg nu på lördag kl. 11.00. Vi kommer då att hålla ett kort anförande på ca en halvtimme samtidigt som vi samlar in namn till namnlistan. På grund av Corona-restriktionerna måste alla som deltar vara anmälda på förhand. Vi hoppas att du tycker detta är angeläget och att du vill vara med och stödja manifestationen.Ju fler vi är, desto mer kommer vi att kunna synliggöra kampanjen. Anmäl dig därför snarast och ange om du önskar vara där som åhörare eller funktionär till e-postadressen:
info@folkomrosta2021.se

Manifestationer i Göteborg, Kalmar och Grebbestad

Vi återkommer inom kort med tid och plats för manifestationerna på de övriga orterna i Sverige.

Bidragsredovisning
Återigen – stort tack till alla er som skickat in bidrag till föreningen. Vi har mottagit belopp mellan 37 och 1500 (!) kr från 172 bidragsgivare. Totalt har vi nu fått in 27 895 kr: Bidragsredovisning

Hjälp oss att synliggöra kampanjen
För att lyckas med att skapa en tillräckligt stor opinion för en folkomröstning behöver vi hjälpas åt. Att sprida budskapet och länka till hemsidan www.folkomrosta2021.se liksom till namninsamlingen på https://www.skrivunder.com/folkomrosta_om_sveriges_eu-medlemskap
är en god och nödvändig hjälp.

Men för att nå ut till hela svenska folket krävs mer. En vanlig väg för landsomfattande kampanjer är annonser á 100.000 kr i dagspressen. Något som faller utanför den budget som står till vårt förfogande. Ett alternativ för att nå ut i media är att använda sig av MyNewsdesk och deras pressmeddelande-tjänst.

Det fattas oss i dagsläget precis 27 895 kr för att få tillgång till deras tjänster (se bidragsredovisningen på vår hemsida).Vi har ju valt att inte ta ut en medlemsavgift och är därför helt beroende av frivilliga bidrag från er medlemmar. Om t ex du och hälften av alla övriga ca 1800 medlemmar skulle bidra med 30 kr vardera, så har vi omedelbart ett ”pressmeddelande-maskineri” på plats. Således – känner du för att hjälpa till får du gärna skicka ditt bidrag till Swishkonto nr:
123 270 6034

Alla bidrag och hur pengarna används redovisas kontinuerligt på vår hemsida www.folkomrosta2021.se (ref knappen ”Räkenskaper” i högerkolumnen på hemsidan.

Namninsamlingen
Vi är nu 1105 medlemmar som skrivit på namninsamlingen och som delats 1200 (!) gånger. Det är vår förhoppning att samtliga 1796 medlemmar skriver på listan. Om du inte redan gjort det, så finns den på:[https://www.skrivunder.com/folkomrosta_om_sveriges_eu-medlemskap]

Det är den här namninsamlingen det handlar om i slutänden. Hjälp oss att informera om och dela länken när helst du kan t ex på Facebook och/eller att t ex lägga in den i din signatur i dina sms och epostmeddelanden.

Facebooksidan
Vi vill återigen påminna om vår Facebooksida, där information om kampanjen publiceras löpande:Facebook-sida

Stay tuned!
->Vänliga hälsningar,Styrelsen
folkomrosta2021.se
<-
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.