SwebbTV:s sommarpratare varje dag i juli…

… kl 13 för dig som önskar byta ut SR:s propaganda mot verklighetsförankrade talare!

Tack för tipset Kalle Hellberg och vi fortsätter med Kalles tips för dig som önskar ersätta finanselitmedias hjärntvätt mot verklighetsförankrad journalistik:

Vad hände medan klimathysterin och covidcirkusen fängslade oss som värst?

Detta är skrivet för USA, men vi borde förstå att planerna och skeenden gäller i lika stor grad i EU och i Sverige!

Financial Takeover and Your Bank Account – BlackRock, Envestnet/Yodlee and The Fed Reserve

Ur texten:

De ”ledare” som ansvarade för att förstöra miljontals liv under det senaste halvåret träffades den senaste helgen vid G7-mötet för att planera för den fortsatta förstörelsen av den västerländska civilisationen. Där beslutade dessa förslavade globalistiska hantlangare gemensamt att fortsätta genomföra masslidande, enligt instruktionerna från deras banksteröverherrar. 

Undersökningsreporter CoreysDigs.com synar ärendet. Den här korta videon sammanfattar hennes senaste arbete och avslöjar den viktiga roll som BlackRock spelar i den nya världsordningens ekonomiska övertagande.

Under den andra månaden när COVID-19 slog till i USA, kombinerade så kallade forskare, politiker, offentliga personer och nyhetsmedier klimatförändringar med COVID. Det stod i varje rubrik, på varje webbplats – och de flesta av oss visste vart detta var på väg, att det handlade om mycket mer än alla klimatinitiativ och COVID-begränsningar.

Ja, hantlangarna finns på plats för att kontrollera och övervaka, men medan allmänheten är hypnotiserad med rubriker av förestående klimat- och COVID-undergång, sker den största konstruerade överföringen av rikedom som världen någonsin har bevittnat.

Mot bakgrund av COVID-19-händelsen satte designerna av denna stora ekonomiska återställning varje bit av pusslet på plats, med vetskap om att det skulle bli en massiv och plötslig överföring av rikedom, från en sjuk och döende äldre befolkning till tusenårsbefolkningen, en befolkning som makten har fått med sig att utan tvekan acceptera detta nya finansiella system av förslavning.

Om du tror att denna återställning bara kommer att påverka Federal Reserve, Treasury eller Wall Street, tänk igen. Detta påverkar var och en av oss; ditt bankkonto, din kreditpoäng, din inteckning, ditt billån, ditt företag och din försörjning. I den här rapporten från CoreysDigs.com kommer du att se hur den ekonomiska förvärvet sker, driven av World Economic Forum, Världsbanken och FN, konstruerad av BlackRock, som förvaltar mer än 7,8 miljarder dollar i andras tillgångar, vilket gör världens största penninghanterare. 

Det är ingen överraskning att BlackRock och Vita huset har en svängdörr genom Clinton-, Obama- och Biden-förvaltningarna och anlitades av Federal Reserve för att styra tre av sina obligationsprogram. De är designern av Going Direct Reset . Under sken av ”ekonomisk välbefinnande” och ”klimatrelaterad ekonomisk risk” har de förskjutit det finansiella landskapet till ett strömlinjeformat system för övervakning och kontroll genom ett nytt social- och klimatscore-system.

BlackRock VD, Larry Fink, som utsågs att gå med i World Economic Forums styrelse har använt BlackRocks oöverträffade hävstång för starka globala bank- och branschledare i enlighet med detta nya gröna finansiella system och 450 toppbanker i världen har lovat sin trohet, anpassa sina ekonomiska beslut till Paris klimatavtal.

Med BlackRock som designare av detta globala finansiella företag infördes ett ramverk för ekonomisk kontroll och övervakning. BlackRocks aktieköp av och partnerskap med Envestnet, ägaren till Yodlee, har möjliggjort tillgång till en av de största ramarna för finansiell aggregering på planeten. Yodlee råkar också sälja dina data. Envestnet arbetar med 17 av de 20 bästa bankerna, tillsammans med 5 200 andra bankers finansinstitut och företag. De roffar åt sig 4,8 biljoner i tillgångar och 500 miljoner aggregerade konton varje dag.

Året efter BlackRocks partnerskap med Envestnet dog VD och hans fru i en bilolycka. Bara några månader senare lämnade tre demokrater in en FTC-utredning om Envestnet och Yodlee, vilket i huvudsak tvingade Envestnet att följa deras planer.

Nu, med den sociala och klimatmässiga ramen på plats, kategoriserar finansinstitut dina medel med smart insikt på ditt bankkontos instrumentpanel, samlar in och delar dina privata data, spårar ditt ekonomiska klimatavtryck och tilldelar hållbarhetspoäng till investeringar, alla som Biden-administrationen, under BlackRock, planerar att trolla till IRS.

Enligt deras klimatscore-system påverkas bostadslån, kommersiella fastigheter, affärsutlåning, projektfinansiering och billån. Om du har en låg klimatpoäng, kommer du inte att kunna få ett lån! Du kommer inte att få tillgång till dina hårt förvärvade pengar!

Detta är en uppmaning till handling. Läs och dela den här rapporten på CoreysDigs.com, kolla sedan ditt bankkonto och ta reda på exakt vilka tredje parter som är förpackade i dina konton. Det här handlar inte bara om att spionera på och aggregera dina data, det här är en strukturell inställning för att flytta oss in i deras sociala och klimatsystem.

Om miljontals människor stod emot tyranni, utmanade deras så kallade auktoritet och slutade finansiera de stora killarna, skulle vi se en synlig förändring. Det här är vad som måste hända för att sänka takten i deras planerade ekonomiska övertagande, om du inte gör någonting nu kommer du inte att äga något senare.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.