Professor Björn Hammarskjöld säger samma sak

Av Dr Sanna Ehdin på FaceBook:

Björn Hammarskjöld, assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi, skrev ett tufft och kraftfullt brev till regeringen förra måndagen, den 7 december:

”Nu finns det bevis för att Covid-19-pandemin saknar alla kriterier för att vara en pandemi. Den totala dödligheten är densamma som vanligt och det saknas hittills tecken på ens en total överdödlighet i åldersgruppen 70+ från 1 januari till 4 december 2020 jämfört med senaste fem åren.

Det krävs nu av regeringen att samtliga positiva prover med rtRT-PCR mot SARS-CoV-2 återkallas på grund av att forskningsfusk ligger till grund för testet rtRT-PCR mot SARS-CoV-2.

Regeringen måste omedelbart fatta beslut om att pandemin är över, har aldrig existerat och att vi kan fira jul som före 2020.”

Vänligen

Björn Hammarskjöld

Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi

F.d. överläkare i pediatrik

Filosofie licentiat i Biokemi, Stockholms Universitet (1971)”

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser 2, 13, 14, 15, 16 §§

OBS detta är info jag delar och jag öppnar INTE för diskussion, raderar alla kommentarer. Dela o diskutera på era egna sidor. Jag jobbar 15 timmar per dygn med detta o finns inte utrymme för mer. Tack för respekten.

Mina små funderingar de senaste dagarna: Läste i SvD nyligen att ca 250 000 amerikaner dör varje år av att äta transfetter, alltså fettet varje pizzeria, hamburgerhak och övriga junk food-ställen bjuder på. Nu klagar de över att ca 300 000 amerikaner dött av Covid 19 i år. Det tar ordergivarna uppifrån som täckmantel för att stänga hela samhället, förstöra livet för småföretagare, förorsaka ett i varje fall i Sverige ökande antal självmord m.m.

Transfetterna tjänar väl ordergivarna vår lilla finanselit på, liksom de redan nu av outgrundlig anledning vet att deras lönsamma vacciner även hjälper mot den nya varianten av coronavirus som dykt upp i Storbritannien, hette det på SVT:s nyheter igår. Hur kan de veta det? Nyheten här är 1 dag gammal.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Professor Björn Hammarskjöld säger samma sak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.