Om du får en inbjudan att vaccinera dig

Nedan finns några frågor att ställa till inbjudaren:

Tack för Er inbjudan till vaccinationen mot Corona.

Innan jag accepterar Ert erbjudande vill jag informeras om följande:

1. Vad ligger till grund för inbjudan? Hur hög är risken för att jag smittas av corona?

2. Hur bevisar ni en infektion?

3. Om ni använder ett PCR-test, i vilken utsträckning är detta PCR-test lämpligt för att upptäcka en infektion? Vänligen skicka mig de vetenskapligt baserade fakta med referenser.

4. Om mitt PCR-test är positivt, vad är sannolikheten för att jag a) har corona, b) blir allvarligt sjuk, c) dör?

5. Vilka vacciner injicerar ni?

6. Är det korrekt att vaccinerna endast används på grundval av ett provisoriskt tillstånd?

7. Av de vacciner ni använder kan ni svara på följande:

a) Ingredienserna?

b) Den tid det tog att utveckla vaccinerna?

c) De förväntade, möjliga biverkningarna?

d) Det nuvarande antalet registrerade offer och dödsfall i samband med vaccinationerna, uppdelat på åldersgrupp och kön?

e) Vilken information har ni om de långvariga skadorna på respektive vaccin?

8. Hur effektiv är vaccinationen? Hur bevisar ni att det är effektivt?

9. Hur säker kan jag vara på att jag efter vaccinationen a) inte blir smittad, b) inte blir sjuk, c) att jag inte dör, d) att jag inte smittar andra?

10. Vilka friheter får jag tillbaka med vaccinationen?- Kan jag gå tillbaka till alla aktiviteter utan mask eller andra begränsningar?- Om jag är vaccinerad, kan jag vara tillsammans med andra vaccinerade människor utan begränsningar?- Är jag inte längre föremål för några kontakt- eller resebegränsningar?

11. Vem tar ansvar i händelse av vaccinationsskada eller dödsfall?

12. Vilken domstol är ansvarig för eventuella stämningar?

13. Vad är ersättningsbeloppet a) vid vaccinationsskada, b) död, och hur lång är tidsfristen för betalning?

Tack för frågorna hälsar jag min nye FB-vän!

Avslutar med en stor besvikelse – Nürnbergdomstolen är tyvärr en bluff, skapelsen av ett troll! Tänk att det kunde spöka så länge innan det blev klarlagt… Tack till Ulf Bittner för upplysningen! Denna gång hade de sk ”faktagranskarna” rätt. Det skulle inte förvåna mig om de själva spritt lögnen för att förvirra och sedan få rätt…

Från Kalle Hellberg

”Här är sanningen om bluffinformationen som snurrat runt på Internet om kommande rättegång kallad Nürnberg 2.0, om Rainer Fuellmich och de 1000 advokaterna och de 10 000 läkarna som skulle stå bakom en sådan rättegång, allt var bluffinformation påhittat av något troll.

Här intervjuas Fuellmich och Ole Dammegard av Ulf Bittner under rubriken ”Sverige granskas”

R Füllmich: False Rumours About the Trials | Light On Conspiracies – Revealing the AgendaLight On Conspiracies – Revealing the Agenda Shedding Light On False Flags & Political Assassinationslightonconspiracies.com

Mycket intressanta uppgifter i denna nästan 1 timmes intervju, efter ca 45 min kan du få bevis direkt från källan om dessa bluffmeddelanden som cirkulerat.

Sprid!

Bra jobbat Ulf!

Kalle H.”

Det som nu återstår att hoppas på är den internationella tribunalen med den redan fällda domen mot våra styrande förbrytare!

Texten i svarta rutan ovan, ja 5% kanske vet men är ytterst motarbetade av den ena procenten med nästan samtliga tillgångar att härska genom att splittra, att förvilla för att folk skall ge upp, och de fyra som går deras ärenden.

Ut och njut av sommarvärmen för att ladda upp, ingen vet vad som väntar, vaknade med gökens ho ho 🙂

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Om du får en inbjudan att vaccinera dig

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Makthavarna/beslutsfattarna har så kallat tolkningsföreträde. Om inga människor dör i influensatider så beror det på att ”vi vaccinerat tillräckligt många”. Om många människor dör i samma influensatid så beror det på att ”vi inte vaccinerat tillräckligt många”. Om några dött av själva vaccinet så skulle ännu fler dött utan det, osv osv. Eftersom vaccinet är grunden i hela diskussionen och ses som ett givet faktum ger det endast upphov till cirkelresonemang; hur man än vrider och vänder på det så är vaccinet ”the good guy”. Vansinnet är ett faktum.

  En sak som jag tycker tappas bort i diskussionerna är själva principen. Om vi nu, rent hypotetiskt, skulle säga att vaccinet är av godo i ett kort perspektiv – vad betyder då det i ett långt perspektiv? ”Pandemier” kommer att finnas med regelbundenhet. Ska vi vaccinera hela befolkningen vår och höst, varje år från nu? Finns det någon gräns i ekonomin för detta? Kommer vi överhuvudtaget kunna överlista naturen genom att ligga steget före med vaccin, eller kommer naturen slå tillbaka och vi står där utan fungerande immunförsvar hos alla och envar?

  Man kan bygga upp ett naturligt starkt immunförsvar mot sjukdomar genom en näringstät kost, tillräckligt med rent vatten, frisk luft, dagsljus, träning, sömn/vila och goda kärleksfulla relationer.

  Antal människor som dog ”i/av/med” Covid-19 i Sverige 2020 var 10086 stycken. Det är en dödlighet på 0,09 procent räknat på Sveriges befolkning.

  Medelåldern för den avlidna i de flesta länder 2020 var över 80 år, och endast cirka 1% av de avlidna hade inga allvarliga underliggande sjukdomar, medan 99% hade 2 eller fler underliggande sjukdomar. Åldern och riskprofilen för dödsfall motsvarade i huvudsak den normala dödlighet.

  På folkhälsomyndighetens hemsida står det att ”Covid-19 ger hos de flesta en luftvägsinfektion och en rad olika symtom kan förekomma. Man kan inte baserat på bara symtomen avgöra om det är Covid-19 eller annan infektion. För det krävs ett test som analyseras i laboratorium(PCR test).”

  Angående PCR testet skriver dom också att ”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte. RNA från virus kan ofta påvisas i veckor (ibland månader) efter insjuknandet men innebär inte att man fortfarande är smittsam. Det finns också flera vetenskapliga studier som talar för att smittsamheten vid Covid-19 är som störst i början av sjukdomsperioden. De rekommenderade kriterierna för bedömning av smittfrihet grundar sig därför på stabil klinisk förbättring med feberfrihet i minst två dygn och att det gått minst sju dagar sedan symtomen började. För de som haft mera uttalade symtom gäller minst 14 dagar sedan insjuknandet och för de allra sjukaste, individuell bedömning av behandlande läkare. Kriterierna har tagits fram i samarbete med företrädare för specialitetsföreningarna inom infektionsmedicin, klinisk mikrobiologi, hygien och smittskydd.”

  Inte överraskande lanserade världens största bioteknikföretag i Kina(BGI Group, före detta Beijing Genomics Institute) nyligen ett nytt PCR-test som samtidigt kan testa för influensa A, B och Covid-19. BGI:s förklaring är att sjukdomarna är så svåra att skilja från varandra och att de därför bara har gjort ett test, säger mer än tillräckligt. Kanske finns det ingen skillnad alls. Covid-19 är bara ett annat namn för ”gamla bekanta” influensaviruset, och det här är bara ett smart marknadsföringstrick.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.