Kalle Hellberg ryter till

Det största sveket någonsin av våra politiker!

Alla partier, utom vänstern och sverigedemokraterna kommer i morgon att rösta ja till en historiskt stor utgift till EU, summan torde bli 180 miljarder kronor enligt senaste uppgifter! Detta för att stödja de nationer i södra Europa som inte har klarat sina egna ekonomier.

Vi ska alltså bekosta spanjorernas mycket låga pensionsålder, vi ska alltså bekosta Italiens och Greklands slösaktiga spenderingar, eftersom dessa nationer inte kan sköta sin ekonomi!

Stoppa EU:s miljardregn över vanskötta ekonomier – YouTube18 500 000 000 000 kronor. Så stora blir EU:s kostnader de närmaste sju åren. På onsdag kommer riksdagens ledamöter ratificera detta. Moderaterna och Kristde…www.youtube.com

Ingen debatt om detta har förekommit, ingen upplysning om detta har funnits i statliga SVT och SR, vi ska inget veta! Maktens folk får jobba ifred och vi ska bara fortsätta att vara slavar och bistå med vårt arbete och pengar.

Magdalena Andersson går i dag ut med att miljonärerna som flyttat till Portugal nu ska bestraffas och beskattas i Sverige! Jag känner några av dem som flyttat, de är vanliga arbetare som med så låga löner när de jobbade att de fått lägsta pension i Sverige. För att få en liten guldkant sina sista år i livet har de flyttat till Portugal där skatten är lägre, så de har en möjlighet att kunna leva på pensionen. Nu ska sossarna stoppa detta och beskatta dessa människor på samhällets lägsta nivå med en högre skatt, och kallar dessa för ”miljonärer” för att få sina väljare att hurra! Det finns bara ett uttryck, Fy Fan för sossar!

Nu måste folket förstå vem våra politiker stöder, inte är det svenska folket! Det måste bli en sensation i kommande val, sossar, moderater, mp, centern, liberaler och kd måste åka ut från svensk politik med huvudet före. Det som inte förstår detta och röstar på något av dessa partier är bara att beklaga att de fick växa upp med för trånga mössor! Dumheten kan inte bli större!”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kalle Hellberg ryter till

  1. SasjaL skriver:

    Ja, än så länge är det ett lägre belopp än vad Göran Persson stal ifrån AP-fonderna, för att rädda de tre storbankerna, men det är väl en tidsfråga …

    Med i bilden beträffande olivländernas dåliga ekonomi, är att de är bakbundna av EMU och euron.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.