Valfusk m.m. från Kalle Hellberg

Intalat till Ring P1 den 11.11, fick givetvis inte spelas upp

Jag har gjort att antal försök med att få komma med i Ring P1 genom åren, men har aldrig lyckats. Förhören i slussen är verkligen avslöjande om SR:s ”vänsterprassel”, i dagens fall så skulle inte någon Trump:are få komma med, bara motståndare till Trump.

Här är det inspelade talet jag inte fick framföra:

………………………………………………………………………………………………………….

En inringare från Göteborg undrade i går varför bara demokraterna i USA anklagades för valfusk? Att fusk måste väl ske även från republikanerna, ansåg han.

Det är ganska enkelt att svara på, det är bara demokraterna som behöver fuska, detta för att de vet att de låg under och inte har en chans att vinna valet utan fusk. Det amerikanska folket röstar på den person som gör allt för det amerikanska folket, och de flesta fattiga i USA har fått det bättre tack vare Trump.

När Trump inför valet hade torgmöten så kom tusentals amerikaner för att lyssna, när Biden höll torgmöten så kom ett trettiotal personer, det säger allt om dessa båda kandidater.

Trump har t ex inte startat ett enda krig under sin presidenttid, och han har upprepande gånger försökt att ta hem amerikanska soldater från krigen i Irak och Afghanistan, men generalerna har gått emot detta. Hans föregångare, Obama, startade 7 krig på främmande mark. För att få Obama medgörlig för att starta dessa krig så såg maktens män i det s k militärindustriella komplexet till att han efter bara 9 månader på sin presidentpost fick Nobels fredspris, sedan var han i generalernas grepp!

Alla presidenter i USA, sedan 1921, har rekryterats ur CFR, Council on Foreigen Relations, vare sig det varit en republikan eller en demokrat så har de kommit från denna maktgrupp, alltid de stora bankirernas man. CFR består av ca 2400 amerikanska vip, man kan kalla dessa för den verkliga regeringen i USA.

Men Trump tillhör inte denna maktgrupp, han är en katt bland hermelinerna och därför måste han motarbetas till varje pris! Trump kunde man inte få att lyda den verkliga makten, han går sin egen väg. Det är inte över ännu, troligen kommer Trump att inneha presidentskapet ännu en 4-års period. Den som lever får se!

Kalle Hellberg

Blidsberg”

Med tanke på mina små erfarenheter av hur vårt eget valsystem är organiserat, med falska röstsiffror som laglig självklarhet, se här, så förvånar det mig inte om valfusk ”på riktigt” är en lika självklar del. Vidare från Kalle:

Bevis för valfusk nu fastställt!

Utdrag ur text i länken nedan:

”Newsmax rapporterar att Allied Security Systems, ett cybersäkerhetsföretag har funnit att folkets röster lagras på Scytl-servrar i Tyskland såväl som i Serbien, Spanien och andra länder, med skadlig kod, trojaner som kallas ”Qsnatch” inbäddade i källkoden för att ändra röster i databaserna.

Det visade sig att de kan gå in och ändra data med Qsnatch, de kan ändra rösterna och backa upp de tidigare databaserna för att dölja ändringarna. De kan se skadlig programvara samla all information, all din privata ID-information för väljarmatchning, vem du röstade på och nu har de allt också, i en av de största dataintrången i USA: s historia.

På torsdag morgon twittrade Trump om Dominion Voting Systems, som har cirka 40% av andelen digitala röstningsplattformar som används i USA: s val:

“RAPPORT: DOMINION RADERADE 2,7 MILJONER TRUMP RÖSTER NATIONWIDE. DATAANALYS FINNER 221 000 PENNSYLVANIA-RÖSTER VÄXLADE FRÅN PRESIDENTTRUMP TILL BIDEN. 941 000 TRUMP RÖSTER RADERADE. STATER SOM ANVÄNDER DOMINION RÖSTSYSTEM BYTTADE 435 000 RÖSTER FRÅN TRUMP TILL BIDEN. ” @ChanelRion @OANN

Dessa siffror sammanställdes av Joe Hoft vid Gateway Pundit och det är uppenbart att vår vansinnigt osäkra omröstningsinfrastruktur är mycket hackbar av design. Med CISA misslyckades det nya regeringsorganet med att fixa det helt (såvida inte detta naturligtvis var en stingoperation, som vissa hävdar), är det uppenbart att egenintressen är benägna att hålla det sårbart.

Demokraterna medger nu att bedrägerier inträffade – men de säger att det ”inte räckte för att svänga valet” – och att bevisbördan ligger på Trump för att bevisa att det var.

Med allt som avslöjas ser det ut som att det skulle vara lätt att göra, men det är också mer än tydligt att det inte finns något sätt att legitimera valet 2020 och det bör förklaras ogiltigt.””

Temaväxel – från Kalle

Läkare skriver ut de mediciner de får mest betalt för, inte de mediciner du kanske har mest nytta av!

Verkligheten visar sig allt oftare i vår korrupta värld vara värre än vad man i sin fantasi kan föreställa sig!

Många läkare får alltså betalt av läkemedelsindustrin om de skriver ut just deras preparat, vilket sker i mycket större omfattning än vad de flesta vet.

En av mina döttrar drabbades förra julen av reaktiv artrit, en ledsjukdom orsakad av campylobacter (bakterier) som fanns i en räkmacka hon åt på Citygross (troligen dålig hygien i köket). Det är en mycket besvärlig sjukdom som kan ta flera år att läka ut och behovet av smärtlindrande medel är stor. Dottern har genomgått en del undersökningar, men det verkar bara vara tiden som kan läka.

Nu har hon varit hos en kvinnlig läkare på Sahlgrenska i Gbg som utan större undersökningar påstår att hon troligen har Bechterews sjukdom (en sjukdom som gör att man blir allt mer kutryggig med åren, tills näsan nästan når marken på gamla dar). Läkaren föreslog att dottern skulle börja med en medicin som motmedel och denna skulle tas via spruta var 14:e dag, livet ut. Dottern vägrade givetvis (hon har gått viss utbildning inom medicin). Väl hemma så Googlade hon på läkarens namn och fann en databas där denne läkare fanns med och som beskrev att läkaren får betalt från just den industrin som tillverkade den föreslagna medicinen.

Nu finns alltså en databas med massor av pillertrillande företag som redovisar vilka läkare de ger årlig provision till, på förskrivna läkemedel! Det är go´a pengar att tjäna på detta mygel, kan detta vara lagligt? ! Listorna med summorna till läkare gäller bara de läkare som går med på att synas i dessa listor, det finns troligen mycket fler mutor som ännu är dolda.

Här finner ni denna databas: https://www.lif.se/etik/oppen-rapportering-av-vardeoverforingar/

Öppen rapportering av värdeöverföringar – LIFLif är branschorganisationen för de forskande läkemedelsföretagen i Sverige. Vi arbetar för en högkvalitativ vård, tillgång till nya behandlingar och en stark Life Science-sektor.www.lif.se

Efter att ni läst vad det handlar om, klicka på ”Samarbetsdatabaser” till vänster.

Klicka därefter på raden längst ner i det grå fältet: ”Öppen rapportering av värdeöverföringar till hälso- och sjukvården” .

Nu kan ni nedanför se de olika läkemedelsföretagen i alfabetisk ordning (ni kan välja bara det företag ni vill kontrollera, tillverkare och läkarens namn hittar ni på er medicinförpackning). Det finns 20st PDF-dokument som beskriver vilka läkare de olika företagen ger arvode och ev andra ersättningar till och ni ser även vilka summor som delas ut årligen till dessa läkare. Även sjukhus och läkarorganisationer får arvoden årligen från pillertrillarna, det är inga små summor som utbetalas. Vi trodde inte våra ögon, när man på detta vis öppet beskriver att det sker mutor i stort omfång.

Vi visste att det förekom vissa mutor i form av resor, kurser mm, men inte att reda pengar utbetalades till de läkare som är bäst på att skriva ut ett visst företags mediciner, visste du? Inte konstigt att allmänheten intager allt mer s k mediciner och blir allt sjukare!”

Mer om hälsa från Kalle

Munskydd leder till hjärnskador

Detta enligt en tysk neurolog”

Du kanske såg i veckan? Forts. från Kalle Hellberg

Dokument utifrån om 5G

5G, farligt eller fantastiskt?

https://www.svtplay.se/video/28139492/5g-farligt-eller-fantastiskt?start=auto

En supertöntig film för att förlöjliga dem som demonstrerar mot denna skadliga teknik och i stället göra reklam för den ”fantastiska teknik” som vi alla måste förstå kommit till för allas vårt bästa, ett måste för att vi ska gå vidare i utvecklingen, helt ofarlig, det är vad de vill vi ska tro!    

Här information från Mona Nilsson:

Hej

Det är en dokumentär som redan sänts i Australien för flera månader sedan och som man kunnat se på internet under flera månader ”The truth about 5G” Den kan ses på denna länk ” https://www.abc.net.au/4corners/the-truth-about-5g/12519392

Det är en ren PR-film för 5G.

14:50 in i programmet kan ni se mobilindustrins och ICNIRP:s människosyn. En plastform fylld men någon slags vätska. Det är så telekombolagen kontrollerar att mobiler är ”säkra”: ”this liquid that simulates the body mass” och det är även den här kroppsuppfattningen och människosynen som gäller när det gäller riskbedömning av hälsorisker med mobilbasstationer.

https://www.abc.net.au/4corners/the-truth-about-5g/12519392

Det betyder att de befinner sig i tid långt före stenåldern när det gäller kunskap om människans hjärna och hur kroppen fungerar.

Rodney Croft som uttalar sig i programmet är nu ordförande för ICNIRP den organisationen som har den här människosynen och som har bindningar till telekom- och militärindustrin och som bestämmer  de referensvärden/gränsvärden som gäller för tillåten strålning som inte skyddar oss mot en lång rad bevisade skadliga hälsoeffekter vid nivåer långt under deras föråldrade värden utan endast de uppvärmningseffekter som när det gäller mobiltelefoner kontrolleras med den vätskefyllda plastformen.

Se gärna den utmärkta rapporten från EU-parlamentarikerna Klaus Buchner och Michele Rivasi från juni 2020 om just ICNIRP.

Ingen av de många forskare och experter som är kritiska till ICNIRP:s föråldrade människosyn och riskuppfattning till förmån för de stora telekombolagen får komma till tals i programmet, exempelvis någon av de 253 som undertecknat EMF Scientist Appeal www.emfscientist.org eller 5G Appeal www.5gappeal.eu

Med vänliga hälsningar

Mona Nilsson”

Hur många väljare känner till detta? Från Kalle:

Sossarnas representant i EU beskriver vad hon och sossarna jobbar för!

https://sv-se.facebook.com/tinapolitikse/videos/673126210281389/

Att jämföra med vad Löfven säger i riksdagen i Sverige”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Valfusk m.m. från Kalle Hellberg

 1. hllviken skriver:

  Muslimen Krar Al-hamede förklarar krig mot Sverige:

  Gilla

 2. michaelnilsson228 skriver:

  Krar Al-Hamede sekreterare för Nordiska avdelningen före detta Arabiska partiet. Nordiska avdelningen är inte ett registrerat parti hos Valmyndigheten och kan således inte betecknas som ett parti. Krar Al-Hamede, född 1987 från Malmö, driver ”partiet” och har ett gediget brottsregister
  sedan tidigare. Både 2009 och 2017 har han dömts till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för bland annat grov misshandel, olaga hot, hemfridsbrott och ofredande.

  Krar Al-Hamede är inget hot mot Sverige. Jag tror Krar Al-Hamede har drabbats av psykos. Psykos innebär störd verklighetsuppfattning med symtom som vanföreställningar, hallucinationer och förvirring, även uppsplittrande tankar. Ett annat tecken till psykos är frånvaro av sjukdomsinsikt, man inser inte själv att man har en psykisk störning trots att tecknen är uppenbara för omgivningen.

  ”Det andra människor säger och gör tolkas annorlunda, ofta som att andra motarbetar en eller vill göra en illa. Man kan också känna sig styrd och kontrollerad, ibland även hotad och förföljd. Sådana tankar som saknar verklighetsgrund kallas vanföreställningar.”

  Psykos är samlingsnamnet för en mängd psykiska störningar där den drabbades verklighetsuppfattning blir förändrad.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för upplysningen Michael! Funderade på varför han tillåts hota oss på det viset utan att polis mm ingriper. Jag kan svaret, han skyddas eftersom han beter sig precis som våra myndigheter, regerande politiker önskar. Vilket sjukt land vi lever i, vi borde fly…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.