Länge sedan vi kikade på …

… fakta gällande svensk invandring, medan Morgan Johansson påstar – ”Jag tog Sverige ur flyktingkrisen!” och media i vanlig ordning gör allt för att förvirra och vilseleda Svensson.

Från Kennth Sandberg

På torsdagen presenterade regeringen sina förslag till ny migrationslagstiftning. Då migrationsminister Morgan Johansson (S) deltog i SVT Aktuellt hävdade han trots rekordsiffror att invandringen ligger på miniminivåer.

Enligt förslaget ska det bland annat införas nya ”ömmande omständigheter” och en vidgad ”humanitär skyddsgrund” som skäl för att få uppehållstillstånd utöver vad som gällt tidigare. Så kallade ensamkommande gymnasiemigranter ska nu kunna få avslag omprövade ytterligare en gång: https://www.svtplay.se/video/29611336/aktuellt/aktuellt-8-apr-21-00-4https://samnytt.se/historiska-hoga-nivaer-pa-invandringen-hittills-2020/

Som Samhällsnytt kontinuerligt rapporterat om så har Sverige fortfarande en historiskt sett hög invandring. Förra året fick 119 568 personer uppehållstillstånd, vilket var det femte högsta antalet någonsin. Årstakten hittills i år ligger på 102 426 utdelade uppehållstillstånd.

Uppehållstillstånd är det mått som bäst reflekterar Sveriges demografiska förändring, då dessa till slut leder till medborgarskap. År 2019 var året med det femte högsta utdelade antalet uppehållstillstånd någonsin enligt Migrationsverkets långtidsöversikt. Endast 2013, 2016, 2017 och 2018 har siffrorna varit högre.

Vi fortsätter med Kenneth Sandbergs mail från förra veckan för att belysa ovan påstående om media:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fortroendet-for-lena-hallengren-rusar-i-kolvattnet-av-pandemin?fbclid=IwAR1KGm0s6aut_wWuHBCqHLllgVk4BxF_luQ3uCDgksZImvybIfz_DewFQpY

“Svenskarnas förtroende för socialminister Lena Hallengren (S) fortsätter att öka kraftigt, enligt en färsk mätning från Novus. 

Förtroendet för Lena Hallengren fortsätter spikrakt uppåt – sedan september 2020 har hennes siffror ökat med 16 procentenheter, enligt Novus. Ökningen i den senaste mätningen, sedan den förra mätningen i januari, är 6 procentenheter”. https://samnytt.se/svt-anklagas-for-fake-news-gallande-lena-hallengrens-s-fortroende/

Statstelevisionen går ut stort med att ”Förtroendet för Lena Hallengren (S) rusar i kölvattnet av pandemin”.

Det påstås att svenskarnas förtroende för socialministern ökat med hela 6 procentenheter sedan den senaste mätningen. Även Expressen hakar på och lyfter fram ”rusningen” i Hallengrens popularitet.

Svenskarna som tillfrågats i undersökningen är dock, enligt Novus som utfört mätningen, totalt 1044 personer, varav endast 616 personer valt att svara. Dessa 616 personer representerar alltså svenska folkets opinion enligt SVT. Av dem är det sedan bara 216 som uppger att de har förtroende för socialministern. 400 personer, eller cirka 64 procent, har istället uppgivit att de har lågt eller inget förtroende för Hallengren”………………

LSS-UTREDNINGEN

Ännu ett exempel på SVT´s propaganda och försök till vilseförande av svenska folket. Ingen ska inbilla oss att pratkvarnen Lena Hallengren är omtyckt och har vanliga svenskars förtroende! Tvärtom är vår högsta önskan att hon tillsammans med övriga regeringen ska försvinna från medierna och parlamenten..! //Kenneth Sandberg

Avslutar med Kalle Hellberg i temat:

Vad är Fake News – Vad är sanning?

”Du har säkert vänner och bekanta som tror på media, på auktoriteter, på politiker, polis, läkare, präster, höga militärer….. De har alla fått ”sanningar” itutade i sina huvuden under hela livet och har en ganska klar åsikt om hur allting är, vad som är sanning eller lögn, vem de ska tro på eller inte tro på. ”Det har jag sett på Aktuellt i går kväll, å dom sa det även på radions nyheter i dag, så det måste vara sant!”

Här en film om detta, vi kan knappast vara säkra på någonting vi hittills trott eller velat tro på, vare sig det gäller historien eller nutid. Visa gärna denna film för alla som är helt säkra på att du har fel när du varnar för vacciner, när du påstår att 9/11 aldrig kunde ske så som det sägs, när du påstår att Bill Gates har onda avsikter, när du påstår att Löfven är en hycklare, att människan aldrig varit på månen, att CO2 inte är ett gift för naturen o s v.”

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Länge sedan vi kikade på …

 1. Janos Levai skriver:

  Drygt två miljoner utrikes födda i Sverige – fler än någonsin tidigare!

  Antalet och andelen av dem som är utrikes födda har ökat under hela 2000-talet. År 2000 fanns det 1 003 798 utrikes födda i Sverige och de utgjorde 11,3 procent av befolkningen. I slutet av 2018 var det 1 955 569, eller 19,1 procent.

  Botkyrka utanför Stockholm är med sina 42,1 procent den kommun som har högst andel utrikes födda. På andra plats kommer Haparanda i Norrbotten med 41,6 procent. Av dem var 82 procent födda i Finland.

  Södertälje är andelen utrikes födda 40 procent och de ligger på tredje plats.

  Lägst andel utrikes födda är det i Piteå med 6,5 procent, Lekeberg med 6,8 procent och Öckerö kommun med 7 procent.

  Svenskar riskerar att bli i minoritet.

  Vad säger egentligen demografin om läget i Sverige?

  ”Andelen muslimer i Sverige har i dagsläget uppskattats till cirka 8 procent av befolkningen – men i genomsnitt svarar folk att de tror att det är 28 procent.”

  Trots att andelen utrikes födda i Sverige är knappt 19 procent tror den genomsnittliga personen att andelen är 30 procent. Andelen muslimer i Sverige har i dagsläget uppskattats till cirka 8 procent av befolkningen – men i genomsnitt svarar folk att de tror att det är 28 procent. När det kommer till frågan om muslimer är Sverige ett av de länder där den genomsnittliga missbedömningen är som störst.

  https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utrikes-fodda/

  Andelen utrikes födda personer i Sverige har ökat under hela 2000-talet. Från att år 2000 ha varit 11,3 procent av befolkningen, var andelen 19,7 procent i slutet av 2020.

  Jag är själv invandrare och ser jag i framtiden blir ett stort samhälle och ekonomiska problem i Sverige!
  Dessutom Sveriges befolkning bytas ut helt och hållet enligt Coudenhove-Kalergi-planen!
  https://archive.org/stream/Kalergiplanen/Kalergiplanen_djvu.txt

  https://tobiashubinette.wordpress.com/2018/07/31/coudenhove-kalergi-george-soros-extremhogern-konspiracism/

  De sägs och skriver konspirationsteori från högerextrem sidan fast vi vet att det är sant!

  Med vänliga hälsningar
  Janos Leva invandrare (ungrare-svensk)

  Gillad av 1 person

 2. Janos Levai skriver:

  ”Janos Levai skriver:
  Din kommentar inväntar moderering
  13 april, 2021 kl. 07:48”

  Jag vet vad som väntar på mig, så ofta man blir censurerad när skriver fakta och sanningen de är så känsliga och djupt ”demokratiska” med mänskliga mot andra att man gör så ont! :- )))
  Men jag tror fortfarande att sanningen kommer fram förre eller senare därför skriver jag och hoppas att blir inte för alldeles försenad…:- ))))))

  Med vänlig hälsning

  János Lévai invandrare (ungrare-svensk)

  Gillad av 2 personer

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för påminnelsen och att du inte ger dig! Du är sedan en tid tillbaka den enda som WordPress censurerar då och då och jag vet inte om det beror på vissa av länkarna som kanske är svartlistade eller vad det är?

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.