Tusenmannamarschen på lördag

Tusenmannamarschen är organiserad av Filip Sjöström och trotsar den s.k. ”pandemilagen” som handlar om att slå på dem som redan ligger, i vanlig ordning när det gäller politikers beslut, oavsett färg, sedan för många år.

Filip säger på sin FB-sida:

Jag har en önskan inför lördagens sammankomst: Att alla som kommer dit är fyllda av mod och kraft och vågar stå upp mot de krafter som samlats där för att splittra oss.

Det här dokumentet visar vilka skyldigheter poliserna har gentemot oss – folket.

Det absolut viktigaste vi behöver upplysa alla poliser om är att de har ett personligt ansvar. Att bara lyda order från överordnade är inte tillåtet. Det var inte tillåtet under andra världskriget och det är inte tillåtet nu. Alla behöver följa sin egen moraliska kompass. De människor som inte gör det som är rätt kommer att bli straffade på något sätt när allt detta är över. Vissa kommer hamna i fängelse och vissa kommer att drabbas av annan olycka. Den karmiska skulden kommer att komma ikapp alla människor som inte gör det som är rätt.

Vi behöver hjälpa poliserna – de är rädda. Vi behöver ge dem modet att stå upp för det som är rätt.

Organisationen www.policeforfreedom.org sprider sig som en löpeld över jorden. Poliser som står upp för frihet och sanning. Det börjar hända i Sverige.

En dag kommer poliserna i Sverige vända sig mot sina överordnade och säga att ”vi ställer inte upp på det här längre”. Jag längtar efter den dagen

.På lördag hjälps vi åt att på ett fredligt, men kraftfullt sätt, ställa frågor och utmana polisen. Tillsammans är vi starka. Och vi är inte starkare än den svagaste länken.

Låt alla människor som kommer på lördag våga stå upp för det som är rätt.

Med kraft,

Filip

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.