Kraftig överdödlighet av Pfizers ”vaccin”

Av Kalle Hellberg

”Rapport från Israel

Den israeliska folkkommittén (IPC), ett civilt organ bestående av ledande israeliska hälsoexperter, har publicerat sin aprilrapport om Pfizer-vaccins biverkningar. * Resultaten är katastrofala på alla möjliga nivåer.

Deras dom är att ”det har aldrig funnits ett vaccin som har skadat så många människor.” Rapporten är lång och detaljerad.

https://greatgameindia.com/israel-report-pfizer-vaccine-side-effects/

https://gilad.online/writings/2021/4/21/the-israeli-people-committees-april-report-on-the-lethal-impact-of-vaccinations

Högerklicka och klicka på ”översätt till svenska” vid behov.”

Min anm: Pfizer, företaget som äger laboratoriet i Wuhan, vilket sammanträffande…

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kraftig överdödlighet av Pfizers ”vaccin”

 1. SasjaL skriver:

  Även ASD (autism/Kanners syndrom) hör till aluminium. På köpet följer Aspergers syndrom, som idag ingår i ASD-klassificeringen..

  Gillad av 3 personer

 2. Janos Levai skriver:

  ”Resultaten är katastrofala på alla möjliga nivåer.”

  Jag har svårt förstå att vaccineringen använder man ett öppet folkmord liknande mot stycken har vi inte skådat i fredstiden! Mengele var en humanistisk god man jämföra med de som påstå att vill rädda oss och hjälpa!
  De är sämre en kommunisterna och fascister tillsammans och vi är tysta och låter vi fortsätta…
  Det är bara början en storskalig katastrof en öppet genociden mot mänsklighetens!
  Det som är skrämmande eliten och Värds-ledingen fullständig vet vad som händer och de stöder och tillåter! Pfuj…!!!
  Jag kan inte skriva att vänlig hälsning fy Fan vad grymt!!
  Janos Levai

  https://digitalwarriorproductions.com/doctors-for-covid-ethics/

  Doctors for Covid Ethics accuse EMA of crimes against humanity if they don’t immediately suspend jab roll-out.
  The group Doctors For Covid Ethics have sent a further letter to the European Medical Agency Chief Executive Emer Cooke and have copied in various EU Presidents regarding the safety of these vaccines and the clear danger they present.

  They pull no punches

  After outlining the seriousness of this issue they end the letter with this gem of a statement;

  ” NOTICE

  For the avoidance of doubt, if your regulatory body does not immediately suspend its “emergency” recommendation of potentially dangerous inadequately tested gene-based “vaccines”, while the matters which we have highlighted to you are properly investigated, we hereby put the European Medicines Agency on notice of being complicit in medical experimentation, in violation of the Nuremberg Code, which thereby constitutes the commission of crimes against humanity.”

  Shit just got very real!

  https://doctors4covidethics.medium.com/rebuttal-letter-to-european-medicines-agency-from-doctors-for-covid-ethics-april-1-2021-7d867f0121e

  Rebuttal letter to European Medicines Agency from Doctors for Covid Ethics, April 1, 2021

  Gillad av 1 person

 3. Janos Levai skriver:

  ”Janos Levai skriver:
  Din kommentar inväntar moderering!!”

  Jag vet att ni vill censurera mig som vanlig men jag undrar varför?

  Sanningen Gör Ont Mindre Än Vi Tror!!!!

  Sanningen gör ont en gång men lögn gör ont varje gång vi kommer ihåg det: mer än någonting för att det fångar oss, det tar våra känslor gisslan, det frågar tusen sanningar och det det förvandlas till artificiellt vad som har levt och känts hittills.
  Janos Levai

  Gillad av 1 person

 4. Janos Levai skriver:

  Janos Levai skriver:
  Din kommentar inväntar moderering
  6 maj, 2021 kl. 18:06

  Bäste moderator jag älskar Er verkligen!! :- ))))))
  Hälsning!! :- ))))
  Janos Levai

  Gillad av 1 person

 5. Janos Levai skriver:

  https://philosophers-stone.info/2021/05/05/canadian-supreme-court-has-accepted-the-case-for-crimes-against-humanity-presented-by-dr-reiner-fuellmich-r-f-kennedy-jnr-dalores-cahill/?fbclid=IwAR25S8oQHogsI_yhADaWn1RNxQR4IUlQuvBTCk7tv3JwUdui2L6hMujnOIw

  Kanadensiska högsta domstolen har accepterat ärendet för brott mot mänskligheten framlagt av Dr. Reiner Fuellmich, RF Kennedy jnr och Dalores Cahill.

  https://breaking-news.ca/second-nuremberg-tribunal-is-prepared/

  ”Covid-19-skandalen har aldrig varit ett hälsoproblem
  Utfrågningarna av bland annat hundratals forskare, läkare, ekonomer och advokater med internationellt anseende som genomfördes sedan den 7 oktober 2020 av Berlins utredningskommission om Covid-19-affären har nu med en sannolikhet visat att de närmar sig 100% säkerhet att Covid -19-skandalen var aldrig en hälsoproblem – Dr Fuëlmich den 15 februari 2020

  Domstolsmöten finns här

  ”Det handlade snarare om att stärka makten, olagligt erhållen genom kriminella metoder för den korrupta” Davos-klicken ”, genom att överföra rikedomen hos folket till medlemmarna i Davos på baksidan av små och särskilt medelstora företag, bland andra. ”

  Kommitténs slutsats är att Covid-19 används som en avledande taktik av affärs- och politiska ”eliter” med målet att flytta marknadsandelar och rikedomar från små och medelstora företag till globala plattformar som Amazon, Google, Uber och andra stora tekniska och multinationella företag .”

  BREAKING: Internationella brottmålsdomstolen accepterar klagomål om överträdelse av Nürnbergkoden av israelisk regering
  Under tiden kan Drostens PCR-test inte berätta något om smittsamma infektioner. Testet är helt enkelt obestridligt bevisat att det INTE är gjort för det och inte kan göra det.

  För att göra saken värre är de hälso- och ekonomiska skador som orsakats av antikovidåtgärderna så förödande att det är nödvändigt att tala om en historiskt unik nivå av förstörelse .

  För att få panik för befolkningen infördes farliga och skadliga inneslutningsåtgärder (även av WHO), såsom obligatorisk användning av en värdelös och farlig munmask och social distansering. Meningslöst och kontraproduktivt. Så befolkningen var ”redo” för injektioner .

  Världens befolkning fungerade som marsvin för dessa experimentella injektioner av gener, både gradvis och extremt snabba.

  Samtidigt kräver fler och fler människor, och inte bara advokater, utöver den omedelbara upphörandet av dessa dödliga åtgärder, en rättslig granskning av en verkligt oberoende internationell domstol, enligt modellen för Nürnbergprocesserna.

  Ett exempel på en sådan begäran från den engelska läkaren Dr. Vernon Coleman: video

  Dessutom avslöjar en intervju med en visselblåsare från ett Berlinhem för äldreboende att av de 31 personer som vaccinerats där, några med våld och faktiskt våld i närvaro av Bundeswehrsoldater , medan deras (värdelösa) ”test” var negativt före vaccinationen. Åtta personer har nu dött och 11 har allvarliga biverkningar .

  Vad står egentligen på spel?
  För att fullt ut förstå vad som står på spel med denna nya domstol i Nürnberg för att pröva det största brottet genom tiderna, måste vi börja med lögnen av Drosten och Corman-Drosten-artikeln om PCR-testet i Davos namn … En av de grovaste lögnerna i historien som har gjort osannolik skada och har allt knutet till sig.

  Då var Klaus Schwab, den stora arkitekten för denna gigantiska gisslan, sponsorerna för den finansiella oligarkin, politikerna i EU: s ledning beväpnade med genomförandet av Drostens riktlinjer och WHO som ledde till att alla västerländska regeringar fattade de förödande besluten om inneslutning , utegångsförbud, obligatorisk maskslitage, social distansering och andra drakoniska åtgärder mot en obefintlig fara.

  Dessutom är människor motiverade att vaccineras baserat på en lögn. Om det inte fungerar kommer regeringar att tvinga befolkningen. Direkt eller indirekt.

  ” Det här är sanningarna som tar bort maskerna för de som är ansvariga för de begåda brotten ”, säger Dr. Fuellmich,

  Och till politiker som litade på dessa korrupta figurer säger han:

  ” Dessa fakta kan vara en annan frälsning för dem som kan hjälpa dem att rätta till saker och initiera den efterlängtade vetenskapliga debatten hos allmänheten, för att undvika att också de kommer att jämföras och prövas med dessa kriminella charlataner. ”

  Den internationella lagliga koalitionen kommer att fungera denna månad.

  Kommissionen försöker också vidta skyddsåtgärder som att skydda regionala jordbruksstrukturer, säkra en regional valuta för att förhindra att en ny valuta tilldelas ”ovanifrån” och arbeta för att återuppbygga ett nytt medielandskap som erbjuder verkligt oberoende information.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.